ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα πανηγυρίζουν οι "ψεκασμένοι" εύκολα και χωρίς κόστος θα ανακάμψουμε και θα μείνουν με όσους εξακολουθούν να αναδεικνύουν τον φασισμό τους!

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Τζάμπα πανηγυρίζουν οι "ψεκασμένοι" εύκολα και χωρίς κόστος θα ανακάμψουμε και θα μείνουν με όσους εξακολουθούν να αναδεικνύουν τον φασισμό τους!

 


Πληρωμένοι δημοσιογράφοι που τάχα κρύβουν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Συμφέροντα που υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων που "ανακάλυψαν" με καθυστέρηση 80 και ετών όσοι δεν τα πάνε καλά με την λογική.

Ενεργοί φασίστες που τάχα έχουν μαγικές λύσεις για την πόλη με την ίδια όμως αποτυχημένη συνταγή και το αποτέλεσμα όπως είδατε και στα στοιχεία της alexa.com είναι να "μαθαίνουμε τα της πόλης μας" από τα site των μεγάλων ΜΜΕ που για εμάς δεν είναι αναγκαστικά και αρνητικό με βάση όσα διαβάζαμε διαχρονικά σε site όψιμων επικριτών μας. 

Με τα μισά τοπικά ΜΜΕ στο No Data στην Ελλάδα είναι βέβαιο πως πολύ δύσκολα μέσα στον επόμενο χρόνο θα έχουμε κάποιο τοπικό ΜΜΕ σε αξιοπρεπή θέση και σίγουρα μέσα στα 1000 στην Ελλάδα όπου θα έπρεπε να είναι ο στόχος όλων όσων ασχολούνται ακόμα και ερασιτεχνικά με το "σπορ" της ενημέρωσης γιατί προφανέστατα και λειτούργημα δεν κάνουν όσοι δεν ξεχωρίζουν μια Αστική Δημοκρατία από την "δημοκρατία" του Λουκασένκο , του Πούτιν , ή του Κιμ Ον Γιούνγκ! 

Άλλωστε σε μια πόλη που αναμένει να σωθεί από "τρύπιους" , "πόρνες" και "νομοταγείς - κακοποιούς"  ήταν too mush και σίγουρα "τρελός"  κάποιος που θα αναδείκνυε την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων μας,  αφού προφανέστατα "αθώοι του αίματος"  δεν είναι ούτε ήταν όσοι αντιμετώπιζαν τον κάθε λογής φασίστα ως απλώς "προβληματικό". 

Φτάσαμε στο σημείο να θεωρείτε ως αρνητική η επίσκεψη ενός πρωθυπουργού στην πόλη μας ! Να ζητάμε να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό για να βυθιστεί η πόλη στο σκοτάδι αφού προφανέστατα δεν υπάρχει κοινή λογική από όσους έσχιζαν μνημόνια , χόρευαν σε χουντογλέντια και αναζητούν τον Στάλιν να σώσει την ανθρωπότητα από τον Captain America για να θυμηθούμε και την επιτυχημένη ατάκα που αφορούσε τον δικό μας αγώνα από τον σύντροφο ενός ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ! 

Και βέβαια οι ίδιοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει πως ο ΣΥΡΙΖΑ υπολείπεται της ΝΔ σε όλες τις δημοσκοπήσεις επί δύο συναπτά έτη  και μόνο με "θαύμα" θα κερδίσει τις προσεχείς εκλογές , αδυνατούν να καταλάβουν πως το ΚΥΤ θα μείνει για πάντα στον Υμηττό και πως είναι θέμα χρόνου δομές δήμων να δοθούν σε ιδιώτες ή να κλείσουν τελείως αφού μετά τον μονόδρομο των μνημονίων αδυνατούν να κατανοήσουν πως ό,τι και εάν τους λένε για να τους κοροϊδέψουν η χώρα δεν αντέχει να μαζεύει το κράτος τα σκουπίδια και για όλη την επόμενη δεκαετία. 

Έτσι οι βολεμένοι θα αντιδρούν απειλώντας ένα αύριο που είναι ήδη εδώ αλλά οι ίδιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να το αντιληφθούν επειδή δεν τους συμφέρει. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: