ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι διοικήσεις δεν εκφοβίζονται από εισαγγελείς που αγνοούν το δημόσιο συμφέρον και αποφασίζουν με βάση τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Οι διοικήσεις δεν εκφοβίζονται από εισαγγελείς που αγνοούν το δημόσιο συμφέρον και αποφασίζουν με βάση τα δικά τους οικονομικά συμφέροντα

Πάνε χρόνια από όταν μια χούφτα επίορκων δικαστικών αποφάσιζαν ή μάλλον έβαζαν "τρικλοποδιές" σε αιρετούς πατώντας πάνω σε ένα "γράμμα του νόμου" που ήθελε την χώρα μας την τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης. 

Χουντικά αποβράσματα και σταλινικοί που σπούδασαν τις νομικές επιστήμες με μοναδικό γνώμονα να αυξήσουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις είναι παντελώς ανίσχυροι να τα βάλλουν με όσα επιβάλλουν τα νέα ήθη σε μια Ελλάδα που είτε το θέλουν μερικοί είτε όχι έχει αφήσει πίσω της όσα την πλήγωναν. 

Έτσι οι "επαναστάτες" που έβρισκαν πως υπάρχουν τα δισ δολάρια του Σώρρα ή που έβλεπαν παράνομο το ΚΥΤ του Υμηττού ή που χειρότερα έκλεψαν από ιδιώτες περιουσίες για να προσκομίσουν προσωπικό όφελος υπάρχουν αλλά δεν τολμούν να βγάλουν αποφάσεις εις βάρος ενός λαού που αρκετά ανέχθηκε τις ιδεοληψίες τους. 

Έτσι ας μην ανησυχούν οι επαγγελματίες "επαναστάτες" κανένας εισαγγελέας δεν θα καλέσει κανέναν αντιδήμαρχο που παλεύει για το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας για να του υποδείξει πως να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν ως έχουν και να μείνει για ακόμα δύο χρόνια η πόλη μας χωρίς οδοφωτισμό τύπου led όπως έχουν όλοι οι όμοροι δήμοι μας με διαγωνισμούς ανάλογους με αυτούς που οι γραφικοί της πόλης καταγγέλλουν ως δήθεν αδιαφανείς. 

Η πόλη έστω κατά ΛΑΘΟΣ απέκτησε μια διοίκηση που δεν έχει και πολλά περιθώρια να επαναλάβει τα λάθη της προηγούμενης ή να δώσει χώρο και χρόνο σε ανθρώπους που το μόνο που έχουν να επιδείξουν έως και σήμερα είναι οι "φιλίες" τους με όσους πιστεύοντας σε ιδεοληψίες θεωρούσαν πως ένας νεκρός μπάτσος θα οδηγούσε σε μια καλύτερη κοινωνία. 

Καμία αγάπη δεν έχει αυτό το τοπικό ΜΜΕ σε ενστόλους με το ελληνικό εθνόσημο και δεν θα έχει και στο μέλλον αφού εάν δεν αλλάξουν τα ΠΑΝΤΑ στον τρόπο επιλογής τους θα αποτελούν μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 

Δεν ξέρουμε εάν ο κος Γιώργος Χατζηδάκης ή ο κος Στασινόπουλος είναι έντιμοι και εμάς δεν μας αφορά η ΗΘΙΚΗ κανενός , αυτό που βλέπουμε και καταγράφουμε κόντρα σε κάθε λογής φασίστα είναι πως η αδράνεια της διοίκησης δεν οφείλεται στις δικές τους προθέσεις αλλά σε μια πλειοψηφία φασιστών που συντάσσεται ακόμα και με τους υμνητές δικτατόρων προκειμένου να μην προχωρήσει ΤΙΠΟΤΑ προς θετική κατεύθυνση σε αυτή την πόλη. 

Δεν μας φοβίζουν , ούτε μας φόβιζαν όταν ήταν στα πάνω τους δολοφόνοι επαναστάτες ή ακόμα και μπαχαλάκηδες που έστειλαν στο χώμα φιλικά μας πρόσωπα. 

Εμείς δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγή και δεν θα θυσιαστούμε για κανέναν που θεωρεί πως μπορεί να ανατρέψει ό,τι έχει οικοδομηθεί μετά την λήξη του Β΄Παγκοσμίου πολέμου και έχει οδηγήσει μια κοινωνία χωρίς άχρηστους ιδεολόγους μιας σοσιαλιστικής ουτοπίας που πριν ηττηθεί στρατιωτικά είχε ήδη ηττηθεί σε επίπεδο ιδεών. 

Ο μόνος λόγος να μην προχωρήσει το θέμα του ηλεκτροφωτισμού είναι να υπάρχουν "ψεκασμένοι" και ιδεοληπτικοί και μέσα στην διοικούσα παράταξη και παρόλο που υπάρχουν δεν είναι ικανή να εμποδίσουν μια ηγεσία που ήρθε για να αφήσει έργο και όχι να ακολουθήσει ό,τι οδήγησε την προηγούμενη διοίκηση στην ταπεινωτική της ήττα. 

Και στην ήττα αυτή την οδήγησαν πόρνες , πούστηδες και φασίστες που ακόμα και σήμερα αντί να υβρίζουν εμάς ως τοπικό ΜΜΕ θα έπρεπε να μας είχαν εξηγήσει πως κατάφεραν να αυξήσουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς την ώρα που οι ίδιοι ήρθαν ως τάχα ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ να καταδείξουν έναν δήμαρχο που έφυγε πιο φτωχός από το δημαρχείο και μιλάμε για τον κ. Γιάννη Αναγνώστου ως διαπλεκόμενο. 

Τους προηγούμενους δεν τους φοβόμαστε πια καθόλου και με το υλικό που μας έχουν στείλει στα χέρια μας οι "άσπονδοι" φίλοι τους ας μην έχουν αυταπάτες για διψήφιο ποσοστό στις κάλπες του 2023 ιδίως εάν επιλέξουν ως υποψηφίους πόρνες , πούστηδες και επιχειρηματίες που ευνοήθηκαν σκανδαλωδώς επί 9 χρόνια και κλαίνε τώρα σαν τις πουτάνες πως δεν πάνε καλά οι επιχειρήσεις τους. 

Να κλείσουν ΟΛΕΣ τέτοιους επιχειρηματίες δεν χρειάζεται μια Ελλάδα που δεν θα ξανακάνει τα λάθη του παρελθόντος για να χρεοκοπήσει ξανά. 

ΥΓ: Τους επόμενους μήνες θα απομακρυνθούν και άλλοι προνομιακοί προμηθευτές της προηγούμενης διοίκησης αφού εντάξει δεν μπορείς να χρεώνεις κάτι που σου κοστίζει 50 ευρώ 1000 και οι δημοτικοί σύμβουλοι ή να κοιμούνται στα δημοτικά συμβούλια ή να χρηματίζονται! Πάρτε ηλεκτρικές συσκευές από τις ΗΠΑ πιο φθηνά θα σας κοστίσουν! Και ας μην ανησυχούν οι "Ρουβίκωνες" τις ίδιες εταιρίες προωθούμε και εμείς τζάμπα πετάνε τρικάκια σε εταιρίες που δεν θα αναλάβουν το έργο του οδοφωτισμού στην Ηλιούπολη! Άλλωστε οι "Ρουβίκωνες" δεν ήταν ούτε και θα γίνουν ποτέ Σταλινικοί είναι μέρος ενός καπιταλιστικού συστήματος που τους έχει ανάγκη και για αυτό οι πρώτοι που πανηγυρίσαμε για την αθώωσή τους στην περίπτωση του δολοφονημένου εμπόρου ναρκωτικών ήμασταν εμείς αλλά και η ΕΥΠ που δεν συμφωνεί με τις ασυναρτησίες μιας ΕΛ.ΑΣ που δίνει βάση σε παντελώς αναξιόπιστους μάρτυρες κατηγορίας! Σιγά μην βάλουμε κινέζικα Led τι μας πέρασαν οι "επαναστάτες" για τίποτα λάτρεις του ανατολικού μπλοκ; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: