ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι ρατσιστικές λογικές της τάχα "ικανότητας" των νέων έναντι των ηλικιωμένων είναι ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή και δεν έχουν θέση σε δημοκρατικές κοινωνίες

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Οι ρατσιστικές λογικές της τάχα "ικανότητας" των νέων έναντι των ηλικιωμένων είναι ξεπερασμένες από την ίδια την ζωή και δεν έχουν θέση σε δημοκρατικές κοινωνίες

 

Όνειρα θερινής νυκτός ή οι επιδράσεις του μίνι καύσωνα στα ιστολόγια!  

Κάποιοι ενεργοί φασίστες θεωρούν την πολιτική θέμα ηλικίας στην προσπάθειά τους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Γαβριήλ Αραμπατζή που κρίθηκε τελεσίδικα (για εμάς που την στηρίξαμε ελπίζοντας πως δεν θα ήταν το ίδιο φιλοχουντική και αντιδημοκρατική με την παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" ) στις κάλπες του 2019. 

Η "λογική" πως οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι καλλιστεία και πως η νιότη έχει τάχα λύσεις που δεν μπορεί να αντιληφθεί το χθες είναι μια ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ λογική που στέλνει σε αποστρατεία όσους μπορεί να είναι πιο ηλικιωμένοι από τον κ. Αραμπατζή και την κλίκα του αλλά δεν σαμποτάρουν οτιδήποτε πάει να γίνει για την πόλη ασκώντας μια στείρα αντιπολίτευση που συγκινεί ΜΟΝΟ φασίστες, φίλους τρομοκρατών και "ψεκασμένους". 

Άλλωστε νέος ήταν και παραμένει τόσο ο νυν πρωθυπουργός όσο και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά ουδείς μπορεί να πει πως ο νυν πρόεδρος της ΝΔ είναι καλύτερος από τον μεγαλύτερο του ηλικιακά πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά όσο για τον Αλέξη Τσίπρα παλεύει να μοιάσει στον αμετανόητα λαϊκιστή Ανδρέα Παπανδρέου που κατέστρεψε την χώρα με τις ιδεοληψίες του. 

Άλλωστε ο κος Αραμπατζής γνωρίζει όπως και όλη η πόλη πως δεν θα εκλεγεί ΠΟΤΕ δήμαρχος αφού από την παράταξή του έχουν ήδη αποχωρήσει όσοι δεν κάνουν κωλοτούμπες και δεν προσκυνούν τον φασισμό της Αριστεράς. Εκτός και οι κομμουνιστές της πόλης μαζί με τους "μπαχαλάκηδες" δώσουν την ψήφο τους σε έναν πολιτικό καιροσκόπο που παίρνει θέσεις  διαφορετικές από το κόμμα το οποίο ανήκει και που  δεν θα τον επέλεγε ποτέ για να του δώσει χρίσμα αφού δεν έχει καμία απήχηση πέρα από αυτό το 10% που πήρε το 2019 έχοντας και δεξιούς υποψήφιους και που βέβαια τότε δεν συγχρωτιζόταν ξεδιάντροπα με την πλέμπα της πόλης που τάχα θεωρεί πως αξίζει και καλύτερο δήμαρχο από αυτόν που ήδη έχει εκλεγεί! 

Έτσι μόνο γραφικός είσαι εάν πιστεύεις ενεργέ φασίστα πως οι Ηλιουπολίτες θα ψήφιζαν για δήμαρχο όποιων δεν αντιλαμβάνεται την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και παρίστανται σε εκδηλώσεις που δεν έχουν ουδεμία σχέση με όσα πρεσβεύει ένα φιλελεύθερο κόμμα. 

Οι άχρηστοι και διεφθαρμένοι που ακολουθούν τον κ. Αραμπατζή δεν πρεσβεύουν τίποτα το νέο , δεν καταδικάζουν αλλά υμνούν ( θα παίξουν και αυτοί προεκλογικά) τον δικτάτορα Γεώργιο Παπαδόπουλο! και βέβαια θεωρούν "ευπατρίδη" έναν ξεφτιλισμένο δήμαρχο που μπήκε στο δήμο με τις ερπύστριες τον καταφέσωσε και δημιούργησε στην κεντροδεξιά στελέχη όπως αυτά της παράταξης στην οποία συμμετείχε που θεωρούν ακόμα και σήμερα πως επί χούντας περνάγαμε καλά! 

Και βέβαια δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι δημότες εξέλεξαν για 12 χρόνια έναν κομμουνιστή δήμαρχο , αφού τον μαύρο φασισμό που υπηρέτησε έως το τέλος του  ο δοτός δήμαρχος Κωνσταντίνος Δελλαπόρτας  τον είχαν ζήσει επί 7ετία στο πετσί τους ,  και δεν τους άρεσε. 

Άμα περιμένει δαχτυλίδια ο κος Αραμπατζής δεν θα τα έχει όπως βέβαια δεν τα είχε και ο νυν δήμαρχος κος Χατζηδάκης που έστειλε σπίτι του τον "ηλικιωμένο" και με νέα μυαλά δίπλα του δεν φαίνεται να τον χωρίζουν και πολλά με τον κομμουνιστοθρεμμένο Βασίλη Βαλασόπουλο που δεν περίμενε βέβαια πως θα χάσει από κάποιον τον οποίο ο ίδιος ανέδειξε και ο οποίος τον κατηγόρησε για ΔΙΑΦΘΟΡΑ χωρίς έως σήμερα να προσκομίσει κάποιο στοιχείο αφού όπως όλοι γνωρίζουμε ο ηλεκτροφωτισμός στην πόλη μας δεν έγινε με την υποψία μίζας από όσους από ό,τι μαθαίνουμε θέλουν να μας βάλουν κινεζικά led μιμούμενοι τον κ. Κωνσταντάτο! 

Κανείς δεν εμποδίζει κανέναν νέο να αναδειχθεί άλλωστε οι ΝΔ έχει πληρώσει "χρυσάφι" τους νέους διαχρονικά και τους πληρώνει ακόμα αφού αυτοί δεν τραβάνε και στην παρούσα κυβέρνηση! 

Εάν και νέοι δεν τρέχουν γρήγορα τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και δεν δείχνουν καθόλου "γυμνασμένοι" σε ό,τι συμβαίνει σε κράτη όπως οι ΗΠΑ όπου πρόεδρος σήμερα είναι ο 78χρονος Τζο Μπάιντεν και έως χθες ήταν ο 75χρονος Ντόναλντ Τραμπ . 

Και μιλάμε για τον ηγέτη της μοναδικής υπερδύναμης που διοικεί και όχι για έναν δήμαρχο μιας ελληνικής πόλης που έτσι και αλλιώς έχει ελάχιστες ευθύνες σε έναν απαξιωμένο θεσμό αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης όπου οι "άρχοντες" της ούτε τα σκουπίδια τους δεν είναι σε θέση να μαζέψουν και ούτε αποφάσισαν για δεκαετίες που θα γίνει χώρος υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων αφού και για αυτό δεν ήταν και κάποιοι εξακολουθούν να μην είναι ικανοί. 

Δεν είναι θέμα ηλικίας η διοίκηση ενός δήμου και φυσικά δεν είναι καλλιστεία η πολιτική για αυτό άλλωστε έχουν θέση σε αυτή ΟΛΟΙ ακόμα και οι Αραμπατζήδες! 

ΥΓ: Η εικόνα άλλωστε των εκλεγέντων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" είναι τραγική με δύο από τις τέσσερις επιλογές που κατάφεραν να εκλεγούν να έχουν και την δική μας στήριξη. Που διαφώνησαν δύο χρόνια τώρα ο νέος κος Αθανασίου και η κα. Καραχάλιου στην άθλια αντιπολίτευση Αραμπατζή ΔΗΜΟΣΙΑ δεν είδαμε άρα για εμάς που μιλάμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ συμφωνούν μαζί του και κατά την δική μας ΑΠΟΨΗ δουλεύουν εις βάρος της πόλης αφού μην τα ξαναλέμε ζητάνε απομάκρυνση του ΚΥΤ , για την καθαριότητα δεν θέλουν ιδιωτικοποίηση άρα δεν επιθυμούν ΛΥΣΗ και βέβαια και για το εκκλησάκι στον Προφήτη Ηλία θέλουν να γκρεμιστεί αφού αυτό είπε η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ και τρέχουν τώρα να το σώσουν μέσω του νέου προεδρικού διατάγματος για τον Υμηττό κάτι που φαντάζει δύσκολο όσον αφορά την άμεση ολοκλήρωσή του με μόνο σίγουρο πως δεν θα γκρεμιστεί ό,τι πρόλαβε να χτιστεί! Και βέβαια όταν αυτοεξευτιλίζεσαι συμμετόχοντας σε εκδήλωση ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΩΝ και φασιστριών που ζητάνε κατάργηση δύο ΘΕΤΙΚΩΝ νόμων που ΨΗΦΙΣΕ πρόσφατα η κυβέρνηση ( συνεπιμέλεια ανηλίκων και εργασιακό) ε τότε εντάξει περίμενε να σε ψηφίσουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ που συμμετέχουν σε μια ομάδα που βλέπει ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ μόνο όταν την συμφέρει.. 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

1 σχόλιο:

Ζητείται Ελπίς!!! είπε...

Οι "Αμαζόνες" της Ηλιούπολης μαζί με τον αιρετό κο Αραμπατζή διαμαρτυρηθήκαν κατά της βίας των γυναικών και της πατριαρχίας.
Πολύ καλά θα έπρατταν αν δεν ανέφεραν μερικά αιτήματα που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη είναι ένας ακόμης παραλογισμό της εποχής .
Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζω τις λέξεις πατριαρχία,γυναικοκτονία, μητριαρχία ,ανθρωποκτονία κλπ σε πολλά άρθρα και θυμήθηκα τον Ορέστη...
Στην Αρχαία Ελλάδα ο Ορέστης σκότωσε τη μητέρα του την Κλυταιμνήστρα παίρνοντας εκδίκηση για τη δολοφονία του πατέρα του Αγαμέμνονα.
Βέβαια η Κλυταιμνήστρα σκότωσε τον Αγαμέμνονα γιατί δεν μπορούσε να τον συγχωρέσει γιατί της σκότωσε το πρώτο της μωρό με τον πρώτο της άντρα και μετά θυσίασε την ίδια τους την κόρη, την Ιφιγένεια για την "εκστρατεία" του(και κάπως έτσι ξεκίνησε ο Τρωικός Πόλεμος ,με μια ανθρώπινη θυσία και ένα "φύσημα" από τους "Θεούς").
Η Κλυταιμνήστρα περίμενε από τις Ερινύες δικαίωση,γιατί ο Δίας και οι άλλοι θεοί δεν οργίστηκαν για τη μητροκτονία.Οι Ερινύες καταδιώκουν τον Ορέστη μέχρι την Αθήνα για να κριθεί η υπόθεση της μητροκτονίας από τη Θεά της Σοφίας.
Η δική του Ορέστη αντιπροσωπεύει τη μετατόπιση της δικαιοσύνης που επιβάλλεται με το σπαθί προς τη δικαιοσύνη που απονέμεται από ένα δικαστήριο.
Ποιά ήταν λοιπόν, η χειρότερη ανθρωποκτονία σύμφωνα με τις αντιλήψεις της εποχής;
Οι δικαστές δίκασαν απόλυτη ισοψηφία γιατί επηρεάστηκαν από τον Απόλλωνα(συνήγορο του Ορέστη), που αποκάλυψε ότι η Κλυταιμνήστρα σκότωσε τον Αγαμέμνονα με τρόπο δολοφονικό και όχι σε μάχη σαν Αμαζόνα:)))
Η ψήφος της θεάς Αθηνάς ήταν καθοριστική και δίνει αθώωση στον Ορέστη. Η θεά που δεν είχε γεννηθεί από μητέρα,που επαινεί τον άντρα σε όλα ...στην λογοτεχνία η δική του Ορέστη αντιπροσωπεύει την "εγκατάσταση" της πατριαρχίας που επικρατεί ακόμη και σήμερα σε πολλά κράτη του κόσμου όπου η γυναίκα δεν θεωρείται καν άνθρωπος.
Διαβάζοντας το αιτήματα της ομάδας Ηλιουπολιτισσες " Να αλλάξει ο νόμος για τη συνεπιμέλεια που επιτρέπει σε κακοποιήτες και εν δυνάμει δολοφόνους να έχουν επιμέλεια των παιδιών τους" με έκανε αρχίζω να φοβάμαι τους ανθρώπους που νομίζουν ότι έχουν και "απόψεις" .
"Αμαζόνες" δεν είναι όλοι οι άντρες μελλοντικοί δολοφόνοι...
Νομίζω ότι η Πολιτεία και η δημοκρατία μας είναι αρκετα ικανή να ψηφίσει νόμους ώστε οι δολοφόνοι,οι βιαστές,οι κακοποιήτες να μην έχουν τη δυνατότητα να πάρουν την επιμέλεια των παιδιών τους αν διαπράττουν τέτοια εγκλήματα.
Εμένα σαν γυναίκα με καλύπτει ο όρος ανθρωποκτονία,αλλά αν η κοινωνία μας χρειάζεται ένα νέο όρο όπως η γυναικοκτονία και σχετική νομοθεσία είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι δεν είμαστε ίσοι απέναντι στους νόμους...και αυτή είναι η βασική προϋπόθεση της Δημοκρατίας...
Οι "δικαστές" και οι "Θεοί" της εποχής μας είμαστε εμείς και νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε πιο τεκμηριωμένα αιτήματα ,όπως μεγαλύτερες ποινές ώστε μελλοντικά να μην χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τις λέξεις πατριαρχία ,μητριαρχία.
Αυτά είναι καιροσκοπικά αιτήματα από καιροσκόπους ...