ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τελικά δεν έγινε τίποτα και οι πολίτες ταλαιπωρούνται μέσα στον ήλιο περιμένοντας για τον εμβολιασμό τους

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Τελικά δεν έγινε τίποτα και οι πολίτες ταλαιπωρούνται μέσα στον ήλιο περιμένοντας για τον εμβολιασμό τους



Δίκιο έχει ο συνδημότης μας κος Λιακόπουλος που αγανακτεί. Το θέμα είχαμε αναδείξει εάν και εμείς δεν είχαμε επισκεφθεί για τον δικό μας εμβολιασμό το Κέντρο Υγείας της πόλης μας και τότε είχαμε εξάρει την πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου κ. Κόκλα να πάει μια ομπρέλα έστω για τους υπαλλήλους της εταιρίας security που φυλάνε την είσοδο και κατευθύνουν τους πολίτες. 

Σε συγγενικό μας πρόσωπο το οποίο συνοδεύσαμε είδαμε πως "ευτυχώς" που υπήρχε ένα παγκάκι έξω για να "συμπληρώσουμε" μια αίτηση που στα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα συμπληρώνεται από την γραμματεία και φυσικά ήμασταν τυχεροί για την 15λεπτη αναμονή μας αφού το ραντεβού μας ήταν Σάββατο. 

500 επιχειρήσεις έχει η πόλη, καμιά 20αρια συλλογικότητες αλλά και μια διοίκηση που μπορεί να αγοράσει ομπρέλες την ώρα που όπως μαθαίνουμε ετοιμάζεται να αγοράσει κινέζικα led! 

 Άρα επειδή έτσι και αλλιώς η δημοτική αρχή ό,τι θέλει κάνει και φαίνεται αυτό στην κεντρική πλατεία της πόλης μας με το "μοίρασμα" στα μαγαζιά πεζοδρομίων και χώρων της πλατείας δεν θεωρούμε πως της ήταν δύσκολο να δημιουργήσει σκιά αφού ατυχώς το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας δεν έχει καλυπτόμενους χώρους όπως δύο μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα που έχουμε επισκεφθεί. 

Βέβαια δεν θεωρούμε πως η εικόνα και σε άλλα ΚΥ θα είναι καλύτερη αλλά θεωρούσαμε πως έστω στα απλά θα κάναμε την διαφορά. Τελικά δεν την κάναμε αφού στα σοβαρά και στα μεγάλα εμείς όπως και οι περισσότεροι δεν περιμένουν οτιδήποτε θετικό από την παρούσα διοίκηση που μοιάζει και με βεβαιότητα πλέον μπορούμε να πούμε της διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη με μόνη διαφορά πως η διοίκηση του επί 16 χρόνια δημάρχου Ηλιούπολης ήταν στις "καλές" εποχές τότε δηλαδή που ο λαϊκισμός του ΠΑ.ΣΟ.Κ κατέστρεψε την χώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: