ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία ή για όσους ενοχλούνται με  Ειδικές Ανάγκες  σήμερα και φυσικά στα δελτία τύπου καλά τα γράφουν,  στην ουσία όμως η πόλη μας παραμένει αφιλόξενη για τα άτομα με ειδικές ικανότητες. Εδώ δεν μπορούμε να διασχίσουμε εμείς τα πεζοδρόμια σε πολλά σημεία της πόλης,  μην δουλεύουμε και τα άτομα αυτά πως τάχα μπορούν να κυκλοφορήσουν πέρα από μερικά σημεία,  όπου δεν τους ξεχάσαμε ως δήμος. Οι πλάκες όδευσης τυφλών στα περισσότερα πεζοδρόμια της πόλης ( όπου υπάρχουν) είναι μη λειτουργικές και οδηγούν σε αδιέξοδα και δεν θεωρούμε πως με πρόστιμα , αφαίρεση πινακίδων και εκφοβισμό θα μασήσει και κανείς σε μια πόλη όπου έτσι και αλλιώς όχι μόνο έχει κακό όνομα αλλά το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία. Καλές οι προσπάθειες της διοίκησης αλλά λίγες και είχαν ανεβάσει τον πήχη ψηλά προεκλογικά με αποτέλεσμα τρία χρόνια μετά να έχουν περάσει σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς από ΚΑΤΩ. Με βεβαιότητα λοιπόν σας γράφουμε από τώρα πως πιθανότητες εκλογής έχει ο οιοσδήποτε υποψήφιος δήμαρχος περάσει στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών του 2023 ακόμα και εάν αυτός είναι και αποδειχθεί ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ και από τον σημερινό. Δεν ξέρουμε εάν η πρόβλεψή μας αυτή χαροποιήσει κάποιους αλλά εμάς μας ΛΥΠΕΙ το γεγονός πως θα πάμε από το κακό στο χειρότερο,  και παλεύουμε ώστε αυτό να αποφευχθεί. Δεν έχουμε καταφέρει και πολλά , και αναμένουμε την Δευτέρα το βράδυ να μάθουμε τι επιτέλους φταίει και η κεντροδεξιά δεν μπορεί να αναλάβει τα ηνία του δήμου για πάνω από μια δεκαετία! Μάλλον πάμε για θρίλερ στις εκλογές του 2023 και ενώ γνωρίζουμε ποιος θα σταθεί ο τυχερός , δεν θέλουμε να σας το γράψουμε γιατί δεν θέλουμε να σας ταράξουμε Σαββατιάτικα! 

  • Τις επόμενες μέρες και σίγουρα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα σας έχουμε νέα για τα της κεντροδεξιάς της πόλης μας ελπίζουμε ευχάριστα. 


  • Υπάρχουν πολλά ικανά κεντροδεξιά στελέχη στην πόλη μας το θέμα είναι πως υπάρχει φοβερή διχόνοια και περισσεύει ο εγωϊσμός σε ΟΛΟΥΣ μας! 



  • Όχι δεν τα γυρίζουμε εν όψει βουλευτικών εκλογών και ούτε ασκήσαμε πρώτη φορά κριτική στην παρούσα κυβέρνηση. Κριτική κάναμε πάντα σε όλες τις κυβερνήσεις και αυτό θα συμβαίνει όσο υπάρχουμε διαδικτυακά. Όμως επειδή εμείς τα θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν τα περνάμε ελαφρά την καρδία δεν μας έπεισε ο νυν πρωθυπουργός πως αγνοούσε τις παρακολουθήσεις πολιτών και για τον λόγο αυτό δεν επιθυμούμε να παραμείνει στη θέση του ως πρωθυπουργός. Η ΝΔ έχει άλλωστε πιο "δεξιούς" και περισσότερους έντιμους δεν θα πέσουμε τώρα στην κατάντια της οικογένειας Siemens και να μην βλέπουμε τις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ακρίδες επειδή κάποιοι βολεύτηκαν και έκλεψαν εκατομμύρια ευρώ τριάμισι χρόνια τώρα. Τα σημάδια ΣΗΨΗΣ είναι φανερά και ας γνωρίζουν εκεί στην Πειραιώς πως όσο δεν διαγράφουν στελέχη τόσο θα μειώνουν τις ελάχιστες έτσι και αλλιώς πιθανότητες που έχει η ΝΔ να έχει αυτοδυναμία μετά τις διπλές κάλπες που έρχονται. Το εάν θα τους ψηφίσουμε ή θα προτιμήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ όπως κάνουμε πάντα ένα άλλο πολιτικό κόμμα θα το ΜΑΘΟΥΝ αφού εμείς ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Το να ψηφίσουμε πάντως ΚΛΕΦΤΕΣ από εμάς ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ! 

  •  Καμία ψηφιοποίηση του κράτους δεν έκανε ο κος Πιερρακάκης αφού ακόμα και σήμερα πληρώνουμε χιλιάδες εργαζόμενους του δημοσίου για να πατάνε σφραγίδες. Όσο για τις εφαρμογές του Gov.gr είναι χειρότερες κατά πολύ από αντίστοιχες που υπάρχουν σε Τσεχία , Σλοβακία και Πολωνία εδώ και μια δεκαετία. Γιατί φυσικά δεν θα μας συγκρίναμε με κράτη της Δύσης όπου η ψηφιοποίηση οδήγησε σε λιγότερους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ενώ στην δική μας περίπτωση είχαμε μερικές χιλιάδες ακόμα.

  • Όσοι "ανησυχούσαν" για το γήπεδο της Ηλιούπολης και εάν θα είναι έτοιμο για την Super League 2 έμειναν να ανησυχούν τώρα για το εάν τοποθετηθεί νέος οδοφωτισμός ή όχι. Η δική μας εκτίμηση είναι πως θα υπάρχει στα κεντρικά σημεία της πόλης ΠΡΙΝ τις κάλπες του 2023! 

  • Σας οφείλουμε μια ανάρτηση από την παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκη Θεοδωρικάκου στην πόλη μας και φυσικά εκτός από τα κλασσικά ποιοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου τίμησαν με την παρουσία μας την πόλη μας και τι ειπώθηκε στη συνάντηση για την διχόνοια ανάμεσα στους κεντροδεξιούς της πόλης μας και τις πολλές υποψηφιότητες κεντροδεξιών δημάρχων και τι είπε πάνω σε αυτό ο ενήμερος για την ζοφερή κατάσταση υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: