ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πως πρέπει να είναι ο Άνδρας του 21 αιώνα μας "αποκαλύπτει" ο υμνητής δικτατόρων Δ. Μωραίτης μέσα από βιβλίο που φιλοξενείται στην "Έκθεση Βιβλίου" Ηλιούπολης!

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Πως πρέπει να είναι ο Άνδρας του 21 αιώνα μας "αποκαλύπτει" ο υμνητής δικτατόρων Δ. Μωραίτης μέσα από βιβλίο που φιλοξενείται στην "Έκθεση Βιβλίου" Ηλιούπολης!

 


Η "Λάσπη της Ηλιούπολης" σας καλεί στην Έκθεση Βιβλίου που συνδιοργανώνει η Ένωση Βιβλιοπωλών Ηλιούπολης με τον ΠΑΟΔΗΛ 


Και αφού ο συγγραφέας θα σας ξεκαθαρίσει μέσα από το έργο του το πως ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο άνδρας του 21 αιώνα εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι πως η ΑΝΟΧΗ στον φασισμό δεν συνάδει με δημοκρατικούς πολίτες αλλά με πρόβατα που είναι έτοιμα να υπηρετήσουν τα ΠΡΕΠΕΙ οιοδήποτε ΦΑΣΙΣΤΑ. 

Μάλλον "τρελοί" είμαστε που αντιδρούμε στο διάχυτο φασισμό της πόλης αλλά βέβαιοι πως κανένας από τους αντιδημάρχους που επισκέφθηκαν την εν λόγω "έκθεση" την οποία ατυχώς και μη γνωρίζοντας διαφημίσαμε ΔΩΡΕΑΝ και εμείς δεν θα έχει από εμάς οιαδήποτε προβολή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 


Ο ψεύτης και υποκριτής Μωραίτης διαφημίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον ΦΑΣΙΣΜΟ του έχοντας ως πρότυπο δικτάτορες και κράτη - παρίες 


Γιατί προφανέστατα και εμείς δεν είμαστε της άποψης πως η Αστική μας Δημοκρατία δεν κινδυνεύει και σας πληροφορούμε πως το βιβλίο του κ. Μωραίτη ήταν από τα πιο ανώδυνα που συναντήσαμε στους πάγκους "επιχειρηματιών" που είναι έτοιμοι να διαφημίσουν ακόμα και τον Κάρλος το Τσακάλι προκειμένου να αποκοιμίσουν ένα αναγνωστικό κοινό που θεωρεί ωφέλιμο να διαβάζει από το Ευαγγέλιο έως το Κοράνι ή ανιστόρητα βιβλία που εξυμνούν τους θύτες παρουσιάζοντάς τους ως ήρωες! 

Στον δυτικό κόσμο προφανέστατα και κυκλοφορούν τα πάντα αλλά προφανέστατα και ένα βιβλίο για τον Σατανισμό είναι απλώς χάσιμο χρόνου όπως και το πόνημα ενός φυλακισμένου τρομοκράτη που μας πληροφορεί πως γεννήθηκε στις 17 Νοέμβρη! 

Δεν ψάξαμε για τα απομνημονεύματα του Γεωργαλά , αλλά σε επόμενη επίσκεψή μας ίσως ανακαλύψουμε χωρίς καμία έκπληξη τι διαβάζουν οι δημότες μας και είναι τόσο "ψεκασμένοι". 

Προφανώς και για εμάς οι διοργανωτές της Έκθεσης δεν ανήκουν σε όσους προασπίζονται την Αστική  Δημοκρατία αφού για αυτήν ο Τσε Γκεβάρα ήταν τρομοκράτης και εγκληματίας και όχι σύμβολο επανάστασης. 

Η διαστρέβλωση της Ιστορίας από δήθεν "μελετητές" , "ιστορικούς" αλλά πάντα φασίστες προφανώς και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο αλλά βαριόμαστε να βλέπουμε κάτι που έχει λυθεί εδώ και δεκαετίες στον δυτικό κόσμο να θέλει στην χώρα μας διάλογο για να ξεκαθαριστεί  ανάμεσα σε αυτούς που πολέμησαν για να μην επικρατήσει εδώ ΤΥΡΑΝΝΙΑ , και σε όσους έπραξαν το αντίθετο. Για  εμάς βεβαίως δεν έχουν ουδεμία διαφορά οι κομμουνιστές  με τα απολειφάδια της χούντας που κυκλοφορούν στην πόλη και θεωρούν πως θα αναλάβουν και θέσεις ευθύνης με την ΨΗΦΟ των πολιτών , χωρίς να αποκηρύξουν ΔΗΜΟΣΙΑ κτήνη που εκμεταλλεύθηκαν ένα στρατιωτικό καθεστώς για να πιάσουν καρέκλα! 

Και βέβαια τα κτήνη δεν ήταν ούτε "αμόλυντοι" ούτε "πατριώτες" αλλά κλέφτες δημόσιου χρήματος χειρότεροι από το πολιτικό σύστημα που κατηγορούσαν και που διαβεβαίωναν τα ζώα που τους ακολούθησαν ( και ήταν πάρα πολλά) πως θα επιφέρουν την ΚΑΘΑΡΣΗ! 

Ευτυχώς που υπάρχουν και οι ΗΠΑ που τους έστειλαν στις φυλακές γιατί άμα περιμέναμε από τους "κόκκινους επαναστάτες" ακόμα τον Γεωργαλά , τον Παττακό και Παπαδόπουλο θα είχαμε να μας μιλάνε για Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια μαζί με ένα θλιβερό ορθόδοξο παπαδαριό που έχει ευλογήσει κάθε χούντα και που ακόμα και σήμερα προτιμάει το τουρκικό φέσι από την Παπική Τιάρα! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: