ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ένα από τα πολλά εντάλματα πληρωμής τακτικών υπαλλήλων του δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ένα από τα πολλά εντάλματα πληρωμής τακτικών υπαλλήλων του δήμου μας στον τομέα της καθαριότητας

 


Το ποσό φυσικά και δεν αφορά το συνολικό κόστος όσων μας στοιχίζουν οι εκατοντάδες πλέον εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων

Είναι   όμως ενδεικτικό για όσους εμμένουν πως η πόλη μας θα καθαρίσει πληρώνοντας ΜΟΝΙΜΟΥΣ υπαλλήλους και αντιδρούν για 2000 , 3000 ή και 25.000 ευρώ που δίνονται σε ιδιώτες που αναλαμβάνουν εργασίες που το αποτέλεσμά τους είναι φανερό και προς την σωστή κατεύθυνση. 

Η χρόνια διαφωνία μας με όλους τους δημοτικούς συμβούλους που είτε είναι αδαείς είτε για καιροσκοπικούς λόγους αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ ήταν και παραμένει πως τα πάνω από τα 10.000.000 ευρώ τον χρόνο που μας στοιχίζει η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ είναι ανταποδοτικά και μπορούν να συγκεντρωθούν από τα δημοτικά τέλη. 

Για τις συντηρήσεις των οχημάτων βαρεθήκαμε και να τα γράφουμε όποιο συνεργείο συνεργάζεται με δημόσιο ή δήμο χρεώνει σε πολλαπλάσια τιμή ό,τι θα χρέωνε πολύ λιγότερο σε οιοδήποτε ιδιώτη. 

Υπάρχει και το θέμα με οχήματα που είχαν αγοραστεί επί διοικήσεως Αναγνώστου και είτε δεν χρησιμοποιούνται ή έχουν εξαφανιστεί και γενικότερα υπάρχει μια διοίκηση που ακολουθεί την πεπατημένη της προηγούμενης με την διαφορά πως οι εποχές άλλαξαν και ΔΕΥΤΕΡΗ πενταετία αυτή την φορά δεν κερδίζεις ιδίως εάν υπάρχουν Αντιδήμαρχοί σου που εκμεταλλευόμενοι το επώνυμό τους αναζητούν θέση υψηλότερη από αυτή που ήδη κατέχουν. 

Παρόλο που ο κος Αραμπατζής δεν είναι του γούστου μας και παρόλο που μας αηδίασε δίνοντας το κομμάτι από την βασιλόπιτα στην κοπή της πίτας στο δημοτικό κολυμβητήριο σε όσους ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ αποκλειστικά για τα χάλια μας εάν θέλει να βρει κάτι μεμπτό και να μην αρέσκεται σε ανοησίες σαν και αυτές που αναπαράγει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Δριμυλής ας αναδείξει για δικό του όφελος δύο βασικά θέματα. 

Πρώτον που φαγώθηκαν πάνω από 10.000.000 με τα στοιχεία της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αφού έως και πρόσφατα ΔΕΝ απασχολούσε δικό του προσωπικό 

και δεύτερο για ποιο λόγο δεν μας φτάνουν 10.000.000 και πολλά άλλα σε ανταλλακτικά που χαλάνε σε οχήματα που οι δικές μας πληροφορίες λένε πως δεν κινούνται καν και που καταλήγουν όσα οχήματα λόγω γήρατος πρέπει να αποσυρθούν. 

Τέλος ας μην αναζητεί ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ της πόλης αρκετά ταλαιπωρήθηκαν οι συνδημότες μας το επόμενο στάδιο θα πρέπει να είναι όλα ηλεκτρονικά από μακριά και χωρίς επαφή υπαλλήλου και συναλλασσόμενου αφού δυστυχώς δεν ζούμε σε "κοινωνία αγγέλων". 



Τέλος και μιας και αναφερθήκαμε στην παράταξη του κ. Αραμπατζή οι επιλογές του στην αξιοποίηση των δημοτικών του συμβούλων είναι τουλάχιστον τραγικές και θα τον εκθέσουν σύντομα χωρίς εμείς να σεβαστούμε φυσικά όπως κάνουμε άλλωστε και με όλους τις "ιδαιτερότητες" κανενός. 

Όπως φυσικά και δεν αποζητούμε σεβασμό από κανέναν για όσα προσφέρουμε θετικά ή αρνητικά με τα δύο πλέον ιστολόγια μας που αφορούν τα Νότια Προάστια. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: