ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Άλλα 11 άτομα για 12 μήνες θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε πολιτιστικές δράσεις του δήμου Ηλιούπολης. Η ανάρτηση ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ του δήμου μας ( δείτε εδώ)  Έτσι οι δάσκαλοι εκμάθησης Ζωγραφικής, Μουσικών Οργάνων, Φωτογραφίας και Χορού είναι έτοιμοι να αναλάβουν τα καθήκοντά τους λίγο πριν τα ηνία της διοίκησης του δήμου μας πάρει ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος. Όπως αντιλαμβάνεστε τα ονόματα των επιτυχόντων θα τα μάθουν όσοι παρακολουθήσουν τα σχετικά τμήματα αφού ο νόμος για τα προσωπικά δεδομένα "καλύπτει" την απερχόμενη διοίκηση στο να μας "ενημερώνει" χωρίς ονοματεπώνυμο! Δεν θεωρούμε σωστές όλες αυτές τις κινήσεις στη λήξη της θητείας μιας διοίκησης αλλά αφού έχει καθιερωθεί πλέον αυτή η άθλια για εμάς πρακτική να φορτώνει μια διοίκηση την επόμενη υποχρεώσεις δεν μπορούμε να  γράψουμε κάτι παραπάνω. Ευχόμαστε στους νέους δασκάλους να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά και έχει ο Θεός έως την λήξη της σύμβασής τους! 


  • Εξαιρετικά και ενδιαφέροντα τα φωτορεπορτάζ του συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχου από Μουσεία με εκθέματα , που πληρώνεις εισιτήριο για να τα επισκεφτείς και έχεις όφελος πηγαίνοντας εκεί  και μαθαίνοντας την Ιστορία του Τόπου μας. Καμία σχέση με το εδώ "Μουσείο" που στερείται εκθεμάτων ιστορικής αξίας,  και προσφέρει άφθονη κομμουνιστική προπαγάνδα στους ατυχείς επισκέπτες του,  που βέβαια δεν ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ για να το επισκεφτούν ειδάλλως δεν θα πάταγε και κανείς. Όχι πως και τώρα έχει καμία αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα! 

  • Σήμερα θα έχουμε πολλές αναρτήσεις με θέματα που αφορούν τους πάντες άρα μείνετε συντονισμένοι για να είσαστε πληροφορημένοι για όσα προσπαθούν να σας κρύψουν όσοι τρομοκρατούνται και εκβιάζονται από την ΑΛΗΘΕΙΑ! 

  • Συνεχίζουν οι κομμουνιστές της πόλης μας τις εκδηλώσεις υπέρ του Παλαιστινιακού λαού,  αφού βλέπουν μόνο τους νεκρούς της μίας πλευράς σε μια σύγκρουση για την οποία υπεύθυνη είναι η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς,  και φυσικά η πλειοψηφία των Παλαιστινίων που την στηρίζουν και την ψηφίζουν μία φορά στα 10 χρόνια που διενεργεί εκλογές η Παλαιστινιακή Αρχή! Και καλά οι κομμουνιστές δεν πιστεύουν στα δημοκρατικά ιδεώδη και δεν έχουν θέμα να διαφημίσουν κανέναν φασίστα , αλλά οι "δεξιούληδες" της πόλης τι δουλειά έχουν να προβάλλουν τέτοιες εκδηλώσεις με σαφείς αντισημιτικές αναφορές;  Με αφορμή τον πόλεμο στη Γάζα για ακόμη μια φορά εκτίθενται όσοι επιμένουν να στέκονται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας και μιλάμε φυσικά για μια σειρά συλλόγους και συλλογικότητες που η ύπαρξή τους δεν προσφέρει ΤΙΠΟΤΑ θετικό για την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: