ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης: Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/12/2023 η τελική φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών- γυναικών

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης: Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/12/2023 η τελική φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών- γυναικών



Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 10/12/2023 η τελική φάση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος Ανδρών- γυναικών, με την ανάδειξη των πρωταθλητών στις αντίστοιχες κατηγορίες.
Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, αναδείχθηκαν οι πρωταθλητές για το έτος 2023, με την ομάδα του Ο.Α Αθηνών να κατακτά την πρώτη θέση και στις δυο κατηγορίες.

Η Διασυλλογική ομάδα του Α.Ο.Α.Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τους Αρ. Θάνο, Στ. Καπίρη, Ι. Κωσταρίδη και Γ. Λαζαράκη, αποτέλεσε, για ακόμα μια χρονιά, ένα αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σύνολο. Στην τελική αναμέτρηση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας, οι αθλητές του Ομίλου μας Στ. Καπίρης και Αρ. Θάνος ηττήθηκαν στο τρίτο σετ των αναμετρήσεων, σε δυο πολύ «κλειστούς» αγώνες, από τους Α. Λοιζά και Μ. Καλοβελώνη, του Ο.Α. Αθηνών. 

Πλήθος κόσμου απόλαυσε μια συναρπαστική σειρά αγώνων, γεμάτη ένταση, πάθος και ανατροπές, με την ομάδα μας να χάνει την πρώτη θέση κυριολεκτικά στο «νήμα». Στους υπόλοιπους αγώνες ο Ο.Α Θεσσαλονίκης κατέλαβε την τρίτη θέση και ο Ο.Α Κερατσινίου την τέταρτη. Αντίστοιχα στις γυναίκες, την δεύτερη θέση κατέλαβε η ομάδα του Ο.Α Γουδίου, την τρίτη η ομάδα του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου και την τέταρτη η ομάδα του Α.Ο.Α Φιλοθέης.

Έχοντας απολαύσει τένις υψηλού επιπέδου, τόσο στην πρώτη φάση, όσο και στην τελική, συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές καθώς και τους προπονητές και συνοδούς τους. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους εργαζόμενους συντηρητές του ΑΟΑΗ, οι οποίοι, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κατάφεραν να παραδώσουν τα γήπεδα προς χρήση, για την έγκαιρη ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.





Με αίσθημα ευθύνης και με άξονα την διάδοση του αθλήματος, ο ΑΟΑΗ, σε συνεργασία με την ΕΦΟΑ και την οργανωτική επιτροπή των αγώνων, συνέβαλλε τα μέγιστα για την επιτυχημένη διοργάνωση ενός εξαιρετικά δημοφιλούς θεσμού, που τράβηξε τα βλέμματα του τενιστικού και όχι μόνο κοινού.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του ΑΟΑΗ, τόσο για την κατανόηση που επέδειξαν και στις δυο φάσεις του πρωταθλήματος, όσο και για την μαζική παρουσία και υποστήριξη της ομάδας μας.

Ilioupolis Tennis Club

Δεν υπάρχουν σχόλια: