ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Ένας ακόμα ιερωμένος που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στους κόλπους της Ελλαδικής Εκκλησίας παραλίγο να πάρει τις ζωές ιερωμένων που τιμούν το σχήμα τους. Σημεία των καιρών και βέβαια ο μαφιόζος- ιερωμένος επικαλέστηκε "σκάνδαλα" χωρίς να προσκομίσει μισό στοιχείο όπως κάνουν ΟΛΟΙ που έχουν την δική του ιδιαιτερότητα. Για όσους ανησυχούν για την ασφάλεια της Μονής Πετράκη έχει και φυσικά η Ιερά Σύνοδος αποφασίζει για το ποιοι μπαίνουν και ποιοι όχι για να μην αρχίσουν πάλι τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ την προπαγάνδα τους που απέτυχε ακόμα και στην πόλη μας όπως είδαμε όλοι και όλες χθες! 

  • Φωτογραφίες ανέβασαν περιχαρείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιοι vip επισκέπτες της 18ης Έκθεσης Βιβλίου και φυσικά εμείς που δεν οφείλουμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν τις κρατήσαμε για την προεκλογική περίοδο του 2019. 

  • Σε ταβέρνα υποψηφίου του στις δημοτικές εκλογές του 2019 εθεάθη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος της πόλης μας κ. Γιώργος Χατζηδάκης. Και βέβαια ορθώς έπραξε στηρίζοντας έμπρακτα τις τοπικές επιχειρήσεις και ιδίως αυτές των οποίων οι ιδιοκτήτες έτρεξαν το 2019 για να μας φέρουν το "νέο" και την μεγάλη "αλλαγή". Το τι έφεραν το ξέρουν πρώτα από όλα οι ίδιοι αφού οι μόνοι που μπορεί να είναι ευχαριστημένοι από τα δύο χρόνια θητείας Χατζηδάκη είναι οι 700 υπάλληλοι του δήμου μας. Εάν ενωθούν οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις έστω και με αυτούς τους επικεφαλής που για εμάς δεν κάνουν κινδυνεύει να χάσει στις κάλπες του 2023. Οι υπάλληλοι του δήμου τον εκθέτουν σε καθημερινή βάση με την συμπεριφορά τους και προφανέστατα την γενική εικόνα δεν μπορούν να την αλλάξουν οι ευσυνείδητοι οι οποίοι επιβεβαιώνουν απλώς έναν κανόνα που λέει πως ο δημότης ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ. 
  • Τα αντιπλημμυρικά που γίνονται αυτή την περίοδο στην γειτονιά μας και για τα οποία υπερηφανεύονται οι Βαλασοπουλικοί αποδεικνύουν γιατί η χώρα δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει επίπεδο. Τα αποτελέσματα θα τα δούμε στην πρώτη νεροποντή όπως μας ενημέρωσε ο ιδιώτης εργολάβος που και ο ίδιος έχει επισημάνει το "ατελές" του έργου και μάλιστα έχει αποστείλει και έγγραφο στην Περιφέρεια Αττικής από το 2017!  του απάντησαν πως δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για να γίνει το έργο ολοκληρωμένο και να υπάρχει θωράκιση . Φανταζόμαστε πως είδαν όλες και όλοι το βίντεο με την λίμνη στην οποία είχε μετατραπεί η ανηφόρα της Κατεχάκη πρόσφατα θεωρούμε πως η νέα διοίκηση του δήμου θα κάνει μελέτη και θα μας ενημερώσει για τις παραλείψεις της προηγούμενης αφού σημεία της πόλης θα "κινδυνεύσουν" περισσότερο και από πριν εξαιτίας του ημιτελούς έργου! 

  • Το Θέατρο Βράχων προσπαθούν να "σώσουν" οι κομμουνιστές της πόλης μας αφού έχουν καταφέρει να "βουλιάξουν" τον δικό μας δήμο είπαν να συμβάλλουν και σε έναν άλλο πρώην κομμουνιστικό που βέβαια ακολούθησε ίδιες πρακτικές υφαρπαγής ιδιωτικής περιουσίας δήθεν για το καλό των δημοτών του. 

  • Αραμπατζής και Καραχάλιου βροντοφώναξαν κατά της Γυναικοκτονίας χθες στα Γλυκά Νερά συμμετέχοντας σε μια εκδήλωση που ζητούσε να μην εφαρμοστεί ο νέος εργασιακός νόμος ! και ο νόμος για την συνεπιμέλεια που ψηφίστηκαν πρόσφατα στη Βουλή! Για ακόμη μια φορά ήρθαν σε αντίθεση με τους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους της πόλης και φυσικά εμείς είμαστε εδώ για να τους ψέξουμε! Γιατί προφανέστατα σημασία πάντα έχει ποιος διοργανώνει κάτι και τι σκοπούς εξυπηρετεί και η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει πως με την Αστική Δημοκρατία δεν τα πάει καλά! Μέλη της ανεβάζουν σφυροδρέπανα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξοργίζοντας ακόμα και τους αγνούς κομμουνιστές και άλλες φορές διαφημίζουν το κράτος -παρία και το επιστημονικό του προσωπικό που παλεύει ακόμα να δημιουργήσει εμβόλιο κατά της covid-19 γιατί βρίσκεται χρόνια πίσω εξαιτίας της χούντας που έχει σε όλους τους τομείς. Η Βρετανίδα υπήκοος Καρολάϊν Κρούτς σύμφωνα πάλευε για έναν άλλο κόσμο από αυτόν που πρεσβεύουν όσοι χθες μαζεύτηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το 10ωρο! Άλλωστε η ιδιότητα του πατέρα της αλλά και η εν γένει συμπεριφορά της άδικα δολοφονημένης από τον σύζυγό της Καρολάϊν είναι σίγουρο πως θα οδηγήσουν την "νωχελική" Ελληνική Δικαιοσύνη να επιβάλλει την ΑΝΩΤΕΡΗ ποινή στο ΚΤΗΝΟΣ που δικάζεται και προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από έναν ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ που μέχρι το τέλος του έτους θα αλλάξει. Έτσι το επόμενο διάστημα θα δείτε μια αυξημένη εγκληματικότητα αφού κάποιες κατηγορίες φυλακισμένων δεν θα πάρουν καμία άδεια από τις φυλακές εάν δεν συμπληρωθεί 15ετη παραμονή τους σε αυτές! Και βέβαια επειδή ο Τσιάρας δεν κάνει για αυτά ο νέος ποινικός κώδικας θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή με άλλον υπουργό Δικαιοσύνης. Υπουργό "ειδικών" αποστολών που θα δημιουργήσει αίσθηση η επιλογή του και που δεν θα μπορεί να αντιδράσει και κανείς! 

  • Άλλον περιμέναμε να πάει και άλλος τελικά πήγε! 


  • Από Δευτέρα που θα κυκλοφορούμε μέχρι πρωίας προφανώς και οι "μπαχαλάκηδες" δεν θα μπορούνε να μιλάνε για "χούντες" και θα αναλάβουν δράση! 

  • Μεγάλες αλλαγές στην ΕΛ.ΑΣ έως το τέλος του έτους από τον αρμόδιο υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη που έχει την στήριξη του πρωθυπουργού όπως κατάλαβαν όσοι εδώ και καιρό δεν τον θέλουν σε αυτή την θέση γιατί τους χαλάει τις "δουλειές" τους. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχει και άλλη σημαντική επιτυχία με τα ΜΜΕ να αναμένουν τις ραγδαίες εξελίξεις και κάποιους δικαιολογημένα να ανησυχούν. 

  • Μπράβο στη Μεγάλη Βρετανία που απέδειξε πως δεν φοβάται έναν τύραννο (Πούτιν) και που έδειξε το δρόμο στο τι θα επακολουθήσει στην νέα εποχή ψυχρού πολέμου ανάμεσα στην πολιτισμένη Δύση και στην απόλυτη ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: