ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τίμησαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας οι συνδημότες μας

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

Τίμησαν το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας οι συνδημότες μας

 


Αρκετοί συνδημότες μας έχουν επισκεφτεί έως τώρα το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Πολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας. 

Οι άνθρωποι του συλλόγου και η πρόεδρος του κα Αργυρώ Αδαμοπούλου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να ανταποδώσει με νέες δράσεις   την Αγάπη που έχει λάβει ο σύλλογος και το "αγκάλιασμά" του από πολλούς συνδημότες μας , που συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις του. 

Για το ποιοι παραβρέθηκαν και για περισσότερες λεπτομέρειες αναμένουμε το δελτίο τύπου του συλλόγου αφού στο σύντομο πέρασμά μας πριν περίπου μισή ώρα δεν "πέσαμε" πάνω σε κάποιον επικεφαλής δημοτικής παράταξης ή στον δήμαρχο που όπως μάθαμε επισκέφθηκε το bazzar. 

Συναντήσαμε ΜΟΝΟ τον πρώην υπεύθυνο επικοινωνίας του δήμου μας και συνδημότη μας κ. Θάνο Κατσώνη που μας διαβεβαίωσε πως ο ίδιος παραιτήθηκε από την θέση που κατείχε έως πριν λίγες μέρες για να είναι και πάλι υποψήφιος με την παράταξη του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 




Εκτίμησε μάλιστα πως στις δημοτικές εκλογές που έρχονται ο νυν δήμαρχος και η παράταξή του θα πάει πολύ καλύτερα από όσα συνέβησαν το μακρινό 2019,  θα είναι άνετα νικητής στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 , και θα επανεκλεγεί  πανηγυρικά στον δεύτερο γύρο. 

Το γράφουμε (εάν και δεν συνηθίζουμε να δημοσιοποιούμε ιδιωτικές συζητήσεις τέτοιους είδους)  απλώς για να μην διαψεύσουμε  φήμες και ψιθύρους που δεν έχουν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Φήμες που είχαν μέχρι και εμάς παρασύρει που έχουμε το απαραβίαστο δόγμα πως δεν υπάρχει καταγγελία χωρίς καταγγέλλων! Ο κος Κατσώνης όχι μόνο δεν ήταν χολωμένος αλλά αντίθετα στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την νυν διοίκηση και μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον δήμαρχο της πόλης μας κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Μάλιστα στο θέμα που και εμάς αφορά , δηλαδή αυτό του οδοφωτισμού της πόλης με νέα φωτιστικά τύπου led,  προέβλεψε πως αυτά θα έχουν μπει πριν τις κάλπες του 2023. 

Ελπίζουμε να συμβεί αυτό,  γιατί πραγματικά είναι κρίμα για την πόλη μας να μην έχει νέο οδοφωτισμό και να ζούμε στα σκοτάδια , πέρα από το ενεργειακό κόστος που θα εξοικονομηθεί από μια τέτοια αλλαγή που όλοι κρίνουν αναγκαία και επιβεβλημένη για την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: