ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : God bless America και βέβαια τους συμμάχους τους σε κοινούς αγώνες για Ελευθερία , Δημοκρατία και Ειρήνη

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

God bless America και βέβαια τους συμμάχους τους σε κοινούς αγώνες για Ελευθερία , Δημοκρατία και Ειρήνη


Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό την καθοδήγηση του πιο επιτυχημένου υπουργού στη θέση αυτή από την μεταπολίτευση έως σήμερα έχει ανοίξει πόλεμο με το οργανωμένο έγκλημα που δεν έχει και πολλές επιλογές από το να συνεργαστεί με τις αρχές πριν αρχίσει να μαζεύει "πτώματα" ανθρώπων που πριν μερικά χρόνια έδειχναν άτρωτοι. 

Τα ανεξιχνίαστα εγκλήματα ποινικών προφανώς και δεν είναι πονοκέφαλος για την Ελληνική Αστυνομία την οποία προβληματίζει μόνο η δράση τους μένοντας να  συμπληρώνει φακέλους που ήδη παραδόθηκαν από τον αρμόδιο υπουργό στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Πλιώτα. 

Ο νομικός κόσμος και το δικαστικό σώμα προφανέστατα και θεωρεί τα στοιχεία των φακέλων μη επαρκή για να ασκήσει διώξεις αλλά αυτά είναι ή αυτά μπορούν να δοθούν αφού η Πολιτεία είναι φανερό πλέον πως δείχνει με το δάχτυλο μια Δικαιοσύνη που προτιμάει να είναι πέντε ένοχοι έξω παρά ένας "αθώος" στη φυλακή! 

Και ορθώς πράττει όμως ουδείς από τους 500 μαφιόζους δεν είναι αθώος και κανείς δεν θα έβαζε το όνομα του σε έναν φάκελο που αργά ή και πολύ γρήγορα θα δοθεί στη δημοσιότητα ως προεκλογικό τερτίπι μιας κυβέρνησης που έχει αποφασίσει πως θα συνεργαστεί ΑΠΟΛΥΤΑ με όσους εργάζονται χωρίς ρεπό και διακοπές για την πάταξη της εγκληματικότητας διεθνώς. 

Και φυσικά σε θέματα ασφαλείας Αμερικανοί και Ισραηλινοί είναι εδώ και δεκαετίες στην κορυφή επειδή δαπανούν δισ δολάρια για τον σκοπό αυτό την ώρα που η "νωχελική" Ε.Ε δεν κατανοεί πως κινδυνεύει η ίδια η Δημοκρατία της από την δράση ποινικών που συνεργάζονται φανερά πλέον με ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ με μοναδικό τους σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ. 

Εμείς προφανέστατα και δεν θα πείσουμε κανέναν συνωμοσιολόγο που δεν θέλει να δει την ΑΛΗΘΕΙΑ για τον συγχρωτισμό αυτό , που "βγάζει μάτι"  σε περιπτώσεις που κορυφαία στελέχη της Greek Mafia είχαν θετικό δημόσιο λόγο μάλιστα,  για αποδεδειγμένα εχθρούς της Αστικής μας Δημοκρατίας και αμετανόητους τρομοκράτες. 

Ως μέσο έχουμε υποστεί σημαντικές απώλειες από τον συγχρωτισμό αυτό,  και τον έχουμε επισημάνει χρόνια όταν κάποιοι θεωρούσαν ως καλά παιδιά κοινούς  εγκληματίες , και ήρθε να μας δικαιώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοίδης στο φάκελο που παρέδωσε στον κ. Πλιώτα , και που δεν πρέπει να ανησυχεί ουδείς πως και τα 500 ονόματα που αναγράφονται σε αυτόν δεν θα έχουν καλό τέλος,  εάν συνεχίσουν και  εμμένουν  σε δράσεις μη συμβατές με ένα καπιταλιστικό κράτος και δεν συνεργάζονται με την Πολιτεία. 

Γιατί στον καπιταλισμό δεν επιβιώνει ποτέ αυτός που με την δική του "παράγκα" προσπαθεί να νικήσει τους "ουρανοξύστες" ακόμα και εάν πρόκειται για "επιχειρήσεις" που στερούνται οιασδήποτε νομιμότητας. Γιατί την "ασφάλεια" κάποιος θα την πουλήσει όσο την ζητούν αλλά το θέμα είναι με τι τίμημα και με ποιους κανόνες! 

Οι καιροί άλλαξαν και δεν φτάνουν οι γνωριμίες με επίορκους αστυνομικούς για να συνεχίζεις να δρας εγκληματικά από την στιγμή μάλιστα που η δράση σου θίγει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των φίλων και συμμάχων μας , που δεν πιστεύουν και πάρα πολύ στις μεθόδους πάταξης της εγκληματικότητας μιας Ε.Ε που θεωρεί πως μπορείς να συνεργάζεσαι με όλους ακόμα και με αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στη Δημοκρατία μας. 

"Όπλα" σε τρομοκράτες δεν δίνεις ας το κατανοήσουν καλά όσοι θεωρούν πως βρήκαν νέους "πελάτες" και αναρωτιούνται μετά το γιατί τόσα πτώματα: 

Επειδή ως μέσο δεν έχουμε αυταπάτες στον πόλεμο του καλύτερου "γκάγκστερ" θα πλεονεκτεί πάντα αυτός με την καλύτερη τεχνογνωσία όσοι επίορκοι και εάν βρεθούν σε κράτη - παρίες που θεωρούν πως έχουν ασφάλεια δαπανώντας αστεία ποσά για να την επιτύχουν. 

Έτσι όσοι επίορκοι και πρόθυμοι αστυνομικοί και εάν βρεθούν δεν ξεγελούν όσους πληρώνονται με δεκαπλάσιους μισθούς και έξτρα μπόνους για να παρακολουθούν τα συμφέροντα της χώρας τους σε οποιαδήποτε γωνιά του πλανήτη. 

Και βέβαια την ΕΛ.ΑΣ δεν δύναται να την ξεγελάσουν οι "Μπάμπηδες" , αλλά ούτε και όσοι στάζουν μέλι για δήθεν "επαναστάτες" που πωλούν όπλα ακόμα και σε τζιχαντιστές για να πάρουν καινούργιο αμάξι, κότερο ή εξοχικό! Ακόμα και εάν η ΕΛ.ΑΣ είναι δεκαετίες πίσω από αυτή των ΗΠΑ ή ακόμα και του Ισραήλ το "κενό" τους καλύπτεται όταν θίγονται τα συμφέροντα των συμμάχων μας. 

Η ροή του χρήματος έχει ήδη δείξει ποιοι είναι τα "κεφάλια" και ΄βέβαια επιχειρήσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος πείθουν μόνο "αφελείς" σαν τον μακαρίτη Γιώργου Καραϊβάζ που παρουσίαζε ένα ΚΤΗΝΟΣ σαν μετανοημένο εγκληματία που τάχα ήθελε να αλλάξει ζωή και θυμήθηκε την νομιμότητα όταν αντιλήφθηκε πως εντάξει τα "Αμερικανάκια" δεν είναι του χεριού σου ούτε των βαλκάνιων μπράβων σου! 

Ο Θεός να ευλογεί την Αμερική και τους ανθρώπους της που σε έναν σκοτεινό κόσμο παραμένουν ο μόνος λόγος για να παλεύεις μαζί τους για ένα καλύτερο αύριο που έρχεται και τρομάζει μόνο όσους έχουν κάτι να κρύψουν. 

Η χώρα μας είναι τυχερή που βρίσκεται στο σωστό μέρος της Ιστορίας και βέβαια σε μερικά χρόνια από σήμερα όσα ζήσαμε και σε αυτή την πόλη ως παραβατικότητα θα έχουν εξαφανιστεί αφού δεν αρκεί ένα καλάσνικοφ ή ένα περίστροφο και μερικοί "γυμνασμένοι" για να αντιμετωπίσεις αυτόν που ξέρει τι λες ακόμα και μέσα στο ίδιο σου το σπίτι. 

Έτσι όσοι "αφελείς" ή τάχα δημοκράτες παλεύεται για τα προσωπικά σας δεδομένα να ξέρετε πως αυτά έχουν καταργηθεί στην πράξη γιατί οδήγησαν σε έναν κόσμο που δεν αντέχεται από όσους δεν είναι ποινικοί και ο μόνος τρόπος απόδειξης ενός εγκλήματος είναι η καταγραφή προσωπικών δεδομένων αφού οι "ψευδομάρτυρες" ή ακόμα και οι κανονικοί μάρτυρες δεν έφτασαν ποτέ για να καθαρίσει αυτή η ΒΡΩΜΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: