ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...


  • Τελικά θα μάθουμε ποιοι τελικά έκαναν το εμβόλιο και ποιοι προτρέπουν τους άλλους να μη το κάνουν εκ του ασφαλούς αφού ουδείς ανεμβολίαστος θα έχει πρόσβαση σε ένα σωρό επιχειρήσεις. Και αφού η κυβέρνηση κατανόησε πως δεν μπορεί να τα έχει καλά με όλους αποφάσισε πριν γεμίσει η χώρα φέρετρα να διαχωρίσει την "ήρα από το στάρι"! Εμείς το έχουμε κάνει εδώ και ένα χρόνο αυτό και έτσι έχουμε την συνείδησή μας ήσυχη και αφήνουμε στους επικριτές μας να διαλαλούν αλλού τις θεωρίες συνωμοσίας τους και τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. Πάντως ΜΑΥΡΟΙ και ΚΟΚΚΙΝΟΙ φασίστες θα ενωθούν στον κοινό αγώνα κατά της Παγκοσμιοποίησης που στην ουσία είναι ένας ακόμα ΜΥΘΟΣ γιατί ουδείς μπορεί να την αποτρέψει αφού η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ λέει πως δεν μπορείς να δημιουργείς ψεύτικους παραδείσους απομονώντας τα δικά σου πρόβατα σε μια σοσιαλιστική ΚΟΛΑΣΗ που εσύ αυθαίρετα βαπτίζεις Λαϊκή "Δημοκρατία". 

  • Εμείς πάντως δεν έχουμε κανέναν λόγο να ανησυχήσουμε για τους αναγνώστες μας , ανησυχούν μόνο αυτοί που τάζουν διαχρονικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους ατυχείς που τους πιστεύουν. 

  • Ευχόμαστε στην πόλη μας οι επιχειρηματίες να μην δημιουργήσουν μικτούς χώρους γιατί σε αυτούς το χειμώνα είναι ΒΕΒΑΙΟ πως δεν θα πατάει ΟΥΔΕΙΣ ούτε καν "ψεκασμένος"! 

  • Πάντως είναι ωραία η δικαιολογία όσων δεν θα πατούν σε δημόσιους οργανισμούς επειδή δεν θέλουν το "χάραγμα" του Αντιχρίστου! 

  • Ο δήμος έχει κλιματιζόμενη αίθουσα έως τις 10 το βράδυ! Προφανέστατα μετά τις 10 το βράδυ οι υπάλληλοι της Σοβιετίας πάνε για ύπνο και για τον λόγο αυτό η πόλη μας "κοιμάται" και ονειρεύεται κομμουνιστικούς "παραδείσους" και αποβιώσαντες δημάρχους που κατάστρεψαν την πόλη μας με τις φασιστικές ιδεοληψίες τους. 

  • Χιλιάδες λέει οι αναγνώστες τους απλώς η alexa.com τους "στοχοποιεί" επειδή είναι μέρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Μα γιατί δεν λέτε την ΑΛΗΘΕΙΑ πως μόνο κατά λάθος μπαίνει μέσα στα site σας με επισκέψεις δευτερολέπτων αφού τα ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ που γράφεται δεν συγκινούν παρά μόνο τα ορφανά του Στάλιν. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: