ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ξέπλυμα από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ στον πατέρα Αντώνιο και βρίσιμο στα συστημικά δήθεν ΜΜΕ επειδή δεν σας αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Ξέπλυμα από τους ΦΑΣΙΣΤΕΣ στον πατέρα Αντώνιο και βρίσιμο στα συστημικά δήθεν ΜΜΕ επειδή δεν σας αποκρύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ


"Καλοί Χριστιανοί" οι φασίστες βγήκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο youtube  για να κονομήσουν πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες. 

Ο εικονιζόμενος έσκασε μύτη ως υπερασπιστής του Τραμπ , και πολέμιος των εμβολίων και κατέληξε υποψήφιος του κόμματος Κασιδιάρη , ενώ στα πρώτα του διαδικτυακά βήματα μας πούλαγε καπιταλισμό και δήθεν οικονομικές γνώσεις! 

Καλή τύχη του ευχόμαστε και ελπίζουμε να ασκήσει κάποτε διοίκηση , για να αντιληφθεί πως αυτές οι μπούρδες που σας τσαμπουνάει δεν είναι υλοποιήσιμες. 

Δεν γνωρίζουμε εάν είναι μειωμένης αντίληψης ή πιστεύει αυτά που σας "πουλάει" ως τάχα "ειδήσεις" αλλά σε κάθε περίπτωση το ξέπλυμα στην "Κιβωτό του Κόσμου" σίγουρα δεν ευνοεί το κόμμα με το οποίο θα είναι υποψήφιος. 

Είμαστε σίγουροι πως θα αντιληφθούν το λάθος τους,  και δεν θα τον έχουν υποψήφιο στους συνδυασμούς τους , αφού αντί να προσελκύει ψήφους διώχνει όσους κλείνουν το μάτι ακόμα και στον Κασιδιάρη , με τα ασύστολα ψεύδη που ξεφουρνίζει σε κάθε του βιντεάκι. 

Όσο για το κόλλημα του με τους Ρεπουμπλικανούς,  είμαστε σίγουροι πως δεν έχει διαβάσει ποτέ το πρόγραμμά τους αφού σε καμία περίπτωση δεν λένε όσα ρατσιστικά ξεστομίζει ο "παντογνώστης" και "ψεκασμένος"  Terry! 

Άλλωστε οι Ρεπουμπλικανοί  "ανδρώθηκαν" ως Αντιρατσιστές και έχουν εκλέξει προέδρους που έδωσαν προνόμια και ΦΩΝΗ στις μειονότητες της Αμερικής. Η χώρα της ευκαιρίας δεν κοίταξε ποτέ το χρώμα του δέρματος και για τον λόγο αυτό παραμένει η πιο ισχυρή στον κόσμο. Κάθε προσπάθεια να παρουσιαστεί η Αμερική ως Ναζιστική Γερμανία προφανέστατα και πείθει μόνο τους Σαμάνους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: