ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

  •  Αγανακτισμένοι οι δημότες με τα παρατημένα κλαδέματα και ογκώδη σε διάφορα σημεία της πόλης μας. Ισχυρίζονται πως έχουν ενημερώσει τους αρμοδίους του δήμου μας και αυτοί αδιαφορούν. Επειδή ούτως ή άλλως οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι του δήμου μας θα τα μαζέψουν όσο περισσότερο "αδιαφορούν"  τόσο πιο δύσκολο θα γίνει το έργο τους , αφού στα ήδη πεταμένα κλαδέματα ή "άχρηστα" αντικείμενα  προστίθενται νέα! 

  • Δική μας άποψη είναι πως δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν στο αρχικό σχήμα της νέας διοίκησης πρόσωπα που έχουν διατελέσει και στο παρελθόν Αντιδήμαρχοι και έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ πλήρως! Για τους "παλιούς" περίοδο χάριτος 2-3 μηνών εμείς ως τοπικό ΜΜΕ δεν θα δώσουμε αφού θα αποτελεί ξεφτίλα του νέου δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου να αρχίσει μοιράζοντας θέσεις ευθύνης σε όσους απέτυχαν,  όταν είχαν αντίστοιχες καρέκλες! Μέχρι τώρα ακούγονται δύο τέτοια ονόματα αλλά προφανώς μπορεί να διακινούνται και για να "καούν". 


  • Θα καταγγείλουν λένε τους "εθελοντές" που οι ίδιοι βόλεψαν από την απερχόμενη διοίκηση! Ίδωμεν .... 

  • Εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα έχουν αρχίσει ήδη και γίνονται στο δήμο μας απλώς εμείς δεν τις θεωρούμε στο "πνεύμα των εορτών" , και για αυτό δεν τις αναπαράγουμε! 

  • Παναγιώτης Πάσχος και σήμερα με Άγιο Σπυρίδωνα και ωραίο φωτορεπορτάζ από την στολισμένη Αθήνα! 



  • Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού και όποιος ασχολείται και δεν το αντιλαμβάνεται αργά ή γρήγορα βρίσκεται στο περιθώριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: