ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τζάμπα πανηγυρίζουν οι "ψεκασμένοι" εύκολα και χωρίς κόστος θα ανακάμψουμε και θα μείνουν με όσους εξακολουθούν να αναδεικνύουν τον φασισμό τους! (Μέρος 2ο)

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τζάμπα πανηγυρίζουν οι "ψεκασμένοι" εύκολα και χωρίς κόστος θα ανακάμψουμε και θα μείνουν με όσους εξακολουθούν να αναδεικνύουν τον φασισμό τους! (Μέρος 2ο)

Στο No Data εξακολουθούν και παραμένουν οι "Αμαζόνες" υβρίστριές μας αφού προφανώς τρομοκρατούν τους αναγνώστες με την απέραντη υποκρισία τους ενώ δεν είναι τυχαίο πως το μόνο site που είναι πάνω από το δικό μας ιστολόγιο δεν μπήκε ποτέ στον πειρασμό ΔΗΜΟΣΙΑ να μας αμφισβητήσει για οτιδήποτε. 

Και βέβαια από την δική μας δίκαιη θεωρούμε κριτική δεν έχει ξεφύγει ουδείς και χαιρόμαστε που αν μη τι άλλο άρχισαν να παίρνουν ΚΑΘΑΡΗ θέση απέναντι στους υβριστές των δημοσιογράφων ακόμα και μέχρι πρότινος συνοδοιπόροι των "ψεκασμένων".

Και βέβαια η διάλυση της παράταξης του τέως δημάρχου "Πρώτα η Ηλιούπολη" είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ όσο στις τάξεις της  φιλοξενεί αρκετές από τις πλέον ξεφτιλισμένες προσωπικότητες της πόλης. 

Το σύστημα Βαλασόπουλου κυριαρχεί ακόμα στους προμηθευτές του δήμου πράγμα που φυσικά δεν περιμέναμε να αλλάξει από την μία μέρα στην άλλη αλλά σίγουρα είναι τραγικό να συμβαίνει μετά από δύο ολόκληρα χρόνια! 

Όλες οι ενοικιαζόμενες με ευτελή για εμάς τιμήματα δομές του δήμου μας παραμένουν στα ίδια πρόσωπα ανάμεσά στα οποία υπάρχουν και κομμουνιστές για να μην έχει αυταπάτες η κα Τσατσούλη για το πως έφτασε να την περάσει στις δημοτικές εκλογές του 2019 ο πρώτη φορά υποψήφιος Γαβριήλ Αραμπατζής και να ξέρει τι την περιμένει στις κάλπες του 2023 όσο εξακολουθεί και "ανέχεται" τους τάχα κομμουνιστές μόνιμα ωφελημένους της εκάστοτε διοίκησης με επιχειρήσεις που για εμάς δεν θα έπρεπε να παίρνουν ούτε μισό ευρώ ακόμα και εάν ο μοναδικός τους ανταγωνιστής ήταν επιχείρηση με έδρα ακόμα και την μισητή σε εμάς Κίνα! 

Γιατί προφανώς και η χώρα μας δεν κινδύνεψε ΠΟΤΕ από κράτη - παρίες αλλά από τους εδώ "κατσαπλιάδες" που θεωρούν πως θα βγει και πάλι ο Ανδρέας από τον τάφο τους για να τους κάνει με τα δικά μας λεφτά επιχειρηματίες! 

Γιατί προφανέστατα και άλλο να είσαι Καλογρίτσας και άλλο Μαρινάκης με τον πρώτο να είναι δημιούργημα του κρατισμού και με τον δεύτερο να προέρχεται από εφοπλιστική οικογένεια με αποδεδειγμένη αγάπη για την πατρίδα μας που βέβαια ο διάδοχος Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι και κανένα κορόϊδο για να συνεχίσει το συνεχές δόσιμο του πατέρα του προς το Κράτος χωρίς να πάρει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ. 

Έτσι για όσους δεν το είχαν αντιληφθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει οιοδήποτε κάτι που πλήρωσε αλλά όχι ακριβά με την εμπλοκή του ονόματός του σε κακουργηματικές πράξεις για τις οποίες ουδέποτε κλήθηκαν να απολογηθούν άλλες εφοπλιστικές οικογένειες που έγιναν εφοπλιστικές με μεθόδους Ωνάση! 

Και βέβαια ένα κράτος που δεν τα έχει και πολύ καλά με την ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ αλλά αναγκάζεται να υποκύψει στις πιέσεις κυρίως των Αμερικανών τιμά με Ίδρυμα ακόμα ως "ευεργέτη"! 

Έτσι στα δικά μας το να πανηγυρίζει το ΤΙΠΟΤΑ διαδικτυακά εις βάρος του κάτι είναι μια συνταγή που ικανοποιεί τους διεφθαρμένους μεταξύ τους λίγο πριν τους μαζέψουν από κανένα πεζοδρόμιο οι "καλοκάγαθοι" υπάλληλοι της καθαριότητας που θεωρούν υποχρέωσή μας να συμβάλλουμε στη διατήρηση της δικής τους θέσης εργασίας εις βάρος της πατρίδας! 

Το τραγικό πως κάποιοι από αυτούς καμώνονται και τους πατριώτες όπως και κάποιοι εθελοντές που θα φροντίσουμε να μην έχουν χορηγούς αφού είναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ σε εμάς πως δεν χρειαζόμαστε από εθελοντές φασίστες σε μια πόλη που υπάρχουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 

Έτσι επειδή βαρεθήκαμε ειλικρινά να εξηγούμε τα αυτονόητα και να είμαστε ευγενικοί με όσους διαδίδουν οτιδήποτε αναληθές προφανέστατα και δεν θα λυπηθούμε ΚΑΝΕΝΑΝ που ζει εις βάρος μιας κοινωνίας που ψήφισε ΝΔ για να απαλλαγεί από όσους εάν και είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ διεκδικούν δικαιώματα που δεν μπορούν να έχουν όσοι πολεμάνε για να ανατρέψουν την Αστική μας Δημοκρατία για να φέρουν την ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , την ΠΕΙΝΑ και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: