ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η υποψήφια του Τάσου Ευσταθίου σε νέο παραλήρημα της θεωρεί πως με ψάχνει η αστυνομία!- Να την πληροφορήσουμε πως είμαστε γνωστής διαμονής και δεν έχουν λόγω να μας αναζητούν αφού δεν έχουμε διαπράξει κανένα αδίκημα (UPDATE)

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Η υποψήφια του Τάσου Ευσταθίου σε νέο παραλήρημα της θεωρεί πως με ψάχνει η αστυνομία!- Να την πληροφορήσουμε πως είμαστε γνωστής διαμονής και δεν έχουν λόγω να μας αναζητούν αφού δεν έχουμε διαπράξει κανένα αδίκημα (UPDATE)

 


Η μυθομανής υποψήφια δημοτική σύμβουλος  "ξανακτύπησε διαδικτυακά" διαδίδοντας fake news κάτω από ανάρτηση της "Λάσπης της Ηλιούπολης",  αφού βέβαια είναι "προνομιακή" συνομιλήτρια του ρατσιστικού ιστολογίου . 

Ουδείς μπορεί να κρυφτεί από την ΕΛ.ΑΣ κα. Μανώλη,  ας καταλάβει επιτέλους πως με ΨΕΜΑΤΑ και ρατσιστικά παραληρήματα πείθει μόνο τους φιλοχουντικούς ομοίους της! 

Και βέβαια στην παράταξη που ανήκει υπάρχουν πολλοί όπως με στοιχεία έχει παρουσιάσει το ιστολόγιο μας . Μάλιστα όπως βλέπουμε κάνουν "εξαγωγές" και σε άλλες δημοτικές παρατάξεις! 

Και βέβαια καμία διαφήμιση δεν κάναμε στο βιβλίο του κ. Μωραίτη (για αυτό κακώς μας ευχαριστεί)  αλλά ως οφείλαμε ψέξαμε τον ΠΑΟΔΗΛ και την Ένωση Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης που έδωσαν δημόσιο χώρο σχεδόν ΤΖΑΜΠΑ σε "επιχειρηματίες" που δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να διαφημίσουν στους πάγκους τους βιβλία οιοδήποτε για μερικά ευρώ! 

Ορθώς έπραξαν για την τσέπη τους ( μην μας λένε μ@λ@κίες πως προάγουν και τον πολιτισμό)  ελπίζουμε να φέρουν και τα απομνημονεύματα του Γ. Παπαδοπούλου για να "μορφώσουν" καλύτερα τους δημότες μας! Άλλωστε όπως εξηγούσαμε και στο κύριο άρθρο μας το βιβλίο του κ. Μωραίτη δεν ήταν το μόνο "φάλτσο" της 18ης Έκθεσης Βιβλίου Ηλιούπολης  που προφανώς και δεν προάγει τον δυτικό πολιτισμό με  αρκετούς από τους τίτλους βιβλίων που φιλοξενεί! 

Μάλλον η κα. Μανώλη θεωρεί πως έχουμε χούντα και μας ψάχνουν οι επίορκοι που υπηρέτησαν τα Απριλιανά αποβράσματα ! 

Δεν υπάρχει "γύψος" κα. Μανώλη και ουδείς μπορεί να φιμώσει τον Τύπο που ελέγχει και κατακρίνει και τους επίορκους της ΕΛ.ΑΣ. Άλλωστε έχουμε συμβάλει διαχρονικά στην εξυγίανση σε πολλούς  χώρους της δημόσιας διοίκησης , μέσα από τα εκατοντάδες ρεπορτάζ των τηλεοπτικών εκπομπών "Ζούγκλα" και "Κίτρινος Τύπους" του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 

Ό,τι δεν "καθάρισαν" το βρίσκουν διαχρονικά μπροστά τους όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τις δικογραφίες σε επίορκους ένστολους οι οποίοι είχαν πέσει "θύματα" του ρεπορτάζ μας από το μακρινό 1996 κάποιοι φυλακίστηκαν και κάποιοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα για να επιστρέψουν "δριμύτεροι" στο σώμα! 


Η κα Μανώλη έχει επικοινωνία μας λέει ΔΗΜΟΣΙΑ σε σχόλιο σε ομάδα του facebook  με αστυνομικούς του ΑΤ Ηλιούπολης που με ψάχνουν! Προφανώς  έχουν αντιληφθεί τι εστί και για να μην την "αναστατώσουν" δεν της "ομολογούν" πως η αστυνομία σύμφωνα με όσα ορίζει η σχετική νομοθεσία δεν νουθετεί , αλλά προχωράει σε συλλήψεις μετά από εντολή εισαγγελέα ή εάν μπροστά της διεξάγεται κάποιο αυτόφωρο αδίκημα. Σε κάθε περίπτωση εάν αντιληφθούμε πως υπάρχουν επίορκοι αστυνομικοί θα πράξουμε ό,τι έχουμε πράξει και στο παρελθόν.  αφού για εμάς η αστυνομία έχει συγκεκριμένο ρόλο  και δεν μπορεί να χάνει τον χρόνο της  (πράγμα που είμαστε ΒΕΒΑΙΟΙ πως δεν συμβαίνει) συνομιλώντας με μυθομανείς! Μάλιστα έτυχε στις 10 Ιουνίου να επισκεφθούμε το ΑΤ Ηλιούπολης για αλλαγή αστυνομικής ταυτότητας και θεωρούμε πως άμα ήμασταν "επικίνδυνοι" θα μας είχαν συλλάβει! 

Ο κατήφορος της κα. Μανώλη και των συνοδοιπόρων της συνεχίζεται,  και βέβαια βιβλία ας διαβάσει η ίδια για να μάθει να μιλάει και να γράφει ελληνικά. 

Όσο για τον δικό μας ανδρισμό και τα δικά της "λιοντάρια" έχουν ήδη κριθεί από όσους  γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση και έχουμε κουραστεί με τα συνεχόμενα ψέματα της κα.  Μανώλη που θέλει να την "διαφημίζουμε" πλέον και ως κα Μιαρίτη!  



Λες και το θέμα μας είναι το επώνυμο της και όχι τα ψέματα που ξεφουρνίζει με συνεργούς τον γνωστό και μη εξαιρετέο κ.  Κώστα Δήμου και τα άλλα φασιστοειδή σε αγαστή συνεργασία με την πλέμπα της πόλης,  που θεωρεί πως έχει το ηθικό ανάστημα να μας σχολιάσει αρνητικά επειδή απλώς ασκούμε το λειτούργημά μας αναδεικνύοντας την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων! 

Όποιος τρομοκρατείται από την ΑΛΗΘΕΙΑ είναι προτιμότερο να μην μας διαβάζει αφού εμείς δεν χαριζόμαστε σε καμία "πουτάνα" και κανέναν "πούστη" με ή χωρίς "μάσκα" ένστολο ή μη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: