ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό....

Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό....



  • Τελικά η τέντα έξω από το Κέντρο Υγείας Ηλιούπολης  μπήκε και ο κος Σταύρος Γεωργάκης "πιστώθηκε" από το πρώτο σε επισκεψιμότητα site της πόλης ,  ως αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Ηλιούπολης το επίτευγμα! Έτσι με αυτά και με τα άλλα , άλλη μια πρόβλεψή μας για Γεωργάκη δήμαρχο μάλλον θα επιβεβαιωθεί αφού άλλωστε για μια δεκαετία τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης τα είχαν με τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και όχι με τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη που έχει περάσει στη συνείδηση των πολλών ως ο καλύτερος δήμαρχος της Ηλιούπολης. Άλλωστε κορυφαία στελέχη της κεντροδεξιάς της πόλης στις προηγούμενες εκλογές φωτογραφίζονταν προεκλογικά με τωρινούς Αντιδημάρχους της διοίκησης και φυσικά κανένας επικεφαλής κεντροδεξιάς παράταξης δεν στήριξε ΔΗΜΟΣΙΑ στον δεύτερο γύρο την επιλογή Βαλασόπουλου αφήνοντας και προτρέποντας τους ψηφοφόρους να ψηφίσουν για  την μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ. Η αλλαγή έγινε και όπως έχουμε τονίσει το προβάδισμα και για τις εκλογές του 2023 το έχουν οι κεντροαριστεροί αφού οι κεντροδεξιοί μεταξύ τους "σφάζονται" χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Παρά μόνο προσωπικές φιλοδοξίες για το ποιος θα έχει την πιο ΨΗΛΗ καρέκλα και έτσι δεν κατακτούν ΚΑΜΙΑ.  Έτσι το μόνο που απομένει είναι να υπάρξει και μια άλλη ΦΩΝΗ στο δημοτικό συμβούλιο που θα πρεσβεύει διαφορετικά και ωφέλιμα για την πόλη πράγματα ,και όπως συνεισφέραμε ως τοπικό ΜΜΕ και βγάλαμε  τον κ. Αραμπατζή που δεν μας "βγήκε" ασκώντας λαϊκίστική αντιπολίτευση! έτσι και στις κάλπες του 2023 θα υπάρχει και άλλη κεντροδεξιά παράταξη αφού το να ενωθείς με τις υπάρχουσες είναι απλώς χάσιμο χρόνου. Οι μισοί ψηφοφόροι τους είναι φιλοχουντικοί και οι άλλοι δεν κατανοούν εάν οι ΗΠΑ υπερτερούν σε θέματα Δημοκρατίας της φασιστικής Ρωσίας και εξακολουθούν και διαφημίζουν την βαρβαρότητά της. 

  • Στις 7 Ιουλίου έρχονται τα Νέα της Ηλιούπολης , μετριοπαθή , με φιλελεύθερες αντιλήψεις και με μόνο "λάθος" τους πως επέλεξαν τον δημοσιογράφο Σταύρο Μαρίνη για να διακινήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις διαδικτυακές τους αναρτήσεις , γιατί έχουν "όνειρα" και για αναβίωση του μοναδικού κεντροδεξιού φύλλου που βγήκε στην πόλη μας και έπαιξε τον ρόλο του "ροκανίσματος¨" μέσω σκληρής κριτικής  της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη,  για να επικρατήσει τότε (το μακρινό 2006)  ο μοναδικός έως τώρα κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης ο κύριος  Γιάννης Αναγνώστου που για εμάς δεν επέλεξε τους κατάλληλους συνεργάτες. 

  • Όσο ο Μωραίτης ψάχνει να μας παρουσιάσει τα "πτυχία" του,  και να μας "αποκαλύψει" τις ανύπαρκτες επιχειρήσεις του στο εξωτερικό όσοι πόνταραν σε αυτόν και το ιστολόγιό του "βουλιάζουν" στις προτιμήσεις των δημοτών. Και βέβαια από εμάς δεν διαφεύγει το γεγονός πως καμία από τις υπάρχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις δεν καταδίκασε ποτέ τον έκδηλο φασισμό του,  και ο μόνος που έστω δεν τον άφησε να διαδίδει ασύστολα fake news ήταν ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου χωρίς να μας οφείλει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ , αφού έχει δεχθεί την σκληρή κριτική μας για την περίοδο που είχε τα ηνία της πόλης. 

  • Οδύρονται όσοι το 2019 μας έψεγαν για την ΟΡΘΗ στάση μας να μην στηρίξουμε την επιλογή Γιώργου Χατζηδάκη στο δεύτερο γύρο,  πως η πόλη μας πάει ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ όμως ουδείς από τους πρώην συντρόφους τους , τους πιστεύει. Όπως δεν πιστεύουν πολλοί και εμάς που λέμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ  πως με το υπάρχον προσωπικό στον τομέα της καθαριότητας η πόλη θα εξακολουθήσει να βρωμάει και η ΜΟΝΗ λύση είναι να δοθεί σε  ιδιώτη, κάτι που θα συμβεί άλλωστε μέσα στην επόμενη δεκαετία στους περισσότερους δήμους της χώρας. Σε κάποιους δήμους λειτουργεί ήδη η σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην αποκομιδή απορριμμάτων  με καλά αποτελέσματα αλλά με υψηλό κόστος. Αφού πληρώνονται δύο για να δουλεύει αποτελεσματικά ο ΕΝΑΣ. 

  • Δεν βλέπουμε εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση της χώρας από τους Οθωμανούς στην πόλη μας, και λογικό μάλλον είναι αφού πολλοί είναι αυτοί που εξοργιστικά και ανιστόρητα την αποκαλούν Πόλη ( με π κεφαλαίο)  που είναι μόνο η Κωνσταντινούπολη! Άρα δεν έχει απελευθερωθεί και επομένως τι να γιορτάσουμε; 

  • Κάποιοι "ψεκασμένοι" που έκαναν το εμβόλιο ξιφουλκούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του! προτρέποντας τους άλλους να μη το κάνουν! Μην μας αναγκάσουν να γίνουμε σκληροί μαζί τους. Άλλωστε ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ μαγαζί δεν θα μπαίνει ουδείς ανεμβολίαστος από Οκτώβριο . Και δυστυχώς πλέον δεν είμαστε αισιόδοξοι πως η χώρα μας δεν θα μπει και πάλι σε καραντίνα κάτι το οποίο πιστεύαμε πριν μερικές εβδομάδες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: