ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Όσοι παραπονούνται πως δεν ασχολούμαστε με τα της πόλης ας αναζητήσουν την  "ενημέρωση" αλλού εμείς να παρουσιάζουμε φασίστες ως το μέλλον της Ηλιούπολης προφανώς και δεν θα το κάνουμε. Ως μέσο δεν θα στηρίξουμε κανέναν που δεν θα αποδοκιμάζει ΔΗΜΟΣΙΑ δημάρχους όπως τον Δελλαπόρτα και τον Κιντή που κατέστρεψαν την πόλη για δεκαετίες και ακόμα τις δικιές τους μ@λ@κίες και ιδεοληψίες πληρώνουμε. Άμα ηρωοποιείς τα ΚΤΗΝΗ προφανέστατα και δεν μπορείς να φέρεις το καλό για την πόλη απλώς ενδιαφέρεσαι μόνο για την τσέπη σου! 

  • Η ενότητα στη κεντροδεξιά στην πόλη μας θα γίνει μόνο εφόσον συνεργαστούν όσοι έχουν κοινές αρχές και αξίες και φυσικά δεν είναι θέμα προσώπων αλλά προγραμμάτων αλλιώς όπως και στον Άλιμο το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ θα κατευθυνθούν σε πρόσωπα που δεν προέρχονταν από τον κεντροδεξιό χώρο. Άμα συναγωνίζεσαι να το παίξεις πιο αριστερός και πιο αρεστός στους "μετριοπαθείς" στο τέλος χάνεις ακόμα τους κομματικούς όπως συνέβη πρόσφατα και στον δήμο Αλίμου όπου στηρίζουν τον Ανδρέα Κονδύλη που χρειάστηκε ποτέ το κομματικό χρίσμα για να εκλεγεί δήμαρχος αφού έχει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ θέσεις σε όλα τα ζητήματα της πόλης του και κατά την ταπεινή μας γνώμη είναι πιο δεξιός και από τους δύο επικεφαλής των δικών μας κεντροδεξιών παρατάξεων και όχι μόνο. Ως μέσο στηρίζουμε όσους εφαρμόζουν δεξιές πολιτικές και δεν μας αφορά το πολιτικό παρελθόν κανενός εφόσον αποδέχεται τις βασικές αρχές της Αστικής μας Δημοκρατίας και στηρίζει ξεκάθαρα την θέση της χώρας μας στον δυτικό κόσμο πολεμώντας έναν κρατισμό που τελειώνει και μας είχα καθηλωμένους και λάτρεις της βάρβαρης Ανατολής. 
  • Σε καλό timing βγαίνουν τα Νέα της Ηλιούπολης όταν όλα τα τοπικά ΜΜΕ είναι σε θέσεις που ουδείς θα φαντάζονταν πριν ένα χρόνο. Και βέβαια εμείς που ουδέποτε σας κρύψαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ εξακολουθούμε και σας ενημερώνουμε και θα το κάνουμε ανεξάρτητα από την δική μας θέση την οποία βέβαια εσείς μας χαρίζεται κάθε φορά με τις επισκέψεις σας. Και βέβαια άγχος δεν έχουμε εμείς αλλά όσοι διαχρονικά σας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: