ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι τραγικοί λαϊκιστές της αντιπολίτευσης θεωρούν πως θα "υφαρπάξουν" τις ψήφους των πολιτών πουλώντας τους φούμαρα!

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οι τραγικοί λαϊκιστές της αντιπολίτευσης θεωρούν πως θα "υφαρπάξουν" τις ψήφους των πολιτών πουλώντας τους φούμαρα!



Με την λογική ό,τι αφού βγήκε ο Γιώργος Χατζηδάκης δήμαρχος πουλώντας ελπίδα γιατί όχι εμείς πορεύονται στην αντιπολίτευση. 

Λογική καταδικαστέα για εμάς που ως μέσο δεν μπορούμε να μην την καταδικάσουμε. Στο θέμα του ΣΒΑΚ φάνηκε για ακόμη μια φορά πως στόχος της αντιπολίτευσης είναι να μην γίνει ΤΙΠΟΤΑ αφού τα έβαλαν ακόμα και με τους μελετητές σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν σκάνδαλο εκεί που δεν υπάρχει. 

Και βέβαιο το παιχνίδι να "διώξουμε"  έναν μέτριο δήμαρχο για να φέρουμε ακόμα χειρότερο δεν φανταζόμαστε πως μπορεί να τους βγει στις εκλογές του 2023.

Εμείς σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζουμε , στηρίξαμε συγκεκριμένα άτομα στις εκλογές του 2019 που δεν βοήθησαν με τις απόψεις τους στα δημοτικά συμβούλια στο να αλλάξει η πόλη προς θετική κατεύθυνση. 

Μας "εξαπάτησαν" επειδή θεωρούσαμε πως είχαν ΔΕΞΙΕΣ απόψεις και φυσικά στις κάλπες του 2023 δεν έχουν καμία τύχη να εξαπατήσουν κανέναν αναγνώστη μας πως τάχα πρεσβεύουν το διαφορετικό. 

Η γυναικεία επιλογή μας παίζει να είναι και η χειρότερη δημοτική σύμβουλος που έχει εκλεγεί ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. Οι απόψεις της είναι για την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και σε καμία περίπτωση δεν έχουν δεξιό πρόσημο . Άλλωστε επειδή κρατάμε και αρχείο έχει ψηφίσει απίστευτα πράγματα που ουδείς δεξιός θα ψήφιζε . 

ΥΓ: Πλακώνονται  οι φιλοχουντικοί διαδικτυακά για το θέμα του ηλεκτροφωτισμού της πόλης μας . Οι ενεργοί φασίστες με τους υπό απόσυρση στις δημοτικές του 2023 , αφού πλέον διαφωνούν στο πως θα καταστραφεί καλύτερα η πόλη από τις ακροαριστερές θέσεις τους που πασάρουν ως δεξιές και  φιλελεύθερες! Το να υποδεικνύουν στα τοπικά μέσα τι θα προβάλλουν είναι άλλων εποχών που θα αναπολούν για αιώνες , αφού προφανέστατα και οι δυτικοί μας σύμμαχοι δεν επιτρέπουν εξτρεμισμούς και έχουν λύσει τις διαφορές τους με το πρώην ανατολικό μπλοκ,  μετά την πλήρη κατάρρευσή του. Τα ορφανά του Στάλιν και του Δελλαπόρτα της πόλης  προφανέστατα και είναι ένα χθες που δεν θα ζήσει ποτέ ξανά η Ηλιούπολη. Το να ομιλούν οι κλέφτες για μη χρηστή διαχείριση είναι τουλάχιστον υποκρισία και πείθουν μόνο όσους αναπολούν τις ερπύστριες. Λίγοι πλέον αφού οι εποχές άλλαξαν και δεν είμαστε στη δεκαετία του 1980 με την μισή πόλη να υμνεί τον μαύρο φασισμό και την άλλη μισή τον κόκκινο. Και βέβαια στη σημερινή ΝΔ δεν έχει θέση και λόγο ουδείς φιλοχουντικός που εμμένει στην "εθνοσωτήριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: