ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νίκος Νταλιαπές: Συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε θετικά και δημιουργικά κοιτώντας πάντα μπροστά

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Νίκος Νταλιαπές: Συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε θετικά και δημιουργικά κοιτώντας πάντα μπροστά

 


Δύο Νίκοι ( Νίκος Διαμαντόπουλος & Νίκος Νταλιαπές) υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  μαζί με τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου βρέθηκαν χθες για καφέ και χαλαρή κουβεντούλα σε γνωστή καφετέρια της πόλης μας. 

Στην παρέα και εκ των ιδρυτικών στελεχών της παράταξης και νυν δημοτικός σύμβουλος κος Δημήτρης Ταμβάκος. Όλοι μαζί έδωσαν έναν αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου αλλά δυστυχώς οι συνδημότες μας δεν τους δικαίωσαν με την ψήφο τους. 

Βλέπετε δεν έταζαν στους πάντες τα πάντα και αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας αρέσκεται στα κούφια λόγια και ψηφίζει με κριτήρια που δεν θα θέλαμε να αναλύσουμε εδώ αλλά έχουν ειπωθεί από εμάς πάμπολες φορές. 

Όσο οι πολλοί σκέφτονται το ατομικό τους συμφέρον τίποτα καλό δεν θα συμβεί σε αυτή την πόλη και σίγουρα δεν θα πηγαίνει μπροστά αλλά θα μένει στάσιμη!  

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Να ευχηθούμε χρόνια πολλά και από εδώ στους δύο Νίκους ( Διαμαντόπουλος & Νταλιαπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: