ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Στο Χριστουγεννιάτικο bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας ο επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου

 


Με τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους κυρίους Νίκο Διαμαντόπουλο και Νίκο Νταλιαπέ  επισκέφθηκε φέτος το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Τάσος Ευσταθίου. 

Μάλιστα ο οδοντίατρος και ενεργός συνδημότης μας κος Νίκος Διαμαντόπουλος έγραψε για την επίσκεψή τους αυτή στο προσωπικό του προφίλ στο  facebook 


Ευχόμαστε και στους τρεις αλλά και στην κα Τζένη Μαρή καλές γιορτές και πάντα να συνεισφέρουν σε ανάλογα bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Για την κα Μαρή έχουμε αναφερθεί και σε άλλη μας ανάρτηση για την έντονη κοινωνική της δράση μέσω της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Για όσους αναρωτιούνται για την δική μας απουσία από τέτοιες δράσεις για καλό σκοπό έχουμε αναφερθεί πολλάκις φορές πως δεν στηρίζουμε κανέναν σύλλογο ή συλλογικότητα που δραστηριοποιείται στον δήμο μας και που μέλη του συμμετέχουν σε δημοτικές εκλογές με κεντροαριστερές παρατάξεις. 

Οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας δεν είχαν εκφράσει ποτέ τέτοιες ενστάσεις και με το σύνθημα "πάνω από κόμματα και χρώματα" συνετρίβησαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. 

Μάλιστα σε αυτό το δημοτικό συμβούλιο έχουμε μία σειρά νέων δημοτικών συμβούλων που έγιναν γνωστοί μέσα από "εθελοντικές" δράσεις τέτοιων σωματείων και συλλογικοτήτων και όπως καταλάβατε όλες και όλοι έχουν εκλεγεί με την παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου ( Χανδρινού, Γκουβά, Μαρή κ.ο.κ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: