ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές και ....

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Δύο χρόνια πριν τις δημοτικές εκλογές και ....

Σε δύο χρόνια και συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2023 θα έχουμε δημοτικές εκλογές στην πόλη μας. 

Το τι έπραξε και τι όχι η παρούσα διοίκηση θα κριθεί άλλωστε εμείς ως δεξιό τοπικό ΜΜΕ δεν επιθυμούμε την πόλη να διοικούν όσοι θεωρούσαν και θεωρούν ηγέτες πολιτικούς απατεώνες τύπου Ανδρέα Παπανδρέου , Αλέξη Τσίπρα κ.ο.κ . 

Το δικό μας θέμα ήταν και είναι πως στην από εδώ πλευρά έχουμε πολλούς "ηγέτες" και αρκετούς που αρέσκονται να προωθούν ως πρότυπα συνδημότες μας που το ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο δεν είναι η δεύτερη φύση τους αλλά η πρώτη! 

Έτσι και χωρίς να θέλουμε να αμφισβητήσουμε την "νομιμοφροσύνη" ή τις καλές προθέσεις κανενός κεντροδεξιού της πόλης μας θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το γεγονός πως έστω τα 500 κάτι άτομα που ψήφισαν πρόσφατα για την εκλογή νέου προέδρου στην ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας δεν μπορούν να ομονοήσουν στο να ψηφίσουν ΜΟΝΟ αυτοί για τον επόμενο υποψήφιο δήμαρχο κεντροδεξιάς προέλευσης. 

Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν οι προσωπικές φιλίες κανενός και κυρίως δεν μας αφορά τι πιστεύει ο καθένας πως είναι το κόμμα της ΝΔ αλλά το τι πραγματικά είναι. 

Και είναι είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι το κόμμα που έβαλε την χώρα μας στην τότε ΕΟΚ και σήμερα Ε.Ε και στο ΝΑΤΟ έχοντας συγκεκριμένους συμμάχους και φυσικά σε όλη την περίοδο του ΨΥΧΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ είχε ταχθεί στην σωστή πλευρά της Ιστορίας. 

Έτσι ενοχλούμαστε όταν ακούμε ο ένας δεν κάνει και ο άλλος δεν κάνει και παρόλο που όλοι έχουν τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματά τους δεν νοείται να μην κατανοούν ( εκτός και τους συμφέρει) πως δεν μπορεί κάποιος που έλιωσε τις σόλες τους σε πορείες έξω από την Αμερικανική Πρεσβεία να γίνει καλός δήμαρχος σε μια πόλη που έχει ταλαιπωρηθεί από όσους ακόμα και σήμερα επιθυμούν να αναβιώσουν Σοβιετίες. 

Εμείς δεν έχουμε θέμα να κατεβούν δέκα Τάσοι και 20 Αραμπατζήδες το δικό μας θέμα είναι πως ΟΛΟΙ αυτοί που δεν μπορούν να συμφωνήσουν στον έναν την επόμενη μέρα των εκλογών θα βρίσκουν δικαιολογίες που χάσαμε. 

Εμείς είμαστε ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ και παρά τις ΔΗΜΟΣΙΕΣ διαφωνίες μας και με τους κύριους Αραμπατζή και Ευσταθίου θα στηρίξουμε και θα ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ αυτόν που θα αποφασίσουν με ψηφοφορία τα 500 και κάτι ψιλά μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης που είναι μέλη και δεν ντρέπονται να δηλώσουν πως είναι κεντροδεξιοί ή δεξιοί. 

Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος , και βλέπουμε πως ουδείς ενδιαφέρεται για την νέα ΗΤΤΑ που έρχεται αλλά εδώ μιλάμε για ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ αφού η ΕΝΩΣΗ ακόμα και των υπαρχουσών κεντροδεξιών παρατάξεων θα έφερνε τον επικεφαλής τους στον δεύτερο γύρο. 

Τέλος δεν κατανοούμε ειλικρινά πως αφού ο κος Γιάννης Αναγνώστου ήταν τόσο "κακός" κατάφερε να εκλεγεί και αυτοί οι "τέλειοι" δεν τα καταφέρνουν και μας ταλαιπωρούν επί μια δεκαετία σε μια πόλη που μόνο στην φαντασία τους είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ. 

Εδώ σε λίγο θα κυκλοφορούν τάγματα εφόδου στην πόλη και αυτή θεωρούν πως χάνουν τις εκλογές για μια χούφτα κουμουνιστές που έχουν απομείνει! 

Ειλικρινά θεωρούμε πως η Ηλιούπολη έχει περισσότερους δεξιούς από πολλούς όμορους δήμους μας αλλά μας τρώει μια "φαγωμάρα" και κυρίως οι εμμονές κάποιων να ακούνε τις απόψεις όποιων και τον "Θεό" να κατεβάζαμε για υποψήφιο θα ψήφιζαν τον δικό τους λαϊκιστή ηγέτη που θα τους έσχιζε τα μνημόνια και που θα όρθωνε το ανάστημά τους στην Νέα Τάξη Πραγμάτων που υπάρχει για να μας σώσει και όχι να μας καταστρέψει όπως θεωρούν κάποιοι "ψεκασμένοι" που δεν εμβολιάζονται μπας και μπει ο Σατανάς μέσα τους! 

ΥΓ: Λάθη έχουν κάνει ΟΛΟΙ και ο Γιάννης Αναγνώστου προφανώς με τις στηρίξεις του στον δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές του 2019 και του 2023 αλλά αυτοί που δεν μίλησαν ΔΗΜΟΣΙΑ και δεν στήριξαν φανερά κανέναν δεν μας πείθουν πως δεν επηρέασαν όσους τους ακολουθούν από το να ψηφίσουν τον τάδε ή τον δείνα. Εμάς μας αρέσουν οι ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και ΔΗΜΟΣΙΕΣ επιλογές , έτσι και στις κάλπες του 2023 εμείς θα στηρίξουμε όποιον θεωρούμε πως υιοθετεί έστω και ένα πράγμα από την πολύ διαφορετική δική μας ατζέντα που είναι σίγουρα πιο κοντά σε όσα πρεσβεύει η ΝΔ και η τωρινή και η χθεσινή και η αυριανή! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: