ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Απεργία σήμερα και η πόλη είναι γεμάτη σκουπίδια έως και την επόμενη Δευτέρα και παρόλο που αύριο τα συνεργεία θα δουλέψουν "κανονικά" η εικόνα θα παραμείνει η ίδια ενώ από τα τέλη Σεπτεμβρίου και με δεδομένο πως κάποιων οι συμβάσεις δεν θα ανανεωθούν η εικόνα θα είναι χειρότερη. 

  • Τα έβαλαν με τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη επειδή ήρθε να υπηρετήσει ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι τα οικονομικά συμφέροντα όσων είναι οι ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι για την χρεοκοπία της χώρας. 

  • Κάποιοι βουλευτές της συμπολίτευσης ξεχνούν πως στην κυβέρνηση είναι η ΝΔ και λαϊκίζουν θεωρώντας τους πολίτες ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ. Μπορεί και να μην έχουν άδικο εάν κρίνουμε από τις ψήφους που πήραν στις εκλογές του 2019!

  • Δεν μπορεί να εξαντλήσει την θητεία της η παρούσα κυβέρνηση ας το πουν κάποιοι στον πρωθυπουργό πως δεν γίνεται να μην προχωράει καμία μεταρρύθμιση και να είναι μονίμως στους δρόμους όλοι οι βολεμένοι. Εκλογές μέσα στο 2021 ή το αργότερο έως την Άνοιξη του 2022 για να αποφασίσουν οι πολλοί προς τα που θα πρέπει να πάει η χώρα ΞΕΚΑΘΑΡΑ και χωρίς αστερίσκους. Δεν μπορεί να υιοθετούνται από μια φιλελεύθερη κυβέρνηση οι ιδεοληψίες των κατσαπλιάδων του ΚΚΕ σε θέματα ύψιστης εθνικής ασφάλειας! 

  • Πολλοί οι "μακεδονομάχοι" και θα κλαίνε όπως οι Σέρβοι που παρακαλάνε πλέον να μπουν στο ΝΑΤΟ αφού έπαθαν και ευτυχώς για αυτούς έμαθαν. Εδώ κάποιοι αναβιώνουν τον "εθνικισμό" των μποσλεβίκων μη βλέποντας πως η Βόρεια Μακεδονία δεν είναι μόνη της αναζητούν τρόπους να δημιουργήσουν αυτό που επιτυχημένα ονομάζουν κάποιοι "βαλκανική σαλάτα" . Να ξέρουν πως είναι έτοιμη να "φαγωθεί" αφού εγκληματίες πολέμου όπως ο Μιλόσεβιτς δεν θα υπάρξουν στο μέλλον. Αηδία το αφιέρωμα των Νέων που μάλλον θα μπλέξει τον εκδότη του Βαγγέλη Μαρινάκη σε "περιπέτειες" αφού ο Αμερικανικός παράγοντας που γνωρίζει τα πάντα ανέχεται μόνο όσους τον σέβονται. Ελπίζουμε να εκδιωχθούν από τα Νέα οι "εμπνευστές" του κατάπτυστου δήθεν αφιερώματος που θα το περιμέναμε από μέσο του Ιβάν του "τρομερού" και όχι βέβαια από την εφημερίδα του Μαρινάκη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: