ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πέταξαν μερικούς νέους κάδους απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο και αφήνουν την πόλη να βρωμάει αυτοί που δεν άφησαν τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο να αγοράσει 1500 νέους κάδους ,και ας μην τους μαζεύουν όσοι σε τέσσερις μήνες θα πάνε σπίτια τους!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πέταξαν μερικούς νέους κάδους απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο και αφήνουν την πόλη να βρωμάει αυτοί που δεν άφησαν τον τέως δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο να αγοράσει 1500 νέους κάδους ,και ας μην τους μαζεύουν όσοι σε τέσσερις μήνες θα πάνε σπίτια τους!

 

Βγήκαν μετά τα μεσάνυκτα ( 19/6/2021) για να μη συμβάλλουν όπως πράττουν κάθε μέρα στο τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης τοποθέτησαν μερικούς νέους  κάδους και εσύ κορόϊδο που τους πληρώνεις πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για να έχεις καθαρή πόλη περίμενε να φιλοτιμηθούν! 

Για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο (19-20/6/2021) η πόλη έζεχνε σε δεκάδες σημεία και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας θεωρεί πως κοροϊδεύει και κανέναν βάζοντας το "επίτευγμα" μιας διοίκησης που χρειάζεται προφανέστατα άλλα 9 χρόνια , για να μας πει στο τέλος της θητείας της πως με αυτούς καθαρή πόλη δεν θα έχουμε! 

Και βέβαια μπορεί αρκετοί να θέλουν να κάνουν υπομονή άλλα 10 χρόνια βλέποντας την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της πόλης στον τομέα της καθαριότητας , αλλά εμείς δεν είμαστε από αυτούς γιατί και ΛΥΣΗ δημόσια έχουμε προτείνει ( ιδιωτικοποίηση της δομής χθες) και δεν ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ τίποτα και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. 

Και βέβαια όσοι είναι κομμουνιστές και απολειφάδια της χούντας επειδή είναι κύριοι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ που η πόλη μας επί  χρόνια δεν είχε ούτε κάδους απορριμμάτων.  ποντάροντας  στις στρατιές των "Ερυθρών Χμερ" και έχοντας ως πρότυπο ό,τι συνέβαινε σε  κράτη του πρώην ανατολικού μπλοκ ας περιμένουν ακόμα 10 δεκαετίες για να αλλάξει η ΕΙΚΟΝΑ με βάση τις ιδεοληψίες τους. 

Εμείς που δεν πιστεύουμε στον κρατισμό,  που κατέστρεψε την χώρα τι φταίμε; Και βέβαια είμαστε από αυτούς που δεν ΣΙΩΠΟΥΜΕ απέναντι  σε φασίστες σκουπιδιάρηδες που ποστάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύμνους για ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ , και δεν περιμένουμε από κανέναν "πατερούλη" να μας σώσει , παρά μόνο ευελπιστούμε πως ο καπιταλισμός θα εφαρμοστεί στη χώρα μας όχι αλλά καρτ αλλά ΑΠΟΛΥΤΑ,  γιατί άλλωστε αλλιώς δεν μπορεί και να λειτουργήσει. 

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ έδωσε με ΝΟΜΟ την δυνατότητα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να διαχειριστεί επιτυχώς την αποκομιδή απορριμμάτων αλλά κάποιοι θεωρούν εφικτό να διορίσει και άλλους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού για εμάς άχρηστοι και μη ευσυνείδητοι υπάρχουν ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος και δεν πιστεύουμε σε κανέναν που θέλει δικαιώματα χωρίς τις ανάλογες υποχρεώσεις. 

Και βέβαια όταν μια χώρα χρωστάει δισ. ευρώ όσο δύσκολο επάγγελμα και εάν κάνεις δεν θα αμείβεσαι καλά , είναι απλή λογική αφού αυτό συμβαίνει παγκοσμίως. Βέβαια άμα έχεις την ατυχία και ζεις σε κομμουνιστικό κράτος όπως π.χ η Κίνα μπορεί αυτό να καμώνεται το οικονομικά ισχυρό αλλά εσύ να ζεις με 1 δολάριο την ημέρα και να ζεις ανελεύθερος αναμένοντας να σε σώσει η "κακιά" Δύση. 

Καμία Πολιτεία των ΗΠΑ δεν ζέχνει κύριοι της διοίκησης και δεν σας φέρνουμε για πρότυπο όμορους δήμους αφού και εκεί η εικόνα μπορεί να είναι καλύτερη αλλά ΚΟΣΤΙΖΕΙ υπερβολικά για ένα κράτος που είναι χρεοκοπημένο. Στις ΗΠΑ οι  πολίτες  και λιγότερα χρήματα για την αποκομιδή των σκουπιδιών δίνουν και πεντακάθαρες πόλεις έχουν.  Εδώ ΣΩΤΗΡΙΑ δεν υπάρχει με πολιτικούς που πιστεύουν πως εν έτει 2021 πρέπει το κράτος να μαζεύει τα σκουπίδια! 

ΥΓ: Καλά εσείς στα Αστυνομικά Ηλιούπολης πως ζείτε σε αυτή την βρώμα που αντίκρυσα επισκεπτόμενος χθες νέο ιδιοκτήτη ακινήτου στην πόλη μας που με κάλεσε για αυτόν ακριβώς το λόγο και που μπορεί μεν να βρήκε ευκαιρία ιδανική και αγόρασε το διαμέρισμα αλλά δεν υπολόγισε πως από εκεί δύσκολα περνάει το απορριμματοφόρο! Είδαμε και 1-2 "παράξενα" STOP αλλά αυτά σε άλλη ανάρτηση μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: