ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η πόλη που θέλει το σκοτάδι

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Η πόλη που θέλει το σκοτάδι



Ο συνήθης ύποπτος κ. Αραμπατζής, πιστός στην εμμονική και στείρα αντιπολίτευση, δημοσίευσε μετά το τέλος της πρόσφατης Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ηλιούπολης μία ακόμα ανακοίνωση με την οποία παραποιεί την πραγματικότητα και διαστρεβλώνει τα γεγονότα.
Τι έγινε στην εν λόγω Οικονομική Επιτροπή; Ο μελετητής αφού ανέπτυξε αναλυτικά όλες τις παραμέτρους της μελέτης για τα LED, απάντησε με λεπτομέρεια στις εύστοχες ερωτήσεις- παρατηρήσεις των μελών της επιτροπής. Όλα τα μέλη της επιτροπής συμμετείχαν ουσιαστικά στην συζήτηση καταθέτοντας τις απόψεις τους αλλά και την επιθυμία τους, το θέμα να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με απόφαση της η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε τη μελέτη του συμβούλου και αποφάσισε το θέμα να έρθει και στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να ενημερωθούν και να τοποθετηθούν πολιτικά όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Όσα παραπλανητικά επιχειρήματα και να χρησιμοποιεί ο κ. Αραμπατζής έχει ένα και μόνο σκοπό, να διχάσει την πόλη και το δημοτικό συμβούλιο και να καθυστερήσει κάθε έργο που θα εκσυγχρονίσει τις υποδομές της πόλης και θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των δημοτών. Αν είχε τη δυνατότητα να θέσει το Δήμο σε μόνιμο lockdown θα το έπραττε πιστεύοντας πως έτσι θα αντλήσει πολιτικά οφέλη, εις βάρος των συμφερόντων των δημοτών.
 
‘’Τα σκυλιά ουρλιάζουν, αλλά το καραβάνι προχωρά’’

Αποστόλης Στασινόπουλος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής


Δεν υπάρχουν σχόλια: