ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Προφυλακιστέος ο συζυγοκτόνος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

Βασιλική Κόκκαλη
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κουφαλέξης


Προφυλακιστέος όπως ήταν αναμενόμενο κρίθηκε πριν από λίγο με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ο 32χρονος καθ' ομολογία δολοφόνος της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού, ενώ όπως είπε κατά την έξοδό του «ζητά μια μεγάλη συγγνώμη». Ο 32χρονος συζυγοκτόνος θα κρατηθεί σε ειδικές συνθήκες, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματός του και της έκτασης που έλαβε όλο αυτό το διάστημα η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο.
Αν και αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι επρόκειτο να μεταχθεί και να κρατηθεί στις γυναικείες φυλακές, τελικά θα κρατηθεί στην έκτη πτέρυγα των φυλακών: Στον ίδιο χώρο κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης, δύο επίορκοι αστυνομικοί και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος που κατηγορείται για υπόθεση ναρκωτικών. Με αυτούς θα προαυλίζεται, ενώ κοντά κρατούνται οι Βλαστός και Μαζιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: