ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γιώργος Χατζηδάκης: Ένας δήμαρχος που ψηφίστηκε για να καθαρίσει την πόλη και "πέτυχε" να την ονομάζουν οι πάντες ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Γιώργος Χατζηδάκης: Ένας δήμαρχος που ψηφίστηκε για να καθαρίσει την πόλη και "πέτυχε" να την ονομάζουν οι πάντες ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ


Το παλιό ΠΑ.ΣΟ.Κ της πόλης συνεργαζόμενο με ετερόκλητους συμμάχους πέτυχε στις δημοτικές κάλπες του 2019 να φέρει στην καρέκλα του δημάρχου τον πρώην Αντιδήμαρχο Οικονομικών της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου κ. Γιώργο Χατζηδάκη.Συνεργοί στην "μεγάλη" αλλαγή ήταν και παραμένουν ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ που απωθούν τους πολλούς από το να ψηφίσουν κάποια από τις δύο κεντροδεξιές παρατάξεις ( που στήριξαν και αυτές την "μεγάλη ανατροπή"), κάποια στελέχη της κεντροδεξιάς που έχουν μένος με τον μοναδικό κεντροδεξιό δήμαρχο της πόλης τον κ. Γιάννη Αναγνώστου καθώς και η αστοχία του τελευταίου να μην δει πως στηρίζοντας στον δεύτερο γύρο τον νυν δήμαρχο έφερνε σε θέση ευθύνης έναν λαϊκιστή!

Οι οπαδοί του δημάρχου που στηρίχθηκε αρχικώς από άτομα που κινούνταν στο χώρο της άκρας Αριστεράς και συνέργησαν κατευθείαν μαζί του ( Συνεργοί για την Ηλιούπολη) βρήκε πρόθυμους συμπαραστάτες και από άλλες δημοτικές παρατάξεις και έτσι έχοντας εκλέξει μόλις 6 δημοτικούς συμβούλους βρέθηκε σήμερα να έχει στο πλευρό και πολλούς που ΠΟΥΛΗΣΑΝ τους ψηφοφόρους τους αφού ουδέποτε πίστευαν στα κόμματα και τα χρώματα.

Έτσι και η διοίκηση παρουσιάζεται ΑΧΡΩΜΗ στα βασικά θέματα , υιοθετεί καθαρά μια αριστερή λαϊκίστική ατζέντα και χαϊδεύει με τις ενέργειές της κάθε ακροδεξιό και ακροαριστερό συνωμοσιολόγο που θεωρεί πως μπορεί να ανατρέψει ακόμα και τον καπιταλισμό.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης μέσω του νεοσύστατου Εμπορικού Συλλόγου που δεν έχει προσφέρει απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στα λιγοστά μέλη του στηρίζει ελπίζοντας σε ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ την ώρα που στην πόλη επικρατεί το μαύρο σκοτάδι και οι τόνοι μπαζών και σκουπιδιών.

Οι υπάλληλοι του δήμου παρά την γκρίνια για την "άχρωμη" κριτική από τοπικά ΜΜΕ που χαϊδεύουν αυτιά εξακολουθούν και ονειρεύονται και άλλο ραχάτι αφού υποψήφιος δήμαρχος που θα τους τρίξει τα δόντια και θα τους υποχρεώσει να δουλέψουν έστω ένα οκτάωρο δεν διαφαίνεται στον Ηλιουπολίτικο ορίζοντα.

Δριμυλήδες, Μωραίτηδες και άλλα φασιστοειδή προσπαθούν με άθλια πονήματα να πείσουν όσους παρέσυραν το 2019 ώστε να επιλέξουν την άλλη πορεία να τους οδηγήσουν σε μια ακόμα χειρότερη επιλογή κρατισμού όπου οι πάντες θα δουλεύουμε για να συντηρούμε έναν δήμο που ακόμα και εάν επιχορηγηθεί με 100 εκ. ευρώ τον χρόνο ελάχιστα θα προσφέρει σε δομές και υπηρεσίες στους δημότες τους.

Άλλωστε με διπλάσιους προϋπολογισμούς ο δήμος απέκτησε μόνο αγάλματα κομμουνιστών, μουσεία που ζέχνουν διχασμό και κυρίως δημότες με καταθέσεις εκατομμυρίων στις τράπεζες που επιδίδονται σε επιχειρηματικότητα που ξεφεύγει της προσοχής της ΑΑΔΕ που "ελέγχει" όσα δηλώνει η συμπαθής κατά τα άλλα επαγγελματική κατηγορία των λογιστών που στην πλειοψηφία τους θεωρούν πως μπορεί να υπάρξει κοινωνική πολιτική χωρίς έσοδα.

Τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης στην πλειοψηφία τους ασκούν μια ανέξοδη κριτική που αφορά πρόσωπα και όχι πολιτικές και προτείνουν ως λύσεις ανέφικτες πρακτικές που κυριάρχησαν στα πάλαι ποτέ κομμουνιστικά κράτη των Βαλκανίων.

Οι δημότες αγνοούσαν για δεκαετίες το παρελθόν "Μεσσιών" , επαναστατών αλλά και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και όταν το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ "ξεγύμνωσε" με τακτ κάποιους από αυτούς έπεσαν οι ΑΠΟΛΥΤΑ διεφθαρμένοι να απαξιώσουν έναν δημοσιογράφο που προφανέστατα και δεν θεωρούσε ποτέ πως τέτοια "μεγέθη" θα μπορούσαν να φέρουν το οιοδήποτε αποτέλεσμα.

Γιατί πρέπει να είσαι τουλάχιστον αδαής και να προτιμάς να αντιπαλεύεις όλο αυτό τον παραλογισμό των διεφθαρμένων κρατώντας για τον εαυτό σου ή για το προσωπικό σου αρχείο υλικό και να δίνεις ένα τυράκι στους αφελείς έτσι και αλλιώς συνδημότες σου της τάξεως του 10% .

Σεβαστή η επιλογή βέβαια να μην θέλεις να τιμωρήσεις αδυνάτους αφού η δική σου έρευνα αποδεικνύει πως τα μεγαλύτερα σκάνδαλα δεν έχουν γίνει με την συμμετοχή του εκάστοτε δημάρχου αλλά προσώπων που ακόμα και σήμερα πετυχαίνουν και διασύρουν όσους είχαν και έχουν καλή πρόθεση και που είναι βέβαιο πως θα φύγουν φτωχότεροι από το δημαρχιακό μέγαρο αφήνοντας τους "αρουραίους" αλώβητους εκβιαζόμενοι!

Η δική μας άποψη ήταν και παραμένει πως τα μεγαλύτερα εγκλήματα δεν μπορούν να γίνουν από τους χορτάτους αλλά από αυτούς που είναι "νηστικοί" και που δεν τους επαρκεί το 800 ή το 2000 του μισθού τους.

Αυτό συμβαίνει και στις επιχειρήσεις μην αναζητά η ΑΑΔΕ ΔΙΑΦΘΟΡΑ στις μεγάλες πολυεθνικές ούτε "δάγκωμα" των υπαλλήλων τους αυτά συμβαίνουν σε επιχειρήσεις που κάποιοι αφελείς θεωρούν πως αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας , που εξαιτίας τους βούλιαξε.

Η εικόνα της σημερινής Ηλιούπολης μέσα από φωτογραφίες που έχουν αντληθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης




Και βέβαια η κατάσταση αυτή διαρκεί πάνω από δεκαετία και ΚΥΡΙΟΙ υπεύθυνοι είναι πρωτίστως οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας και δευτερευόντως ΟΛΕΣ οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου που δεν παίρνουν την σωστή απόφαση να δοθεί η δομή σε ΙΔΙΩΤΗ αλλά εξακολουθούν και κάθε χρόνο δίνουν όλο και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ για να συντηρούν κάτι που δεν αποδίδει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: