ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αγαπητέ κ. Σταματόπουλε σε έχουμε μπλοκάρει επειδή διαδίδεις fake news και εμείς με συνωμοσιολόγους και "ψεκασμένους" τι διάλογο να κάνουμε ;

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Αγαπητέ κ. Σταματόπουλε σε έχουμε μπλοκάρει επειδή διαδίδεις fake news και εμείς με συνωμοσιολόγους και "ψεκασμένους" τι διάλογο να κάνουμε ;

 


Βασική προϋπόθεση διαλόγου είναι ο σεβασμός στους θεσμούς και στην Αστική Δημοκρατία αυτό ισχύει για εμάς ως ΜΜΕ και αυτό οφείλουμε να υπηρετούμε όσοι πιστεύουμε στον δυτικό πολιτισμό. 

Δεκάδες οι αναφορές του κ. Σταματόπουλου κατά των ΜΜΕ και των επαγγελματιών δημοσιογράφων που τάχα υπηρετούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων , δεκάδες οι αναρτήσεις που προσπαθούν να μας πείσουν πως τα μνημόνια είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ , ενώ και για την πανδημία συμμερίζεται απόψεις που προφανώς και πρέπει να αγνοηθούν από όσους δίνουν μάχη απέναντι στην ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ που υπηρετεί. 

Και μόνο το γεγονός πως συνομιλεί διαδικτυακά με τους υμνητές δικτατόρων οπαδούς του κ. Μωραίτη (όχι πως η αριστερή πλέμπα έχει κάτι να χωρίσει με τους μαύρους φασίστες παρά το χρώμα του φασισμού τους ) είναι λόγος για μη συγχρωτισμό μαζί του,  παρόλο που δεν τον θεωρούμε επικίνδυνο για την Αστική μας Δημοκρατία,  απλώς έναν αμφισβητία ακόμα και της κοινής λογικής. 

Θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε σε πολλά που αφορούν την πολιτική "ορθότητα" με τον κ. Σταματόπουλο ,  αλλά δεν θα "παίζαμε παιχνίδια" εναντίον της Δημόσιας Υγείας υιοθετώντας και στοχοποιώντας τα εκατομμύρια επιστημόνων σε όλο τον κόσμο και όλα τα διεθνή δυτικά  ΜΜΕ που ενημερώνουν για την πανδημία με απόλυτη συνέπεια στο λειτούργημα που ασκούν. 

Και βέβαια υπάρχουν πολλές από τις απόψεις του κ. Σταματόπουλου που μας βρίσκουν σύμφωνους αλλά για εμάς σε "περιόδους κρίσεων" πρέπει να έχεις πάντα ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση και να μην επικαλείσαι λ.χ τον υπασπιστή του βασιλιά Όθωνα ,  και μέλος του ρωσικού κόμματος Θεόδωρο Κολοκοτρώνη ,  για να μας "πείσει" πως τάχα εμείς είμαστε Γερμανοτσολιάδες! 

Εμείς που ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές θεωρούμε πως η Ελλάδα έχει δύο πνεύμονες την Μεγάλη Βρετανία και τις ΗΠΑ και χωρίς αυτούς τους φίλους και συμμάχους δεν δύναται να "επιζήσει" ΕΛΕΥΘΕΡΗ και απαλλαγμένη από την βαρβαρότητα της Ανατολής.

Μιας βαρβαρότητας  που απειλεί ακόμα στον νέο ψυχρό πόλεμο την ΤΑΞΗ την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την ΕΙΡΗΝΗ που μόνο ο δυτικός κόσμος μπορεί και προασπίζει για να μπορούν τα ΜΜΕ να λειτουργούν στην χώρα μας χωρίς προσκόμματα που βάζουν  δικτάτορες τύπου Λουκασένκο, Άσαντ, Κιμ Ον Γιούγκ , κ.ο.κ 

Γιατί προφανώς και οι εκπρόσωποι του Τύπου είναι υπό διωγμό σε κράτη - παρίες όπως η Ρωσία, η Λευκορωσία, η Κούβα, η Βενεζουέλα, το Ιράν κ.ο.κ 

Και βέβαια όπως όλοι οι λογικοί έχουν αντιληφθεί το παρόν ΜΜΕ υπηρετεί και υπηρετείται από συγκεκριμένα άτομα που ΔΗΜΟΣΙΑ και χωρίς περιστροφές έχουν εξηγήσει σε όποιον είναι καλοπροαίρετος τον λόγο που ο διάλογος  με "ψεκασμένους" δεν έχει νόημα και δεν λύνει προβλήματα όταν ο ένας πιστεύει σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες και ο άλλος παλεύει ακόμα να καταλάβει εάν ο Γεώργιος Παπαδόπουλος υπήρξε δικτάτορας ή πατριώτης! 

Τέλος επειδή ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαρίνης είναι από την εφηβεία του Εθνικιστής δεν μπορεί να κατανοήσει πως άμυαλοι με περικεφαλαίες και ναζιστικά συνθήματα μπορούν να θεωρούν τους εαυτούς τους Εθνικιστές μη έχοντας διαβάσει έστω επιδερμικά Ίωνα Δραγούμη που τους δίνει σαφείς απαντήσεις ακόμα και για την καταγωγή τους αφού κάποιοι ΦΑΣΙΣΤΕΣ ονειρεύονται "καθαρότητες" που δεν υπάρχουν και άλλα γραφικά που δεν θα αναλυθούν σε αυτό το κείμενο. 

Εθνικό πρέπει να είναι το αληθές και όχι ΜΥΘΟΙ και ΨΕΜΑΤΑ που στοίχισαν και στοιχίζουν ακόμα σε μια χώρα που είχε την ΕΥΤΥΧΙΑ να έχει ηγέτες που την έβαλαν στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και που παλιότερα είχε και ενάρετους που πολέμησαν τόσο τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό όσο και τον ΜΑΥΡΟ. 

Και τους δύο φασισμούς υπηρέτησε και υπηρετεί δυστυχώς ακόμα και σήμερα μεγάλο τμήμα της Ορθόδοξης Εκκλησίας μη κατανοώντας προφανώς πως είναι άλλο το τουρκικό φέσι και άλλο η Παπική Τιάρα! 

Βέβαια υπάρχουν και οι φωτεινές εξαιρέσεις και θεωρούμε πως η ανώφελη και χωρίς αξία διάσπαση των Χριστιανών θα εκλείψει μπροστά στον κοινό κίνδυνο απέναντι σε θρησκείες που απειλούν τον οιοδήποτε "ασεβή" είτε ορθόδοξο , είτε καθολικό! 

Δυστυχώς για αυτούς χονδρικά τους λόγους δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έναν ΔΗΜΟΣΙΟ διάλογο με όσους για εμάς έχουν πάρει ΘΕΣΗ απέναντι σε όσα εμείς πρεσβεύουμε χωρίς να έχουμε τίποτα το προσωπικό ( άλλωστε δεν τον γνωρίζουμε) με τον συνδημότη μας Δημήτρη Σταματόπουλο που από την δική του οπτική γωνιά ορθώς αγανακτεί αλλά εμείς δεν ήρθαμε για να συγχρωτιστούμε με κανέναν υμνητή δικτατόρων ή με όποιον συγχρωτίζεται μαζί του έστω και εάν διαφωνεί τάχα με τον ΦΑΣΙΣΜΟ του! 

Στις κάλπες του 2023 η Αστική Δημοκρατία για ακόμη μια φορά θα υπερκεράσει τις φωνές λαϊκιστών που λίγο έλειψε τα τινάξουν τα πάντα στον αέρα και να μας κάνουν μια "ωραία" Βενεζουέλα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: