ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Καλό μήνα σε όλες και όλους τους αναγνώστες μας και υποσχόμαστε πως δεν θα βαρεθείτε καθόλου με τα θέματά μας την εορταστική περίοδο. 

  • Εμείς "επιβιώνουμε" επειδή δεν ξεχνάμε άρα αφού σας ευχαριστήσουμε για τα θετικά σας σχόλια για το χθεσινό "Ειδήσεις σε ένα λεπτό" να σας πούμε πως μέσα στο Δεκέμβριο δεν θα είμαστε σε θέση να γράφουμε καθημερινά την συγκεκριμένη στήλη. Ό,τι σας "φάμε" τον Δεκέμβρη θα το καρπωθείτε με περισσότερες "Ειδήσεις σε ένα λεπτό..." μέσα στον Γενάρη! 

  • Το 2024 το ιστολόγιό μας μπαίνει στον 12ο χρόνο λειτουργίας του. Όλα αυτά τα χρόνια πορευτήκαμε πάνω σε συγκεκριμένες Αρχές και Αξίες που μας οδήγησαν σε συγκρούσεις με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ της πόλης που εξακολουθεί σε πείσμα μιας νωχελικής Αστικής Δημοκρατίας να παραμένει μακριά από τον φυσικό της χώρο που όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί που είναι. Σε κάθε περίπτωση επειδή καλώς για εμάς "κακώς" για πολλούς θα πορευτούμε σε αυτή την σημερινή μας μορφή και το 2024 ελπίζουμε κάποτε να σιχαθούν οι πολλοί την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ αυτής της πόλης! Διαβάσαμε μάλιστα σε νέο σχετικά site άρθρο που την χαρακτήριζε "θεοσεβούμενη πόλη" και βάλαμε τα κλάματα γιατί για γέλια πλέον με τόσους ποινικούς δεν είναι! 

  • Έχουμε μάθει για καμία δεκαριά Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα γίνουν αλλά επειδή και σίγουρα εμείς δεν έχουμε αναλάβει την προβολή όλων αυτών αναρωτιόμαστε πότε θα σας πληροφορήσουν οι διοργανωτές τους για αυτές. Εμείς θα προβάλλουμε ό,τι πρωτίστως αρέσει σε εμάς και σίγουρα για κάτι που θα μας τραβήξει θετικά ή αρνητικά την προσοχή θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ. Άλλωστε εδώ θα είμαστε και ελπίζουμε αυτός ο μήνας να είναι τυχερός για όλες και όλους μας. 

  • Για τον μελιταίο πυρετό μας ενημερώνει σήμερα ο συνεργάτης μας και κτηνίατρος κος Παναγιώτης Πάσχος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: