ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παρακμιακά ΜΜΕ ονειρεύονται συνένωση του επονομαζόμενου "Πατριωτικού χώρου" σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Παρακμιακά ΜΜΕ ονειρεύονται συνένωση του επονομαζόμενου "Πατριωτικού χώρου" σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τα ποσοστά της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές

 

στΕίναι σαφές πλέον και στον πλέον αδαή πως δήθεν πατριώτες αλλά στην ουσία Ναζιστές και Φασίστες προσπαθούν να κόψουν την αυτοδυναμία της ΝΔ στις προσεχείς εκλογές αφού δεν μπορούν να καταφέρουν να ξαναφέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία όπως έπραξαν το 2015. 

Για εμάς που γεννηθήκαμε Εθνικιστές και δεν "μετακομίσαμε" στο χώρο για να γίνουμε εκβιαστές σαν τον μακαρίτη τον Μιχαλόπουλο ή να κυκλοφορούμε με ΣΒΑΣΤΙΚΕΣ στα μπράτσα επικαλούμενοι ηλιθιότητες περί ανωτερότητας Φυλών τα πράγματα ήταν και παραμένουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ και ψεύτες όπως οι Κασιδιάρηδες, οι Χίοι και οι λοιποί παρατρεχάμενοι που διακινούν επιστολές τους Ιησού! είναι απλώς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που αποζητούν θέσεις ευθύνης για να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ. 

Και στις κάλπες που έρχονται κανείς πραγματικός εθνικιστής δεν θα ψηφίσει όσους προσκυνάνε την βαρβαρότητα της Ανατολής εις βάρος του ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ της Δύσης. 

ΥΓ: Δεν θεωρούσαμε τον Στέφανο Χίο του ίδιου φυράματος με τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη και θεωρούμε σφάλμα του τον συγχρωτισμό μαζί του αφού δεν θεωρούμε πως η είσοδος τους στη Βουλή θα προσφέρει κάτι θετικό για την πατρίδα μας αφού όπως θα έχετε ήδη αντιληφθεί την είσοδο των Ναζιστών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή την πλήρωσε και θα την πληρώνει για δεκαετίες ακόμα η χώρα πολύ ακριβά. Δεν νοείται μέλος της Ε.Ε και του ΝΑΤΟ να φιλοξενεί χιτλερικούς μέσα στο κοινοβούλιό του. Έτσι ο Χίος θα πρέπει πριν κατέλθει στην πολιτική να κατανοήσει πως τα προβλήματα επιζητούν εφικτές λύσεις και όχι ευχολόγια από ένα τσούρμο Ρωσόφιλους που θεωρούν πως μπορούν να γράψουν την Ιστορία στα φασιστικά τους μέτρα για να "δικαιωθούν". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: