ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κώστας Καλούδης: Τα καλύτερα έπονται !

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022

Κώστας Καλούδης: Τα καλύτερα έπονται !


Τη Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε από μέλη του Α' ΚΑΠΗ Δήμου Ηλιούπολης μια πολύ όμορφη γιορτή με "άρωμα" Χριστουγέννων, στο χώρο του, στην οδό Καραμανλή !!!
Ζωντανή μουσική ... από την κομπανία "Δυτικά Προάστια" ... Χορός, Εδέσματα, (ορισμένα από αυτά φτιαγμένα από τις κυρίες) και Δώρα (μικρά ή μεγαλύτερα) που μοιράστηκαν σε όλους τους παριστάμενους !!!





Ως Πρόεδρος του ΚΑΦΑΔΗΛ, οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στην "οικοδέσποινα", Πρόεδρο των μελών κα. Αθ.ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ και την παρέα της, που με πολύ Μεράκι και Αγάπη ετοίμασαν μία τόσο Κομψή (élégant) εκδήλωση, που "μοίρασε" απλόχερα Χαρά και Ευχαρίστηση !!!

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος της πόλης Γ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, οι Αντιδήμαρχοι Χ.ΣΕΡΕΤΗ (Κοινωνικών Υπηρεσιών), Κ.ΣΕΦΤΕΛΗΣ (Τεχνικής Υπηρεσίας & Πολεοδομίας), Π.ΚΟΚΛΑΣ (Περιβάλλοντος & Δημοτικής Αστυνομίας), τα μέλη του ΔΣ ΚΑΦΑΔΗΛ κκ Γ.ΤΖΟΥΜΑ (Αντιπροέδρος), Αγ.ΚΕΦΑΛΑ (μέλος), η κα. Δ.ΓΟΝΗ (Προϊσταμένη Τμήματος Αλληλεγγύης) και η Υπάλληλος του ΚΑΠΗ κα. Α.Μ.ΣΟΥΝΙΟΥ, η οποία βοήθησε τα μέγιστα.
Οι "μηχανές" λειτουργίας των ΚΑΠΗ, στην μετά πανδημίας εποχή, μπήκαν για τα καλά "μπροστά" με εκδρομές, δραστηριότητες (Χορός, Γυμναστική, Ώρα Βιβλίου, Χειροτεχνίες), γιορτές και ... συνεχίζουμε !!!





Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου έχει προετοιμαστεί η 3η συνεχόμενη εκδρομή ... όπως είχαμε σχεδιάσει (μία για κάθε μήνα) ... γεμίζοντας και αυτή τη φορά με μέλη μας τρία πούλμαν !!!




Νιώθω Ευλογία που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση, η οποία προέκυψε από την ανταπόκριση μου στη πρόταση του Δημάρχου να συνεργαστούμε (Μάης 2020), όντας ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και ...
... μεγάλη Ικανοποίηση που δεν πρόδωσα την Εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, τοποθετώντας με για Πρόεδρο ΚΑΦΑΔΗΛ (2η φορά στη πορεία μου), δίνοντάς μου έτσι την ευκαιρία να προσφέρω τα μέγιστα των δυνάμεων μου στην "επανάκαμψη" των ΚΑΠΗ ... και όχι μόνο !!!
Ενωμένοι συνεχίζουμε ... τα καλύτερα έπονται !!!

Κώστας Καλούδης 
Πρόεδρος ΚΑΦΑΔΗΛ 


Δεν υπάρχουν σχόλια: