ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Έρχεται να "συναγωνιστεί" τοπικά ΜΜΕ που βρίσκονται πάνω από το 2000 στην Ελλάδα και άλλα που είναι στο No Data!

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Έρχεται να "συναγωνιστεί" τοπικά ΜΜΕ που βρίσκονται πάνω από το 2000 στην Ελλάδα και άλλα που είναι στο No Data!



 Σε επτά ημέρες η πόλη θα έχει ένα ακόμα τοπικό ΜΜΕ που επιλέγει να δημοσιεύει ΜΟΝΟ θέματα για την πόλη. Δεν θα σχολιάσουμε αυτή την για εμάς λάθος επιλογή αφού σκοπός του κειμένου είναι να καταδείξουμε πότε επιλέγει να βγει. 

Και η επιλογή του έχει να κάνει με μια ημερομηνία ορόσημο για την πατρίδα μας και αφορά την ΝΙΚΗ της ΝΔ στις εκλογές του 2019 μετά από 5,5 χρόνια καταστροφικής διακυβέρνησης πρώτη φορά ΑΡΙΣΤΕΡΑ εάν και για εμάς δεν ήταν η πρώτη και δεν έχουμε αυταπάτες πως θα είναι η τελευταία και για αυτό ως ΜΜΕ πολεμάμε για αυτό. 

Τα Νέα της Ηλιούπολης λοιπόν θα είναι για εμάς εδώ ένας ανέλπιστος σύμμαχος σε μια πόλη όπου τα ΜΜΕ τιμούν τους ανύπαρκτους αγώνες της Αριστεράς και δεν χάνουν ευκαιρία να αποδώσουν τιμές σε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ και εχθρούς της πατρίδας μας θεωρώντας πως μπορούν εν έτει 2021 να ξαναγράψουν την Ιστορία! 

Οι διαχειριστές του νέου ιστολογίου που φιλοδοξεί να αποκτήσει και έντυπη μορφή προφανώς δεν έχουν στο στομάχι του δημοσιογράφου Σταύρου Μαρίνη και φυσικά δεν θα ακολουθήσουν την γραμμή του δικού μας μέσου. Απλώς "χρησιμοποιούν" τον δημοσιογράφο για να διαδώσουν όσα αυτοί θεωρούν χρήσιμα για το μέλλον της πόλης και που βέβαια όσο και εάν κάποιος θέλει να είναι "άχρωμα" εξυπηρετώντας το δόγμα του όλοι οι "καλοί" χωράνε έχουν γαλάζιο χρώμα αφού η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και δεν κρίνεται με βάση το τι θέλουμε αλλά το τι μπορούμε! 

Σε μια πόλη γεμάτη ΦΑΣΙΣΤΕΣ που θεωρούν πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν ευνοεί τα συμφέροντά τους το εγχείρημα θα έμοιαζε του να αποκτήσουν εύκολα κοινό θα ήταν ΟΥΤΟΠΙΑ εάν δεν υπήρχε η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ που άνοιξε τον δρόμο το μακρινό αλλά και απόλυτα κοντινό 2013. 

Γιατί το μόνο που άλλαξε αυτά τα 8 χρόνια είναι η συνειδητοποίηση από τους πολλούς πως δεν υπάρχουν εύκολοι δρόμοι , δεν υπάρχουν καλοί κομμουνισμοί ή Ναζισμοί και κυρίως δεν υπάρχουν "αλληλέγγυοι" αλλά μόνο αρπακτικά που θέλουν να βγάλουν χρήματα ή να χτίσουν πολιτικές καριέρες  στην πλάτη προσφύγων, ανέργων, πούστηδων που θέλουν να υιοθετήσουν παιδιά και γενικότερα "αναξιοπαθούντων" και με ΔΙΚΗ τους ΕΥΘΥΝΗ. 

Γιατί κανένας πολίτης δεν είναι αμέτοχος και έχει υποχρέωση να πολεμάει για να αποκτήσει ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χώρα του αντί να την εγκαταλείπει αφήνοντας δικτάτορες και ξεφτιλισμένους καραβανάδες να νέμονται την ΕΞΟΥΣΙΑ. 

Η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη βοήθησε έναν ολόκληρο κόσμο να αποκτήσει ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ μετά από ΧΟΥΝΤΕΣ που φάνταζαν ανίκητες όταν οι λαοί επιζήτησαν τον αγώνα ενάντια σε όσους ήθελαν φιμωμένο ή ανύπαρκτο τον ΤΥΠΟ και στις Εξορίες όσους μιλούσαν για ανθρώπινα δικαιώματα. 

Γι΄αυτό πλέον και οι φασισμοί κόκκινοι ή μαύροι δεν έχουν καμία πέραση σε επαγγελματίες δημοσιογράφους που γνωρίζουν πως δεν θα είναι αιώνιοι και πως αργά ή και πολύ γρήγορα θα λογοδοτήσουν για τα καλά λόγια στον οιοδήποτε δικτάτορα! 

Συνεχίζεται..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: