ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικόνομου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρώην Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικόνομου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου (Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος)

 


 Ο πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου ( για ένα μικρό διάστημα επί υπηρεσιακής κυβέρνησης Παναγιώτη Πικραμμένου διετέλεσε και υπουργός Προστασίας του Πολίτη για έναν μήνα μέχρι την διενέργεια των εκλογών) παρακολούθησε σήμερα την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην πόλη μας. 


Στις φωτογραφίες που μας εξασφάλισε ο συνεργάτης μας κος Παναγιώτης Πάσχος φαίνεται να συνομιλεί με τον Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδο και να στέκεται δίπλα στον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο. 


Όπως ήταν φυσικό η παρουσία του εκεί κινητοποίησε και τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και στελέχη της παράταξης του που έδωσαν το παρών ανάμεσά τους ο κος Νίκος Καραβαγγέλης. Στις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο συνεργάτης μας βλέπετε και την πλάτη της υφυπουργού Τουρισμού κα Έλενας Ράπτη σύμφωνα με πληροφορίες μας και οι δύο πολιτικοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δραστήριου σε κοινωνικό έργο Αρχιμανδρίτη της πόλης μας Σπυρίδωνα Κατραμάδου που σε μερικές μέρες γιορτάζει την ονομαστική του εορτή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: