ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν διαβάζετε τις αναρτήσεις που ζέχνουν αριστερίλα προφανέστατα και δεν μπορείτε να έχετε ΑΠΟΨΗ για τον δικό μας αγώνα

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Όταν διαβάζετε τις αναρτήσεις που ζέχνουν αριστερίλα προφανέστατα και δεν μπορείτε να έχετε ΑΠΟΨΗ για τον δικό μας αγώνα



Δεν θεωρούμε κανέναν από εσάς πιο φιλελεύθερο από όλους εσάς τους επικριτές μας. Εσάς που τάχα σας ενοχλεί το δικό μας σκληρό λεξιλόγιο λες και η ΑΛΗΘΕΙΑ θέλει επιτηδεύσεις για να γίνει αρεστή! 

Στην πραγματικότητα αυτό που σας ενοχλεί είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ που προφανέστατα δεν επιδέχεται πολλές ερμηνείες και που σαφέστατα δεν δικαιώνει τους πάντες. 

Η ιστορική ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να γράφεται από τους νικητές όπως είπε ο μέγιστος Τσώρτσιλ όμως η ΝΙΚΗ και η ΗΤΤΑ σε έναν αγώνα δεν είναι θέμα συγκυριών ούτε δυστυχώς τύχης. Άλλωστε και η τελευταία πάει με τους δυνατούς και όχι με όσους τους "πνίγει" το "δίκιο" που εν τέλει δεν έχουν. 

Έτσι το 2019 ήμασταν ως τοπικό ΜΜΕ οι μόνοι που βλέπαμε ΚΑΘΑΡΑ τι έρχεται για την πόλη μας και είχαμε απέναντι όλες και όλους αυτούς που θεωρούν πως μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα με ΨΕΜΑΤΑ. 

Και τα ψέματα δύο χρόνια μετά δεν έχουν δυστυχώς απάντηση από μία αντιπολίτευση που γίνεται σκίτσο και δικαίως από το πρώτο πλέον ενημερωτικό μέσο της πόλης . 

Κεντροαριστερό εάν και δεν του αρέσουν οι ταμπέλες αλλά σε αυτή την ζωή δεν μπορεί να υπάρξει ουδετερότητα ιδίως όταν δίπλα σου διαπράττονται "εγκλήματα" που δεν θα τιμωρηθούν ΠΟΤΕ και θα μας βουλιάξουν όλους μαζί σε ένα χθες που δεν λέει να φύγει από τις θέσεις ευθύνης αυτού του δήμου. 

Έτσι αλλάζουν πρόσωπα αλλά όχι πολιτικές και οι "τραγικοί" υπάλληλοι του δήμου μας βρίσκουν σε εμάς που τους γράφουμε την αλήθεια και τους λέμε τι έρχεται επειδή η χώρα δεν αντέχει την Σοβιετία τον "εύκολο" στόχο. 

Έτσι σε μια πόλη που αναζητεί "Μεσσίες" και που θεωρεί λογικό να πληρώνονται εργαζόμενοι που δεν δουλεύουν , νομικοί που ηττήθηκαν σε όλες τις καθαρές δίκες και Αντιδήμαρχοι που μας λένε να κάνουμε ΥΠΟΜΟΝΗ η δική μας θέση είναι να γινόμαστε "κακοί" και "αγγελιοφόροι" αυτού που έρχεται και που φυσικά είναι πιο υγιές , πιο λογικό , και κυρίως πιο ΔΙΚΑΙΟ από ό,τι διαχρονικά ζούμε. 

Και βέβαια εκεί οι κόκκινοι και μαύροι φασίστες βρίσκουν συνοδοιπόρους την διαχρονική ΔΙΑΦΘΟΡΑ και τους "ψεκασμένους" που θεωρούν πως όλος ο κόσμος συνωμότησε για να καταστρέψει την ΦΤΩΧΗ , ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ πλην ΤΙΜΙΑ ΕΛΛΑΣ! 

Και βέβαια η Ελλάς ανήκει σε διεθνείς οργανισμούς που ασκούν συγκεκριμένη πολιτική και δεν ήταν ποτέ αμέτοχη των εξελίξεων παίζοντας καθοριστικό ρόλο στο ρου της Ιστορίας μένοντας στη σωστή θέση. 

Για τον λόγο αυτό και υμνείται από τον δυτικό κόσμο ακόμα και στις ήττες της ( με ένα σωρό "βάρβαρους" ) για τον λόγο αυτό στέκεται στο πλευρό των ισχυρών αυτού του κόσμου. 

Στην ανοησία της αριστεράς πως οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν απαντάμε πως οι μόνοι που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα είναι οι ηγέτες των κρατών που έχουν εξασφαλισμένο το μέλλον τους. 

Οι πόλεμοι διαχρονικά γίνονταν και θα γίνονται για τον "ζωτικό χώρο" που οι λαοί επιζητούν για τον εαυτό τους και είμαστε τυχεροί που μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο οι ηγεσίες δεν άκουσαν τις εθνικιστικές δήθεν φωνές που ζητούσαν να πάρουμε την Πόλη ή να κατακτήσουμε τα Σκόπια λες και αυτό ήταν ποτέ εφικτό. 

Βλέπουμε και στην πόλη μας άνθρωποι που δεν είχαν ασχοληθεί με τον εθνικισμό αλλά άλλες σέχτες μεσήλικες πλέον να μας καλούν τα προασπίσουμε τα "πάτρια" εδάφη αγνοώντας προφανώς πως ο Εθνικισμός δεν είναι επάγγελμα και δεν επιτελείς εθνικό έργο όταν κρύβεις την αλήθεια από τους πολλούς. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και όχι η φαντασία κάθε ψευτοπατριώτη που δεν βλέπει μια πραγματικότητα που δεν ευνοεί τις "Μικρασιατικές εκστρατείες" τις τζάμπα μαγκιές και δεν συγχωρεί τους αφελείς και τους πατριδοκάπηλους. 

Αυτούς που μαθαίνουμε με ΛΥΠΗ και οργή πως ετοιμάζονται να απουσιάσουν από τη Βουλή πουλώντας ανέξοδο εθνικισμό και που φυσικά θεωρούν λογικό η πατρίδα να πατάει σε δύο βάρκες μιμούμενη την ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ Τουρκία του Ερντογάν. 

Για την Ελλάδα έρχονται καλύτερες μέρες αρκεί να μην επικρατήσουν οι "Ελευθέριοι Βενιζέλοι" των δύο ηπείρων και των πέντε θαλασσών που τελικά έχασαν την Μικρασία και τιμώρησαν αυτούς που πραγματικά πολέμησαν ως πρόβατα στη σφαγή στο Γουδί ! 

Τους ήρωες αυτούς που δεν είχαν καμία πιθανότητα να νικήσουν τιμώρησε ένα πολιτικό σύστημα και ένας λαός ξεφτιλισμένος που έχει ηττηθεί άπειρες φορές στην Ιστορία του και που ακόμα και για να ενωθεί έπρεπε να γεννηθεί ένας Μέγας Αλέξανδρος για να τους ενσωματώσει όλους με την ΒΙΑ πλην Λακεδαιμονίων! 

Γιατί προφανέστατα και δεν υπήρξαμε ΠΟΤΕ όλες και όλοι μαζί. Είναι αστείο να μιλάνε για "Φωτιά και Τσεκούρι" στους προσκυνημένους και να τιμούν τον υπασπιστή του Όθωνα Θεόδωρο Κολοκοτρώνη κάνοντας μαθήματα τάχα εθνικισμού σε όσους δεν έχουν διαβάσει ΠΟΤΕ τους ούτε ένα βιβλίο Ιστορίας ακόμα και αυτά τα σιχαμένα της επταετίας που παρουσίαζαν  ως ήρωες όλους τους Εφιάλτες. 

Και βέβαια και με την Δημοκρατία σοβιετικού τύπου δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα με την μεταπολίτευση και τώρα που αλλάζουν οι Κασιδιάρηδες κάθε χρώματος και κόμματος θεωρούν πως στα δυτικά κράτη μαθαίνουν την Ιστορία που εμείς θέλουμε και όχι αυτή που πραγματικά καταδεικνύει και τις δικές μας πάμπολες ήττες. 

Αφήσαμε εδώ και καιρό πίσω μας όσους αναπολούν την Βασιλεύουσα μαζί με αυτούς που την παρέδωσαν στους Οθωμανούς γιατί ο δικός μας αγώνας δεν χωράει ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ , ΨΕΜΑΤΑ και δήθεν πατριώτες από αυτούς σαν τον Πάνο Καμμένο και τον κ. Σγουρίδη του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑ.ΣΟ.Κ ή της ΝΔ που νιώθει άβολα για τις μεγάλες επιλογές του ιδρυτή της να βάλει την χώρα μας στην ΕΟΚ και στο ΝΑΤΟ κόντρα στην αριστερή πλέμπα της εποχής που ήθελε και εξακολουθεί να θέλει να μας κάνει Βόρεια Κορέα. 

Χαιρόμαστε υπερβολικά πολύ που μετά από έναν δύσκολο χρόνο στις 7/7/2021 θα ξεκουραστούμε ποστάροντας έως και τα τέλη του 2022 αναρτήσεις ενός δεξιού ιστολογίου που έρχεται για να πάρει την ψήφο σας και όχι βέβαια για να σας αλλάξει! 

Άλλωστε εάν μετά από τέσσερα μνημόνια λέμε πάλι τα ίδια και τα ίδια την ώρα που ετοιμάζεται το πέμπτο το μόνο που μπορεί κάποιος να συνεισφέρει είναι η προπαγάνδα υπέρ αυτού που θα κρατήσει την χώρα μας πιο ισχυρή και στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: