ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποια είναι η Τεντοσκίαση Ηλιούπολης που έβαλε την τέντα έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ποια είναι η Τεντοσκίαση Ηλιούπολης που έβαλε την τέντα έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης

Μια τοπική επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης  54 στην πόλη μας είναι η ιδιωτική επιχείρηση που άκουσε τις ΦΩΝΕΣ σας και τοποθέτησε κατασκευή έξω από το ΙΚΑ της πόλης μας για να έχουν σκιά όσοι δεν ακούν τους "ψεκασμένους" και εμβολιάζονται σεβόμενοι κυρίως το κοινωνικό σύνολο. 

Στο site της εταιρίας στο διαδίκτυο κάντε κλικ εδώ μπορεί ο καθένας να πληροφορηθεί το ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης, να στείλει μήνυμα για να λάβει προσφορά για τοποθέτηση τέντας και βέβαια να δει δουλειές της εταιρίας σε οικίες και επιχειρήσεις της πόλης.

Και βέβαια "ρεπορτάζ" που θεωρούν πως ένας κούκος θα φέρει την Άνοιξη απευθύνονται σε δημότες που έχουν αυταπάτες γιατί προφανέστατα και χωρίς την έγκριση του δημάρχου ουδείς Αντιδήμαρχος ενεργεί σε τομέα μάλιστα που δεν είναι στο αντικείμενό του. 

Πάντως σε κάθε περίπτωση εμείς που δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε κανέναν να πούμε πως σωστά αντέδρασε ο κος Σταύρος Γεωργάκης που οφείλει την δική του αυτοδιοικητική πορεία στο κοινό επώνυμο με τον πρώην δήμαρχο αδελφό του Θεόδωρο Γεωργάκη. 

Τώρα εάν και ο δήμαρχος οφείλει κάτι στην οικογένεια Γεωργάκη εμείς δεν το γνωρίζουμε αλλά ούτε και θα μας πείσει κάποιος για αυτό αφού με επικεφαλής της παράταξης έναν Γεωργάκη η μεγάλη ανατροπή του 2019 προφανέστατα και δεν θα γίνονταν! 

Γιατί ποιος θα έδινε μετά από 16 χρόνια δημαρχίας σε έναν "διάδοχο" την ψήφο να συνεχίσει ό,τι δεν πρόλαβε! παρά μόνο οι βολεμένοι της Σοβιετίας; 

  Σε κάθε περίπτωση και για να το καταλάβουν πλέον ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ χωρίς την συναίνεση του νυν δημάρχου ας μην "αναζητούν" να παιχθεί το ίδιο έργο με επιτυχία στις κάλπες του 2023!




Δεν υπάρχουν σχόλια: