ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Ο ψεύτης και συκοφάντης Κώστας Δήμου διαδίδει διαδικτυακά πως έχουμε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση!

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ: Ο ψεύτης και συκοφάντης Κώστας Δήμου διαδίδει διαδικτυακά πως έχουμε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση!

 


Ο υμνητής δικτατόρων Κώστας Δήμου είναι ένα ακόμα "θύμα" του ρεπορτάζ μας,  όπως αρκετά ακόμα. Θύμα επειδή εμείς αναδεικνύουμε με στοιχεία τα ασύστολα ψέματα όλων ,και  φυσικά δεν είναι καθόλου αθώοι  όπως θα δείτε και θα διαβάσετε προεκλογικά , αφού κάποιοι θεωρούν πως βγάζοντας μας "τρελούς" θα πιάσουν καρέκλα! Ο Κώστας Δήμου όμως δεν του φτάνει μία έτσι και αλλιώς! 

 Ο ηλίθιος αυτός οπαδός του "Μεσσία" της πόλης μας,   λοιπόν υποστηρίζει πως ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης έχει καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση! θεωρώντας πως πείθει κανέναν. 

Και το κάνει βέβαια με εντολή του Δημήτρη Μωραίτη που θεωρεί πως κρυπτόμενος και υβρίζοντας μας θα "θριαμβεύσει". 

Του κ. Μωραίτη που το παίζει επιχειρηματίας εξωτερικού χωρίς επιχειρήσεις και που δεν έχει πει μισή αλήθεια για όσα τον αφορούν προσωπικά. 

Και βέβαια τον σιγοντάρει η αποτυχούσα υποψήφια δημοτική σύμβουλος  που αντί να απαντήσει για τις ρατσιστικές της συμπεριφορές φαντάζεται γάμους , κυνηγητό της αστυνομίας  και συλλήψεις μας !  ενώ θεωρεί πως θα μας κάνει και  μαθήματα δημοσιογραφίας. 

Μας τα έκαναν άλλοι και είμαστε περήφανοι για την σχολή που ακολουθούμε , μια σχολή που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί και μάχεται με όσα μέσα της έχουν απομείνει,  κόντρα σε πανίσχυρους οικονομικά επιχειρηματίες και εφοπλιστές τους οποίους για χρόνια προσκυνούσε όλο το πολιτικό σύστημα! 

Και το κάνει με κόστος .... Στην δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι πιο απλά αλλά εξίσου επικίνδυνα,  αφού προφανέστατα κάποια σκουπίδια που φανατίστηκαν από ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ φασίστες σκότωσαν τον φίλο και συνάδελφο Σωκράτη Γκιόλια , και κανένας εφοπλιστής δεν του αφαίρεσε την ζωή,  αφού αυτοί πάλευαν και παλεύουν με άλλα μέσα. Η εμμονή της Μανώλη την κάνει να βλέπει παντού fake προφίλ και "κατασκόπους" λες και ΔΗΜΟΣΙΑ δεν αυτοεξεφτιλίζεται επειδή δεν κατανοεί πως υπάρχουν και άνδρες χωρίς ιδαιτερότητες που λένε και ΟΧΙ σε ό,τι δεν τους αρέσει. 



Και βέβαια με όσα γράφουν εκθέτουν και το ΑΤ Ηλιούπολης που τάχα αναζητεί τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη και δεν τον βρίσκει! Και βέβαια την "είδηση" της αναζήτησης του Σταύρου Μαρίνη δεν την παίζει κανένα από τα δέκα τοπικά ΜΜΕ,  γιατί προφανώς και είναι στα μυαλά ΦΑΣΙΣΤΩΝ που ό,τι και να κάνουν δεν πρόκειται να φιμώσουν αυτό εδώ  το ιστολόγιο. 

ΥΓ: Να ενημερώσουμε πως οι υπέρβαροι δεν "πούλησαν" ποτέ σε αυτό εδώ το ιστολόγιο , όπως βέβαια και δεν πουλάνε σε κανένα ΜΜΕ , αφού η καπιταλιστική κοινωνία μας,  ευτυχώς ή δυστυχώς έχει άλλα πρότυπα! 








Μερικά από τα ποσταρίσματα του κ. Δήμου που μας καλούσε να φτύσουμε στα μούτρα όλους τους  επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων δείχνοντας την "δημοκρατικότητά" του. Και βέβαια αυτό όταν ο επί 10 χρόνια κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Μωραίτης ως είθισται δεν κατέβηκε ούτε στις δημοτικές του 2019 αφού οι εκλογές δεν είναι παρέλαση υπερηφάνειας αλλά πολιτικός στίβος που τον ακολουθούν μόνο όσοι έχουν τα κότσια. 

Προφανώς και η Σούλα που  δεν ενοχλείται από τον φασισμό των Μωραίτηδων ,  "έφτυσε" τον δικό της επικεφαλής , της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και συνεχίζει τον διαδικτυακό της κατήφορο! 

Βέβαια στην πολιτική πληρώνουν τις επιλογές τους διαχρονικά όσοι δεν διαγράφον όσους τους δημιουργούν ένα προβλήματα αλλά ατυχώς για τον κ. Ευσταθίου η ατολμία του να διαγράψει κάποιο μέλος της παράταξής του είναι "πληρωμένη" και σε άλλες περιπτώσεις.

Η μετριοπάθεια δεν είναι πάντα η σωστή επιλογή ιδίως όταν οι δίπλα σου σε εκθέτουν. Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως οι παρατάξεις αλλά και τα κόμματα πρέπει να ακολουθούν σκληρή γραμμή και όποιος διαφωνεί να διαγράφεται αφού έτσι και αλλιώς είναι θέμα χρόνου το να φύγει από μόνος του προφασιζόμενος το "καλό" της πόλης! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: