ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  • Χρόνια Πολλά στους Νίκους και τις Νικολέτες που έχουν  την ονομαστική τους εορτή σήμερα. Για τους Νίκους της πόλης που γιορτάζουν να ευχηθούμε και εμείς εδώ στους Νίκο Κυρίτση και Νίκο Καραβαγγέλη. Ο δεύτερος όπως μαθαίνουμε θα έχει δύσκολο έργο αφού θα του ανατεθεί η πιο δύσκολη Αντιδημαρχία  αλλά εμείς προσωπικά πιστεύουμε στις δυνατότητές του και κυρίως στο ό,τι θεωρούμε πως είναι ο πλέον κατάλληλος από όσους εξελέγησαν με την παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου για να κάνει ΡΗΞΕΙΣ,  και να "σπάσει αυγά", ενώ είναι ιδιαίτερα εργατικός. Και στους δύο ευχόμαστε να έχουν ευτυχισμένες στιγμές και να περάσουν υπέροχα με τις οικογένειές τους την εορταστική περίοδο και όχι μόνο. 

  • Τέλος Γενάρη η καθιερωμένη κοπή Βασιλόπιτας και συνεστίαση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης.  Θα γίνει ημέρα Σάββατο και για την ακριβή ημερομηνία και τον χώρο θα σας ενημερώσουμε όταν και επίσημα θα βγουν οι σχετικές  προσκλήσεις Στον συγκεκριμένο χώρο έχει γίνει και παλιότερα ανάλογη εκδήλωση και για την επιτυχία της συγκεκριμένης καλούμαστε να δουλέψουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ που ανήκουμε στο συγκεκριμένο κόμμα και όχι μόνο μια χούφτα ανθρώπων που αποτελούν τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ της πόλης μας. Το να θεωρούμε εμείς οι "από έξω" πως θα τα κάναμε καλύτερα είναι μια αυταπάτη που εμείς προσωπικά δεν την έχουμε βλέποντας από κοντά τον αγώνα λίγων ανθρώπων να συντηρηθεί το γραφείο της πόλης μας. Και μιλάμε για μια "καλή περίοδο" με κυβέρνηση της ΝΔ και παντοδυναμία της όπως τουλάχιστον δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όπως και όλων των αντίστοιχων οργανώσεων όχι μόνο δεν αμείβονται αλλά βάζουν και το χέρι στην τσέπη για να συντηρούν ανοιχτά τα γραφεία και κυρίως να έχουμε όλες και όλοι εμείς οι Κεντροδεξιοί της πόλης την ΔΙΚΗ μας ΦΩΝΗ στο κόμμα.  



  • Για εμάς το θέμα έχει λήξει. Δεν θα ασχοληθούμε με όσους θεωρούν πως έχουμε ελλιπή ενημέρωση για τα τεκταινόμενα της πόλης και ιδίως για θέματα με τα οποία έχουμε ασχοληθεί και ενημερωθεί έχοντας περισσότερα ιστορικά έγγραφα στην κατοχή μας από όσα έχει το "Μουσείο" της πόλης. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούμε άλλο αφού είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι πως η νέα διοίκηση του δήμου μας δεν θα επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος κυρίως για θέματα στα οποία οι δημότες μας έχουν δείξει το τι πραγματικά θέλουν.  Ακούστε τι είπε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο πρώην υποψήφιος δήμαρχος κος Μακρυκώστας δώστε βάση με ποια ιδιότητα παρουσιάστηκε σε αυτό και μην σας διαφύγει η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ που κάνει για πλασματικά νούμερα στους προϋπολογισμούς του ΝΠΔΔ "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" δεν θεωρούμε πως λέει και αυτός αρλούμπες παρόλο που επί 20 και πλέον χρόνια το πρώην πλέον ΝΠΔΔ του δήμου μας υπηρέτησε την ΛΑΘΟΣ πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ αυτή που όχι μόνο κλείνει τον ΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ αλλά έχει γεμίσει με σφυροδρέπανα έναν χώρο όπου τάχα τιμάται η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ! Στο απόσπασμα υπάρχει και το αντισημιτικό του ξέσπασμα αφού είναι ύβρις να ταυτίζεται το κράτος του Ισραήλ το σημερινό και το χθεσινό με τις θηριωδίες του κράτους της Γερμανίας επί  Αδόλφου Χίτλερ!  Από το 2011 και μετά καμία διοίκηση δεν έκανε απολύτως τίποτε για να "ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ" και να κατοχυρωθεί ως Μουσείο το κτίριο της κεντρικής πλατείας και ξαφνικά τους έπιασε ο πόνος για όσους έτσι και αλλιώς νιώθουν άβολα μέσα στο "κουστούμι" της Αστικής μας Δημοκρατίας και οι ΦΩΝΕΣ τους είναι ισχυρές με όχημα ένα "Μουσείο" που έπρεπε να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ του Μητσοτάκη για να αρχίσει να λειτουργεί με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! Αυτά από εμάς.  δείτε και το σχετικό βιντεάκι και εάν θέλετε επειδή είναι "τακαρισμένο" σε όσα είπε σε αυτά ο κος Μακρυκώστας,  πηγαίνετε και πιο πίσω και ακούστε την εισήγηση της διοίκησης του δήμου μας,  και με ποια "επιχειρήματα" ήθελαν να διατηρήσουν το συγκεκριμένο ΝΠΔΔ ως ειδικού σκοπού! Ποιος ήταν ο σκοπός του για όσο λειτούργησε "αυτόνομα" γνωρίζουν όχι μόνο οι δικοί μας ΔΕΞΙΟΙ αναγνώστες,  αλλά πλέον και η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας που δεν πείθεται πως εξυπηρετεί κάτι παραπάνω από το να διαχέεται στην πόλη μας ακραία κομμουνιστική προπαγάνδα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: