ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  •  Είναι γεγονός πως ακούγονται διάφορα ονόματα που θα αναλάβουν θέσεις ευθύνης από 2/1/2024 συμμετέχοντας στη νέα διοίκηση του κ.  Στάθη Ψυρρόπουλου. Το πόσο νέα θα εξαρτηθεί πρωτίστως από τα μέλη της που θα πάρουν καρέκλες αλλά κυρίως από τις πολιτικές που θα εφαρμόσουν στην προσπάθειά τους να λύσουν προβλήματα που είναι εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ γνωστά στην συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Η απόφαση της πλειοψηφίας των συνδημοτών μας είναι σεβαστή όπως και συγκεκριμένες οι επιλογές του νέου δημάρχου τουλάχιστον για τις θέσεις των Αντιδημάρχων αφού ΑΥΤΟΙ ή ΑΥΤΕΣ θα είναι μέσα από τους 21 δημοτικούς συμβούλους που εσείς βάλατε με την ΨΗΦΟ σας στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ από αυτήν την παράταξη. Οι 11 ή 10 λοιπόν Αντιδήμαρχοι θα προέρχονται από τους 21 άρα έκπληξη και να ήθελε να κάνει ο νέος δήμαρχος έχει τα χέρια του δεμένα με αυτούς θα πορευτεί τα επόμενα πέντε χρόνια και με όλους ή με κάποιους από αυτούς θα δώσει και πάλι την ΜΑΧΗ της επανεκλογής του στις κάλπες του 2028! 

  • Διάλογος στο χώρο της κεντροδεξιάς για την ΗΤΤΑ στις δημοτικές εκλογές έχει ξεκινήσει. Στο "στόχαστρο" για εμάς άδικα τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και όπως όλα δείχνουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα προκύψει από τις εσωκομματικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2024 θα υπάρχουν 1-3  ΝΕΑ ΜΕΛΗ στο Δ.Σ,  που δεν είχαν ποτέ στο παρελθόν ασχοληθεί με την τοπική. Τώρα για υποψήφιους προέδρους , μην μας ρωτάτε εάν και έχουμε ονόματα,  το σίγουρο είναι πως αυτή την φορά οι υποψήφιοι πρόεδροι  θα είναι περισσότεροι από ένας! 


  • Πληθαίνουν οι συναντήσεις όσων είναι ενοχλημένοι από την διαπίστωση πως η κεντροδεξιά της πόλης μας δεν είναι ικανή να βρει έναν υποψήφιο δήμαρχο που θα περάσει σε δεύτερο γύρο δημοτικών εκλογών! Τελευταίος που το κατάφερε ο κος Γιάννης Αναγνώστου το 2010!





  • Δυσαρεστημένα πολλά κεντροδεξιά στελέχη της πόλης από την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ που επιδεικνύουν κυβερνητικά στελέχη. "Εάν συνεχίσουν έτσι θα έχουν πρόβλημα"  μας τονίζουν στις συζητήσεις που κάνουμε και που εν μέρει συμφωνούμε με τις διαπιστώσεις τους! 

  • Οι κινητοποιήσεις πολιτών δεν λύνουν ΠΟΤΕ κανένα πρόβλημα. Ούτε το ΚΥΤ Υμηττού έφυγε με τις κινητοποιήσεις  αλλά ούτε στον δήμο μας θα έρθει ΠΟΤΕ μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ήδη τμήματά της έχουν εκχωρηθεί με ευτελή τιμήματα σε ιδιώτες. Μπορεί οι νομικοί του δήμου μας διαχρονικά να "ασχολούνταν" με αυτήν αλλά η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ γεμίζει τις τσέπες ιδιωτών που όπως θα σας παρουσιάσουμε σε ρεπορτάζ αρχές του νέου έτους , δεν είναι παντελώς άσχετοι με τα συμφέροντα εκείνα που λύσσαξαν να την χάσουν οι κληρονόμοι Νάστου! 

  • Η λίστα  με τα 200 ονόματα χούλιγκαν  που εμπλέκονται σε περιπτώσεις οπαδικής βίας και είναι ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα,  δεν θα αφήσει αλώβητη την πόλη μας. Εκβιασμοί, ναρκωτικά , τοκογλυφίες από πολίτες που ισχυρίζεται η ΕΛ.ΑΣ πως έχει στοιχεία εναντίον τους αλλά το πολιτικό σύστημα έως χθες δεν έκανε τίποτα! Εάν τους τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί αλά Χρυσή Αυγή θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: