ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Περιχαρής φωτογραφίστηκε ο Αραμπατζής με τον υβριστή της ΝΔ ! - "Ρεύμα" στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Αραμπατζής αφού δεξιός στην παράταξή του δεν έμεινε ούτε για δείγμα!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Περιχαρής φωτογραφίστηκε ο Αραμπατζής με τον υβριστή της ΝΔ ! - "Ρεύμα" στον ΣΥΡΙΖΑ έχει ο Αραμπατζής αφού δεξιός στην παράταξή του δεν έμεινε ούτε για δείγμα!

Από γκάφα σε γκάφα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" παραβρέθηκε σε εκδήλωση με συν διοργανωτή την Συριζαϊκή Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης που βλέπει όπως είναι φυσικό αρνητικά τις σπουδαίες μεταρρυθμίσεις της ΝΔ στον τομέα της Παιδείας κάτι που μπορείτε να βρείτε στις ανακοινώσεις της . 

Για τον κ. Τασούλα δεν χρειάζονται συστάσεις η παρακάτω ανάρτησή του τα λέει όλα. Για παλιότερες δεν μπλέκουμε,  άλλωστε έχουμε ηρεμήσει από όταν κόψαμε κάθε ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με όσους δεν σέβονται την Αστική Δημοκρατία και δεν την πιστεύουν αφού ΤΙΜΟΥΝ ακόμα και σήμερα έναν ΣΦΑΓΕΑ του Ελληνικού λαού που ήθελε να μας κάνει ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Και βέβαια η ανάδειξη του κ. Τασούλα στη θέση του αναπληρωτή συντονιστή της Α΄ Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ηλιούπολης δείχνει και το μπάχαλο που επικρατεί στο κόμμα αφού δεν είναι δυνατόν να είσαι και με τον Βελουχιώτη και με την Αστική Δημοκρατία ταυτόχρονα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση συνεργάστηκε με τους ΑΝ.ΕΛ και διατήρησε στενούς δεσμούς με όσους κυνήγησαν τους Βελουχιώτηδες που ήθελαν να επιβάλλουν στην χώρα μας κόκκινη τυραννία. Βέβαια στον ΣΥΡΙΖΑ φιλοξενούμενος είναι και ο κος Τασούλας μετά την ΔΙΑΛΥΣΗ του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ όπως βέβαια και η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων του νέου Ανδρέα Παπανδρέου δηλαδή του λαϊκιστή Αλέξη Τσίπρα. 


Βέβαια το ΚΚΕ αποκατέστησε τον ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Άρη Βελουχιώτη και είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ εναντίον των εχθρών του Άρη χωρίς αστερίσκους ( Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ) σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ το νέο κόμμα του κ. Τασούλα μετά το ΠΑ.ΣΟ.Κ  που δεν αμφισβητεί πλέον και ορθώς για εμάς την συμμετοχή της χώρας μας στο ΝΑΤΟ. 

Απλώς κοροϊδεύει αφελείς αφού δεν γίνεται να τιμάς τον  Άρη και παράλληλα να αφήνεις την χώρα σου να είναι  μέλος του ΝΑΤΟ! 

Και βέβαια την φωτογραφία όπως καταλάβατε έχει τραβήξει ο Άγγελος Κάνδηλας που ακολουθεί την "επανάσταση" χωρίς αιτία,  όσων φωτογραφίζονται περιχαρείς με τους υβριστές του κόμματος στο οποίο ανήκουν! 

Γελάσαμε ιδιαίτερα με την πρόβλεψη του Άγγελου Κάνδηλα πως ο κος Αραμπατζής ΘΑ είναι ο επόμενος δήμαρχος! Πάλι καλά που δεν μας είπε πως θα είναι η κα Τσατσούλη ή ο αυτόχειρας Κλάρας! 

Με 10% στις εκλογές του 2019 , και χάνοντας την πλειοψηφία των δεξιών υποψηφίων από το ψηφοδέλτιό του αναζητεί ενεργούς φασίστες που δεν βλέπουν , δεν ακούν και εξισώσουν τον θύτη με το θύμα! 

Έτσι πηγαίνει από εκδήλωση σε εκδήλωση κάνοντας λυκοσυμμαχίες με υποκρίτριες "Ηλιουπολίτισσες" και βολεμένους του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ . 

Πολιτικός πολιτισμός με αυτούς που βλέπουν ήρωα τον Άρη προφανώς και δεν μπορεί να υπάρξει. 

Στις κάλπες του 2023 οι φαντασίες του κ. Κάνδηλα θα διαψευστούν και πάλι αφού ο ίδιος ο κος Αραμπατζής γνωρίζει πως δεν θα γίνει ποτέ δήμαρχος και πάει για την συμμετοχή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: