ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τροχαίο χωρίς τραυματισμό στην συμβολή των οδών Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Σοφοκλή Βενιζέλου

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Τροχαίο χωρίς τραυματισμό στην συμβολή των οδών Ηρώς Κωνσταντοπούλου και Σοφοκλή Βενιζέλου

 


Ένα ακόμη τροχαίο ευτυχώς χωρίς τραυματισμό στην πόλη μας. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστριά μας από το σημείο ( Ηρώς Κωνσταντοπούλου & Σοφοκλή Βενιζέλου) το πλήρωμα της δημοτικής αστυνομίας έφτασε άμεσα στο σημείο και ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές ενώ ρύθμισε και την κυκλοφορία στο σημείο για να μην συμβεί τίποτα χειρότερο. 

Πολλά τα τροχαία ατυχήματα στην πόλη μας το τελευταίο διάστημα με τους οδηγούς να είναι πάρα πολύ απρόσεκτοι μετά την καραντίνα. Έχουν βγει και είναι εμφανές πως "ξέχασαν" να οδηγούν ενώ δεν σέβονται κανέναν οδηγώντας σαν "τρελοί". 

Δεν ξέρουμε πως θα μάθουμε ως λαός να οδηγούμε με ασφάλεια αυτό που ξέρουμε είναι πως είναι κρίμα να χάνονται άνθρωποι επειδή δεν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. 

Ευτυχώς σήμερα δεν είχαμε τραυματισμό και ας ελπίσουμε όλοι να συμμορφωνόμαστε με τους κανόνες του ΚΟΚ για μια ασφαλή όσο το δυνατόν οδήγηση αφού λάθη πάντα θα γίνονται όσο οδηγούν άνθρωποι και όχι μηχανές ! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: