ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Τραγωδία να βλέπεις τους εθελοντές φασίστες να ανεβάζουν πρόβλεψη πυρκαγιάς για την αυριανή δύσκολη από άποψη καύσωνα μέρας. Μας ενημερώνουν μάλιστα πως θα είναι σε επιφυλακή και μας καλούν για να πράξουμε το αυτονόητο να καλέσουμε δηλαδή την πυροσβεστική υπηρεσία στο 199 εάν αντιληφθούμε καπνό! Και εμείς περιμέναμε να ρίξουν στην "μάχη" την μινιατούρα του καναδικού Καναντέρ μιας και τα "ρωσικά" τάχα "θηρία" δεν θα τα δούμε σύντομα στην χώρα μας και οι Ναζί ηττήθηκαν στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο για να μας "λύσουν" θέματα ασφαλείας! Κάποιοι θαυμαστές τους βέβαια αρνούνται να αντιληφθούν ποιοι είναι οι νικητές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου και θεωρούν πως είναι καλοί "πατριώτες" ΣΙΩΠΟΝΤΑΣ στις δημόσιες ρατσιστικές τοποθετήσεις των χορηγών τους. Με αυτούς θα μείνουν αφού θα φροντίσουμε να μην πέσει ούτε μισό ευρώ σε τάχα εθελοντές που υβρίζουν σε ποσταρίσματά τους τον υφυπουργό Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά! Περισσότερα και με ονοματεπώνυμα όταν ολοκληρωθεί η έρευνα από τους αρμοδίους και δούμε ποια πολιτικά πρόσωπα έχουν συνεργήσει ώστε κρατικά οχήματα να χρησιμοποιούνται από όσους δεν θα έπρεπε. 

  • Μέχρι τα τέλος του έτους θα έχει ρυθμίσει με δίκαιο τρόπο ο αρμόδιος υπουργός κος Μάκης Βορίδης και το θέμα με τους συμβασιούχους στους ΟΤΑ και έτσι αδικίες ετών θα αποκατασταθούν υπέρ όσων εργάζονται ευσυνείδητα. Ο διάλογος με τις διοικήσεις των δήμων έχει καταδείξει προβλήματα αφού πολλοί δεν κατανοούν πως τα χρήματα του κράτους δεν είναι απεριόριστα και πως δεν μπορούν κάποιοι να τα καταφέρνουν με λιγότερους αλλά εργατικούς και άλλοι να παραπονούνται μονίμως για ελλείψεις προσωπικού την ίδια ώρα που μετακινούν σε θέσεις που δεν χρειάζονται δεκάδες εργαζόμενους. Επίσης παρατηρείται το φαινόμενο ΝΠΔΔ δήμων να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ για πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν οι μόνιμοι εργαζόμενοί τους που από το οργανόγραμμα δεν φαίνεται να έχουν σαφές αντικείμενο εργασίας! Και όλα αυτά μετά από τέσσερα μνημόνια ο καθένας φαντάζεται τι συνέβαινε πριν μας ασκήσουν έλεγχο οι "κακοί" δανειστές μας. 

  • Η "πρώην" πήρε  τίτλο ομορφιάς και ο φασίστας ούτε ένα δημόσιο μπράβο! Κρίμα Μήτσο 

  • Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μάθαμε πως θα συζητηθεί θέμα που σας αφορά όλους με άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητά σας. Θα χαρούμε να μάθουμε τις απόψεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης για αυτό αφού 2-3 δεν έχουν ΠΟΤΕ τοποθετηθεί δημόσια για αυτό το θέμα. 

  • Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ποιος εξυπηρετεί και τι ακριβώς αλλά κάποιοι βλέπουν φαντάσματα και αναμασούν θεωρίες συνωμοσίας μη βλέποντας ΠΟΤΕ την ουσία και μονίμως εξισώνοντας τον θύτη με τον θύμα σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τα έχουν καλά με όλους. Δυστυχώς αυτά δεν γίνονται δεν μπορεί να είσαι ταυτόχρονα και με τον θύτη και με το θύμα , ούτε μπορεί να πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες με επιτυχία εκτός και πράττουν το ίδιο και οι ανταγωνιστές σου! Τότε λογικά στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος. 

    • Κάποιοι θέλουν τον "Ήλιο" χαμηλά και να υπηρετεί την μικρότητά τους όμως θα πρέπει τελικά να αποφασίσουν εάν θα αφήσουν τους ανθρώπους που αποδεδειγμένα βάζουν λεφτά να τον οδηγήσουν εκεί που του αξίζει ή εάν θα φέρουν ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για την εκ νέου κατρακύλα του πιο ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ αθλητικού σωματείου της πόλης μας.  Δεν θα τους περάσει ή εάν ο μη γένοιτο αυτό συμβεί ( γιατί όλοι έχουν τις αντοχές τους και δεν νοείται να δέχονται από ανδρείκελα αναπόδεικτες συκοφαντίες ακόμα και μέσα σε δημοτικά συμβούλια) να ξέρουν πως από εμάς θα "διασυρθούν" δικαίως και με στοιχεία γιατί εμείς με ΦΗΜΕΣ δεν πορευόμαστε κάνουμε ρεπορτάζ  και διαλύουμε ΜΥΘΟΥΣ,  αναδεικνύοντας συνάμα την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όσων λατρεύουν στυγνούς δικτάτορες δεν λένε τσιμουδιά για τα εγκλήματά τους αλλά στοχοποιούν χωρίς μισή ΑΠΟΔΕΙΞΗ μέλη ενός αθλητικού  σωματείου που δεν έχουν καμία εκκρεμότητα με την Δικαιοσύνη και συμμετέχουν απόλυτα νόμιμα στο Δ.Σ του συλλόγου.   Ας μην πλησιάζουν λοιπόν τον  "Ήλιο"  οι καιροσκόποι γιατί θα τους "κάψει". 


Δεν υπάρχουν σχόλια: