ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σας κοροϊδεύουν όσοι σας υπόσχονται γιορτινή ατμόσφαιρα και "υπέροχους" στολισμούς με μικρά κόστη!

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023

Σας κοροϊδεύουν όσοι σας υπόσχονται γιορτινή ατμόσφαιρα και "υπέροχους" στολισμούς με μικρά κόστη!

 


Δώδεκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο στολισμός της πόλης δεν ενθουσιάζει κανέναν. Η κεντρική πλατεία της πόλης ( φωτό Παναγιώτης Πάσχος κάτω από το "Χριστουγεννιάτικο" Έλατο ) αλλά και οι βιτρίνες των μαγαζιών της Λ. Ειρήνης δεν εντυπωσιάζουν τους λίγους που επιλέγουν τελικά την τοπική αγορά για τα ψώνια τους. 

Και μιλάμε για μια περίοδο που για να πας στο κέντρο της Αθήνας με το αυτοκίνητό σου κάνεις από το μποτιλιάρισμα πάνω από 1,5 ώρα στην καλύτερη των περιπτώσεων. 

Οι προτροπές συλλογικοτήτων και γενικά των περισσότερων συνδημοτών μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά παραμένει γράμμα κενό όσο οι ίδιοι οι επιχειρηματίες δεν κάνουν κάτι για να αυξήσουν τους τζίρους τους κάνοντας προσφορές και προβάλλοντας αυτές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού για να προβληθούν κάπου αλλού δεν παίζει! 

Σε κάθε περίπτωση επειδή η νέα διοίκηση έχει βγάλει και ανακοίνωση για τον ελλιπή στολισμό της πόλης να θυμίσουμε πως 9 χρόνια επί διοίκησης Βαλασόπουλου ο στολισμός δεν διέφερε και πολύ από τα σημερινά χάλια. 

Σε κάθε περίπτωση με 30.000 ευρώ εντυπωσιακά πράγματα δεν μπορούν να συμβούν και οι δημότες μας που επισκέπτονται την Αθήνα θα πρέπει να γνωρίζουν πως εκεί ο στολισμός έχει υπερβεί ήδη τα 600.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: