ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Βαγγέλης Κεφαλάς: Μην το "παίζουν" κάποιοι έκπληκτοι για το συμβάν !

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Βαγγέλης Κεφαλάς: Μην το "παίζουν" κάποιοι έκπληκτοι για το συμβάν !


Ο θάνατος ενός συνανθρώπου και συμπολίτη μας καθώς και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσε μόνο αδιάφορους δεν μπορεί να μας αφήσει. Τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του.

Η κατάσταση της υγείας του καθώς και το σημείο όπου διέμενε ήταν γνωστό σε όλους! Το εάν ο άνθρωπος αυτός είχε επιλέξει όντως να μην θέλει να επισκεφθεί κάποιον γιατρό, προφανώς ήταν προσωπική του επιλογή, όμως από την στιγμή που κάποιοι αρμόδιοι "αποφάσισαν" αυθαίρετα και του παραχώρησαν χώρο στις εγκαταστάσεις του γκαράζ του δήμου, προκύπτουν πολλαπλά ερωτήματα τα οποία δεν θα παραθέσω.
 
Όμως μην το "παίζουν" κάποιοι έκπληκτοι για το συμβάν! Όλοι το γνώριζαν και κανείς δεν μιλούσε, όπως κανείς δεν μιλούσε για τον συμπολίτη ο οποίος διέμενε στα καμαρίνια του Δημοτικού Άλσους.
Είναι προφανές πως υπάρχει έλλειψη μέριμνας, προγραμματισμού και ευαισθησίας για την ανθρώπινη ζωή.
 
Η απερχόμενη διοίκηση κρίθηκε για τα πεπραγμένα της. Η νέα διοίκηση του δήμου έχει δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. Ας κρατήσει χαμηλά τον πήχη, αφήνοντας τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Βαγγέλης Κεφαλάς 
Δημοτικός Σύμβουλος "Φωτεινή πόλη" 


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Μπράβο στο Βαγγέλη Κεφαλά για το ποστάρισμά του , στον κ. Ευαγγέλου για την επιλογή του να τον επιλέξει για το ψηφοδέλτιο της παράταξής του και σωστά επισημαίνει πως η νέα διοίκηση πρέπει να κρατήσει τον πήχη χαμηλά αφού μία σειρά εργαζόμενων που τώρα κάνουν τάχα πως "έπεσαν από τα σύννεφα" υπήρξαν αρωγοί της "μεγάλης ανατροπής" (τα εισαγωγικά γιατί εδώ και 13 χρόνια τα ίδια άτομα διοικούν τον δήμο μας) της νέας διοίκησης που σύντομα θα αντιληφθεί πως η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όχι των εντυπώσεων και της καταγγελίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: