ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η δική μας άποψη για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Η δική μας άποψη για τον ηλεκτροφωτισμό της πόλης



Η πόλη πρέπει να φωτιστεί όχι μόνο για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους ασφαλείας. Τζάμπα ηλεκτροφωτισμός δεν υπάρχει και φυσικά όλα στις καπιταλιστικές κοινωνίες έχουν κόστος το οποίο και πληρώνουμε όλοι όσοι φορολογούμαστε από το Ελληνικό Κράτος. 

Με δεδομένο τι έχουμε δει σε όμορους δήμους μας το να αλλάξουμε τον υπάρχοντα κακό φωτισμό για να βάλουμε κινέζικα led αλά Κωνσταντάτου θα είναι πιο καλά από πριν αλλά δεν πας με αυτά σε άλλη εποχή. Και βέβαια ο κος Κωνσταντάτος θα πάει σπίτι του αφού στις εκλογές του 2023 ακόμα και εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει το λάθος και τον κατεβάσει για υποψήφιο βουλευτή δεν θα εκλεγεί όχι βέβαια πως το έχει και ανάγκη. Το να παραμείνει δήμαρχος είναι το εύκολο για αυτόν αφού η ΝΔ δεν θα κατεβάσει δικό της υποψήφιο και ακόμα και εάν δεν δώσει χρίσμα για τον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης έχει το προβάδισμα. 

Έτσι και χωρίς να γνωρίζουμε τις προθέσεις της διοίκησης το θέμα του ηλεκτροφωτισμού πρέπει να προχωρήσει και το τελικό αποτέλεσμα που σαφέστατα θα είναι καλύτερο με την σκοτεινή πόλη που παρέδωσαν όλες οι προηγούμενες διοικήσεις για εμάς ξεκάθαρα θα πρέπει να είναι με led δυτικού τύπου αφού αυτά υπερτερούν και εκθέτουν όσους εν έτει 2021 πιστεύουν ακόμα στον κινεζικό δράκο που τάχα είναι καλύτερος από τον Αμερικανικό αετό! 

Βασικά δεν είναι από κανένα δυτικό κράτος και όπως έχουμε δει ακόμα και τα γαλλικά led είναι η μέρα με την νύχτα με αυτά που ΘΑ τοποθετήσει   ο κος Κωνσταντάτος που αρχικώς ισχυρίζονταν ψευδώς πως ήταν τζάμπα ενώ θα στοιχίσουν περί τα 8.000.000 ευρώ με ανάδοχο την Ένωση Εταιριών "ΟΤΕ Α.Ε - GLOBILET Μ. ΕΠΕ" 

Άρα έως ότου δούμε τον διαγωνισμό και τα κριτήρια που θα θέτει μπορούμε απλώς να πούμε πως είμαστε υπέρ της τοποθέτησης led δυτικού τύπου και δεν είμαστε της λογικής του πιο "φθηνού" αφού για τις επόμενες δεκαετίες αυτός θα είναι ο φωτισμός της πόλης. Και βέβαια η αποφυγή κινεζικών led είναι για εμάς και μια ιδεολογική επιλογή αφού θεωρούμε πως κράτη - παρίες όπως η Κίνα ίσως χρειαστούν και αιώνες για να πλησιάσουν σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας τον δυτικό πολιτισμό και βέβαια εφόσον γίνει η μεγάλη πολιτική ανατροπή εκεί και δεν κυβερνάει χωρίς εκλογές του κομμουνιστικό κόμμα Κίνας ένα τυραννικό για τον λαό του καθεστώς που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα Κινέζων αλλά και μειονοτήτων που ζουν στην κινεζική επικράτεια. Δεν θεωρούμε πως η διοίκηση Χατζηδάκη θα αφήσει χωρίς κριτήρια τον διαγωνισμό ώστε να δοθεί όπως δόθηκε και αυτός του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης σε όσους κάνουν φθηνές απομιμήσεις των δυτικών προϊόντων. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: