ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε μέσω facebook ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος

Κυριακή 20 Ιουνίου 2021

Την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης στις εκλογές του 2023 ανακοίνωσε μέσω facebook ο συνδημότης μας Γιώργος Παπαμώκος

 


Ακόμα μια κεντροαριστερή υποψηφιότητα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές όπως τουλάχιστον διαβάζουμε εάν και οι "ταμπέλες" δεν αρέσουν σε πολλούς σε αυτή την πόλη. 

Το τελευταίο διάστημα ο κος Παπαμώκος αναδεικνύει μέσω του λογαριασμού του στο facebook πολλά θέματα που αφορούν την πόλη μας κατηγορώντας για αδράνεια την νυν διοίκηση. 

Θέματα όπως η εγκατάλειψη του πρασίνου του δήμου μας αλλά και κακοτεχνίες παρουσιάζονται από τον συνδημότη μας που εάν και εφόσον προχωρήσει στο εγχείρημά του θα πρέπει να παρουσιάσει τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον συνδυασμό του αλλά και τις προτεινόμενες λύσεις. 

Εμείς προφανέστατα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με καμία υποψηφιότητα και κρίνουμε σύμφωνα με όσα εμείς πρεσβεύουμε προγράμματα αλλά πλέον και πρόσωπα αφού για εμάς η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και απεχθανόμαστε όσους τάζουν πράγματα μη υλοποιήσιμα. 

Ο κ. Παπαμώκος δεν έχουμε αντιληφθεί να τάζει κάτι που δεν μπορεί να εφαρμοστεί άρα επειδή εμείς εδώ ασχολούμαστε με τα μεγάλα θεωρούμε σχεδόν βέβαιο πως σε θέματα όπως η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ , η επένδυση στο Ελληνικό και οι επιπτώσεις της στην πόλη μας όπως και σε θέματα προστασίας του Υμηττού θα είμαστε απέναντι με τον συνδημότη μας. 

Άλλωστε απέναντι είμαστε και με τους δεξιούς που δεν προασπίζουν π.χ το νέο προεδρικό διάταγμα για τον Υμηττό δημόσια και φυσικά θεωρούμε απόλυτο λαϊκισμό  να ακούμε για απομάκρυνση του ΚΥΤ από τον Υμηττό από μέλη της ΝΔ! 

Εάν δεν ήθελε το ΚΥΤ στον Υμηττό η οιαδήποτε κυβέρνηση θα το είχε ήδη απομακρύνει έχουν περάσει τόσες δεν μπορεί όλες να μην νοιάζονται για την υγεία των ψηφοφόρων τους που κατά τους "ψεκασμένους" απειλείται! 

Δύο χρόνια έχουμε μέχρι τις εκλογές του 2023 θα έχει καιρό ο κάθε επίδοξος υποψήφιος δήμαρχος να μας παρουσιάσει τις θέσεις του στα βασικά γιατί εμάς δεν μπορεί να μας πείσει ΟΥΔΕΙΣ πως με τους υπάρχοντες υπαλλήλους της καθαριότητας π.χ ή ακόμα και άλλους τόσους θα γίνει πραγματικά καθαρή η πόλη μας. 

Χάθηκαν δεκαετίες η χώρα χρεοκόπησε αλλά κάποιοι που αποτελούν το χθες δεν κατανοούν πως το αύριο δεν θα το εμποδίσει κανένας "ψεκασμένος" όπως και δεν εμπόδισε κανείς την είσοδο της χώρας μας στην Ε.Ε και το ΝΑΤΟ που χάρη σε αυτούς μπορούμε εμείς εδώ ακόμα και σας γράφουμε και δεν είμαστε μια Λευκορωσία όπως θα ήθελαν τα ορφανά του Στάλιν και του Χίτλερ στην πόλη μας. 

Όσοι ονειρεύονται ακόμα Λουκασένκο , σύντομα θα καταλάβουν πως δεν μπορεί να γίνει άλλο ανεκτή από τον δυτικό κόσμο η δράση τους που υποσκάπτει τα θεμέλια της Αστικής μας Δημοκρατίας. 

Όπως είδαμε από τα σχόλια και τα Like αρκετοί είναι υπέρ της υποψηφιότητας Παπαμώκου και με μια πρόχειρη ματιά που ρίξαμε δημότες διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων. 

Κάποιοι θα το έλεγαν καλό εμείς προφανώς δεν το λέμε αφού δεν πιστεύουμε σε καμία εθνική συνεννόηση με όσους εξακολουθούν και τιμούν όσους ήθελαν να κάνουν την χώρα μας Σοβιετία! 

Καλή τύχη στο δύσκολο εγχείρημά του , δηλαδή του συγκερασμού δεξιών και αριστερών στην κοινή προσπάθεια τα αποτελέσματα τέτοιων συγκερασμών τα έχουμε δει και στο παρελθόν στο δήμο μας και τα είδαμε και στην κεντρική πολιτική σκηνή εν μέσω μνημονίων. 

Που οδήγησαν σε άλλη ανάρτηση αφού αυτή είναι απλώς για να ενημερώσουμε όσους δεν παρακολουθούν ή θέλουν να μην προβάλλουν και αυτή την υποψηφιότητα για τις δημοτικές του 2023. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: