ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  • Δεν φαίνεται πως μπήκε "τυχερά" ο νέος μήνας αλλά μην αρχίσουμε την γκρίνια άλλωστε είμαστε ακόμα στις δύο πρώτες μέρες!
  • Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας κυριαρχεί πλέον ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος. Παντού διαβάζεις αναρτήσεις με αυτόν αφού βγάζει θέματα "αναγκάζοντας" ακόμα και ένα κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ όπως το δικό μας να έχει πάνω από 2 αναρτήσεις την εβδομάδα που να τον αφορούν. Εμείς που δεν παίζουμε δελτία τύπου αυτό θα μας "βολέψει" αφού θα έχουμε περισσότερες αναρτήσεις. Ετοιμάζουμε και κάποιες συνεργασίες αυτή την περίοδο για ιατρικά και νομικά θέματα με ειδικούς άρα η δική μας δουλειά θα γίνει πιο εύκολη το προσεχές διάστημα. 

  • Εμείς προτιμούμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας που σέβονται τους καταναλωτές. Ψωνίζουμε σχεδόν το 90% των προϊόντων που καταναλώνουμε από τοπικές επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται να σας πούμε πως στην ουσία είμαστε οι μόνοι που ενδιαφέρονται για αυτές εκτός από τους επιχειρηματίες αφού ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ να συγχωνευτούν και από μικρομεσαίες να γίνουν μεγάλες αλλιώς θα κλείσουν. Η πόλη δεν έχει ένα Mall που θα μπορούσε να συγκεντρώσει κάποιες από αυτές μέσα αλλά βλέπετε για αυτό φρόντισαν οι ιδεοληψίες των αριστερών της πόλης μας σε αγαστή συνεργασία με κάποιους κεντροδεξιούς που λατρεύουν ακόμα τις ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ αλλά επειδή αυτές δεν πρόκειται να μας πάνε για πολύ ακόμα τώρα που ο Μητσοτάκης τις διαλύει ΣΙΩΠΟΥΝ ! Γιατί μόνο η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα μπορούσε να "αφαιρέσει" τον τίτλο Μουσείο από το έκτρωμα της κεντρικής πλατείας που φυσικά και δεν είχε καμία τύχη να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ως ξεχωριστό ΝΠΔΔ παρόλες τις αρλούμπες που σας έλεγαν στα δημοτικά συμβούλια οι νομικοί εκπρόσωποι του δήμου μας! Μουσείο δεν ήταν ποτέ δημιουργήθηκε ως χώρος βολέματος των ορφανών του Σταλινισμού της πόλης μας! 

  • Γιορτάζει σήμερα ο Άγιος Πορφύριος και σας προτείνουμε να διαβάσετε το οδοιπορικό του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου για την Ιερά Μονή Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής. Για να το διαβάσετε κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: