ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  • Η άλλη φαντάζεται πως μας κυνηγάει η αστυνομία και της διαφεύγουμε, και ο άλλος πως πούλησε χιλιάδες βιβλία στην Έκθεση της Ηλιούπολης! Η πλέμπα της πόλης εξακολουθεί να μην συνειδητοποιεί πως η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω σε ιδεοληπτικούς που αρχικώς είχαν αυταπάτες και εκ τον υστέρων  προσκύνησαν την μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη  εάν και καμώνονταν τους Βελουχιώτηδες! Και βέβαια υπάρχουν και οι κομμουνιστές με τους φιλοχουντικούς που θεωρούν πως η χώρα μας έχει χρόνο για φασιστικά πειράματα.
  • Δύο χρόνια με "νέα" διοίκηση ο δήμος και όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί πως ακολουθεί στα χνάρια της διοίκησης Βαλασόπουλου. Ό,τι κατάφερε και η προηγούμενη θα καταφέρει και αυτή αφού αθεράπευτα κρατιστές είναι και σήμερα θλίβονται για επέτειο της  απώλειας του "μεγάλου ηγέτη" Ανδρέα Παπανδρέου που βέβαια κυβέρνησε περισσότερο και είπε περισσότερα ψέματα από τον άξιο διάδοχό του Αλέξη Τσίπρα. ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο σύντροφοι αλλά δεν τολμάτε και να φύγετε μην τυχόν και σας .... τα "Αμερικανάκια"! 

  • Τα αντιπλημμυρικά έργα διαφημίζουν οι Βαλασοπουλικοί αγνοώντας προφανώς πως πριν λίγες μέρες η Κατεχάκη έγινε λίμνη με δύο σταγόνες νερό! Δεν ξέρουμε που οφείλεται το γεγονός πως τα έργα αυτά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και θεωρούμε ΣΙΓΟΥΡΟ πως η πόλη θα πλημμυρίσει και πάλι και κάποιοι θα μιλάνε για ακραία καιρικά φαινόμενα ενώ υπάρχει απόλυτη ανευθυνότητα από όσους σχεδιάζουν και υλοποιούν τέτοια έργα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: