ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Όλα κάποτε τελειώνουν , έτσι είναι η ζωή με τις διακυμάνσεις της και τις ανάγκες της και φυσικά ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. 

  • Το εργασιακό για το οποίο πάλεψαν οι Σταλινοφασίστες να μην περάσει από τη Βουλή είναι από χθες το βράδυ νόμος του κράτους. Με τους 158 βουλευτές της ΝΔ να το υπερψηφίζουν επί της αρχής και σύσσωμη την αντιπολίτευση να το καταψηφίζει επί της αρχής αφού φυσικά και είναι θιασώτες της Σοβιετίας που μας χρεοκόπησε επειδή νωχελικές και κεντροδεξιές κυβερνήσεις δεν έπρατταν το αυτονόητο τιμώντας την ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ για δεκαετίες και τους ανύπαρκτους αγώνες της ή μάλλον τους αγώνες της για να εγκαθιδρύσει κόκκινη τυραννία σε ένα κράτος που θα ανήκει για πάντα στο Δυτικό κόσμο ή δεν θα υπάρχει με την σημερινή του μορφή και έκταση! 

  • Θετικό το ραντεβού Μπάϊντεν - Πούτιν αφού οι διαφορές πρέπει να λύνονται ανάμεσα στα κράτη που τις έχουν και όχι με "μεσάζοντες" που πολλές φορές υπηρετούν και τις δικές τους ιδεοληψίες και βέβαια τα δικά τους συμφέροντα! Οι ΗΠΑ προφανέστατα και δεν θα αλλάξουν άρα στο χέρι της Ρωσίας είναι να γίνει δημοκρατική να σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και να προσεγγίσει έναν δυτικό κόσμο που δεν έχει την πολυτέλεια να ανέχεται τις ιδιαιτερότητες κανενός φασίστα. 

  • Καμία πιθανότητα δεν δίνουμε να υποχωρήσει ο κος Αραμπατζής και να έχουμε κοινή πορεία των παρατάξεων "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και "Η πόλη που θέλω" στις δημοτικές εκλογές του 2023. Βλέπεται ακολουθούν το παράδειγμα του δοτού δημάρχου της χούντας Κ. Δελλαπόρτα που μέχρι να "απαλλαγεί" ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου από την καταστροφική παρουσία του κατέβαινε εάν και γνώριζε πως συσπειρώνει απέναντί του όλους τους "δημοκράτες" και βέβαια τα εισαγωγικά απαραίτητα γιατί π.χ οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ δεν είναι λιγότερο φασίστες από τους χουντικούς. Έτσι πλέον η κεντροδεξιά της πόλης ποντάρει σε πολυδιάσπαση της διοικούσας κεντροαριστερής παράταξης μπας και κατά λάθος περάσει στο δεύτερο γύρο κάποιος κεντροδεξιός! Η λογική του "ώριμου" φρούτου άλλωστε έδωσε 16 χρόνια δημαρχίας στον Θεόδωρο Γεωργάκη, 9 στον Βασίλη Βαλασόπουλο και για εμάς άλλα 9 στον Γιώργο Χατζηδάκη εάν συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά και δεν κάνει το λάθος να ακούσει τις "σειρήνες" που τον καλούν να κατέβει στην κεντρική πολιτική σκηνή με ένα κόμμα που δεν έχει καμία ελπίδα να κυβερνήσει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ακόμα και εάν ο πρωθυπουργός εξαντλήσει την θητεία της κυβέρνησής του ένα 33% θα το πιάσει και θα χρειαστούν να ενωθούν τρία ή και τέσσερα κόμματα μαζί για να κάνουν κυβέρνηση με απλή αναλογική! 

  • Εσωκομματικές εκλογές για ΝΟΔΕ και ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ το φθινόπωρο ανανεώστε τις κομματικές σας κάρτες αφού θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν αφήνοντας πολλούς στο να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής! Το επιτελείο του Μητσοτάκη άλλωστε ελέγχει απόλυτα τον κομματικό μηχανισμό και απλώς όσοι συμμετέχουν από άλλες ομάδες ( Καραμανλικοί, Σαμαρικοί κ.ο.κ ) απλώς τις έχουν εγκαταλείψει! 

  • Σε ελεύθερη πτώση τα τοπικά ΜΜΕ κανένα πλέον δεν είναι κάτω από τα 1000 στην Ελλάδα ενώ οι απώλειες αναγνωστών είναι τέτοιες που χάνονται καθημερινά αναγνώστες από όσους παραδοσιακά παρακολουθούσαν τα τοπικά ΜΜΕ και κρατιούνται τα τοπικά ΜΜΕ από τους νέους αναγνώστες αλλά σε θέσεις που σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν τι συνέβαινε πριν ένα χρόνο στα τοπικά ΜΜΕ. Όπως είναι φυσικό και δεν αποτελούμε την εξαίρεση και έχουμε υποστεί και εμείς χάνοντας τις αναγκαίες προβολές που μας κρατούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε θέσεις "ανεκτές" για όσα εμείς πρεσβεύουμε ως τοπικό ΜΜΕ. Προφανώς η "Νέα Τάξη Πραγμάτων" και στο διαδίκτυο ευνοεί τις συγχωνεύσεις και όχι τις "επιχειρήσεις" όπου ο καθένας έχει το δικό του βήμα και γράφει τις απόψεις του αγνοώντας όσους έχουν τις ίδιες με αυτόν! Το μόνο θετικό είναι πως μετά την μεταπολίτευση στα ΜΜΕ ηλεκτρονικά ή μη κυριαρχούν οι ΔΕΞΙΕΣ φωνές προμηνύοντας έναν καλύτερο κόσμο για όλους μας. Στα της περιοχής μας βλέπουμε πως μόνο το Notia.gr αντέχει διατηρώντας μια θέση στην Ελλάδα που κυμαίνεται στο 244! και βέβαια και η θέση του στον κόσμο παρόλο που έχει υποχωρήσει είναι αποδεκτή για την ενημέρωση που προσφέρει το μέσο αυτό που έχει άποψη και για αυτό συνεχίζει να επικρατεί έναντι των "ανταγωνιστών" του. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: