ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν μας αφήνουν να "αγιάσουμε"

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

Δεν μας αφήνουν να "αγιάσουμε"

 


Διαβάσαμε σε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πολλοστή φορά τις ίδιες φαντασίες , εικασίες και φυσικά δεν έλειψαν και οι ύβρεις από όσους θεωρούν ασφαλείς τις μεταξύ τους επικοινωνίες. 

Ήδη την δική μας θέση και την δική μας ματιά πάντα με την βοήθειά μας απέναντι σε φίλους έχει πάρει ένα ιστολόγιο με διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση , με το ίδιο όνομα και κυρίως με μεγαλύτερη διάθεση να συμβάλει ακόμα πιο θετικά με προτάσεις και "ξεβρακώματα" σε όσους θεωρούν πως λόγω σχήματος θα έπρεπε να μένουν στο απυρόβλητο των ΜΜΕ. 

Χθες ενοχλούνταν με εμάς , αύριο με τους άλλους και σίγουρα θα έχουν κάθε φορά λόγο να διαμαρτύρονται ή να πέφτουν από τα σύννεφα όταν ένας "κακός" δημοσιογράφος δεν ασχολείται με τους έχοντες και κατέχοντες αλλά με όσους με χρήματά τους θεωρούν πως μπορούν να διαβρώσουν την πολιτική ζωή του τόπου. 

Γιατί καμία κυβέρνηση από το 1974 και μετά δεν δολοφόνησε κανέναν εκπρόσωπο του τύπου όσοι δολοφονήθηκαν όπως ο μακαρίτης, φίλος και συνάδελφος Σωκράτης Γκιόλιας δεν βρήκαν απέναντί τους Κροίσους αλλά "επαναστάτες" που θεωρούσαν και θεωρούν πως η δική τους "αλήθεια" είναι πιο σημαντική από αυτή των εκπροσώπων του τύπου που τάχα σας κρύβουν όσα οι ίδιοι γνωρίζουν έχοντας προφανώς μεταφυσικές ιδιότητες. 

Εμείς προφανέστατα και δεν επιθυμούσαμε να συγκρουστούμε με το χθες για τον απλούστατο λόγο πως για εμάς παραμένουν απλώς απολιθώματα και αντιδραστικές δυνάμεις δογμάτων και ιδεοληψιών που έχουν ξεπεραστεί από την πλειοψηφία των πολιτών παγκοσμίως. 

Ήμασταν απόλυτα συνεπείς στα πιστεύω μας και σε κάθε περίπτωση περισσότερο ήπιοι από όσο κάποιοι υποκριτές που ακόμα και σήμερα και παρά το γεγονός πως εμείς παραδώσαμε την σκυτάλη σε άλλους εξακολουθούν και γράφουν για εμάς σε κλειστές ομάδες γιατί κάποιοι προφανέστατα τους είπαν πως οι ιδιωτικές τους συνομιλίες είναι απαραβίαστες.

Με δεδομένο πως τώρα δεν θα γνωρίζουν και ποιον να βρίσουν τους ευχόμαστε να συνεχίσουν τον αδιέξοδο αγώνα τους που ήταν και παραμένει καιροσκοπικός θεωρώντας δεδομένο πως αυτό το ιστολόγιο θα φαντάζει και θα είναι "παιδική χαρά" γιατί εμείς εάν μη τι άλλο ρουφιάνοι των διωκτικών αρχών ούτε υπήρξαμε ούτε και θα γίνουμε αφού εξαιτίας της δικής τους ΑΜΕΛΕΙΑΣ δεν χάσαμε ΕΝΑΝ αλλά αρκετούς φίλους. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: